- 28 Ekim 2007
- 6.275
- 1.584
- 173
- 39
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #1.461
Kızlar bugün doktora gittim. Bebişimi hareket ederken gördüm. Durmadan kımıldıyordu :) 9+5 olmuşuz
cnm genelde kan kusma genelde boğazın tahrişine bağlıdır. tükrük içinde çizgi halinde olmaktadır. seninki byleyse sorun yok bi de ateş iştahsızlık fln yoksa sıkıntı etme derim
Ay bide ben gorsem ve duysam hayirlisiyla... Ama bulantilarim cok fena bugun anneme gittim dolmusla... Rezil oldum dolmustan zor attim kendimi agac dibine cikardim.. Donerken gene zor attim torba almıştım annemden ona cikardim yollarda mafoldum... Sabahtan beri 3.oldu bu hic tadim yok
19temmuzdu zaten canım ben haftama gore ayarlamistim şimdi doğru oldu sanirsamCnm pardon yaa ben senin 19 temmuz görmüşüm)
19temmuzdu zaten canım ben haftama gore ayarlamistim şimdi doğru oldu sanirsam
İlginç valla enteresan senin durum sıkıntı yoktur ama dert etme daha çok minik büyüdükçe netlesir heraldeO zmn benim ne zmn anlamadim benim son sata gore 5+4 cikiyodu ultrasonda 6 haftalik cikti... Ben sattan oncemi kaldim yani ama olamaz cunku regli sonrasi ilişkiler oldu... Bende hic anlamiyorum bunu
Evet tatlım Dr 12temmuz demişti SAT a gorede 12haftaya tekabül ediyo ama biz 11haftaligiz ultrason ve benim tahminime goreDoktorun söylediği tarihe göremi ayarladın. Son sat tarihine göredaha mı küçük çıkıyo cnm
Ay bide ben gorsem ve duysam hayirlisiyla... Ama bulantilarim cok fena bugun anneme gittim dolmusla... Rezil oldum dolmustan zor attim kendimi agac dibine cikardim.. Donerken gene zor attim torba almıştım annemden ona cikardim yollarda mafoldum... Sabahtan beri 3.oldu bu hic tadim yok
Doktorun söylediği tarihe göremi ayarladın. Son sat tarihine göredaha mı küçük çıkıyo cnm
İlginç valla enteresan senin durum sıkıntı yoktur ama dert etme daha çok minik büyüdükçe netlesir heralde
Çok geçmiş olsun cnm. Napçaaan artık çalışmıyorsan eğer evden çıkmamaya çalışçan
Gunaydin canım bi an önce geçer insallahgünaydn hamişler
ben bugün çok kötüyüm . gecenin üçünden beri midem bulanıyo. sabahta işe çıkmadan önce evde sn sn kusmayı durdurma operasyonu ile servise bindim. hala midem kabarıp duruyo
Benim de kasik agrim var kizlar ince giyinmedim diyodum ama usudum galibagünaydn hamişler
ben bugün çok kötüyüm . gecenin üçünden beri midem bulanıyo. sabahta işe çıkmadan önce evde sn sn kusmayı durdurma operasyonu ile servise bindim. hala midem kabarıp duruyo
BKeseyi olcup 6 haftalik dedi anlamadim bakalim. Ilerleyen zamanlarda goruruz insallah :)
Kaç kg ile hamile kaldiniz sizin demi ilk hamileliginizRahat ol cnm ben de 4 kilo aldim bastan beri. Akinti konusunda oncekilerden farkli degilse kasinti yanma fln yoksa cok dert etme.
Kaç kg ile hamile kaldiniz sizin demi ilk hamileliginiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?