Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kızlar bugün doktora gittim. Bebişimi hareket ederken gördüm. Durmadan kımıldıyordu :) 9+5 olmuşuz

Ay bide ben gorsem ve duysam hayirlisiyla... Ama bulantilarim cok fena bugun anneme gittim dolmusla... Rezil oldum dolmustan zor attim kendimi agac dibine cikardim.. Donerken gene zor attim torba almıştım annemden ona cikardim yollarda mafoldum... Sabahtan beri 3.oldu bu hic tadim yok

cnm genelde kan kusma genelde boğazın tahrişine bağlıdır. tükrük içinde çizgi halinde olmaktadır. seninki byleyse sorun yok bi de ateş iştahsızlık fln yoksa sıkıntı etme derim

Yok cnm ates vs yok 2 kere oldu zaten sabah bulantisinda... Diger kusmalarda yok kan... Ama devam ederse sorucam bi... Tsk ederim cvplariniz icin

Çok geçmiş olsun cnm. Napçaaan artık çalışmıyorsan eğer evden çıkmamaya çalışçan

O zmn benim ne zmn anlamadim benim son sata gore 5+4 cikiyodu ultrasonda 6 haftalik cikti... Ben sattan oncemi kaldim yani ama olamaz cunku regli sonrasi ilişkiler oldu... Bende hic anlamiyorum bunu
İlginç valla enteresan senin durum sıkıntı yoktur ama dert etme daha çok minik büyüdükçe netlesir heralde

Kızlar ben kalabalık ortamlara girdigimde, hastaneye giderken vs. Burnumun ucuna az bisey vicks süruyorum mentollü ya iyi geliyor bide naneli sakız yada şeker arıyorum agzima rahatlatiyor beni tavsiye ederim

Keseyi olcup 6 haftalik dedi anlamadim bakalim. Ilerleyen zamanlarda goruruz insallah :)
B
Aynen benim de canım keseyi ölçüp 6 haftalık dedi.Hafif lekelenmelerim için geçen akşam hastaneye gittim. Ultrasonda baktı doktor kese var ama içi boş gibi dedi. Çok korktuk. Sonra alttan muayene yapalım, sağlıksız gebelik gibi görünüyor dedi. Önce istemedim sonra mecbur kabul ettim. Alttan muayenede kesenin içinde bebek göründü. Kalp atışı yok ama bir titreşim alıyorum dedi doktor. SAT tarihin tutmuyor, normalde 7+2 olması gerekirken 6 haftalık görünüyor dedi. Kan testi de yaptık beta HCG 10000 üstünde çıktı. Şu an normal görünüyor Cumartesi kontrole gel dedi kalp atışına bakalım..Eşimle çok korktuk Cumartesiyi bekliyoruz heyecanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…