• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kızlar 2gündür hafif hafif baş agrim var nefes
Kızlar gunaydin... doktordan çıktım şimdi 2 li tarama yapildi. Bir tane oglum vardı. Doktor pipiyi gosterdi buda erkekmis saglikli hayrli olsun inşallah. Acayip buruldum elimde olmadan ağladım kızım olur diye umut ediyodum olmadı. Vardir rabbimin bi bildigi hayirli sağlıklı olsun inşallah

Hıc üzülme canım allahım saglicakla kucağına almayı nasip etsin. Daha iyi işte büyüyünce seni koruyup kollar ikiside ay masallah

Kızlar biraz önce tuvalette çok az kan olduğunu gördüm. Önce çok az kahverengi gelmiş sonra pembemsi kan geldi peçeteye.
Biraz sonra çıkıp doktora gideceğim ama kalbim güm güm atıyor.
Neden olur ki bu? Hiç olmamıştı bu haftaya kadar. Çok stresliyim.

Canım sakin olmaya çalış ben yasamadim ama bebis de kendini de strese sokma az gelmiş zaten iyi düşün iyi olsun

Canım sakin olmaya çalış ben yasamadim ama bebis de kendini de strese sokma az gelmiş zaten iyi düşün iyi olsun

Şimdi çıktım hastaneden. Allah'a şükür maşallah bebeğim iyi çok da hareketliydi. Ama doktor her kanama düşük riski demektir dedi.
Progestan verdi. 2 gün arayla 4 adet iğne verdi.
8 günlük rapor yazdı yatmam gerekiyormuş. Şimdi şirkete gidiyorum raporu vermeye.

Şimdi çıktım hastaneden. Allah'a şükür maşallah bebeğim iyi çok da hareketliydi. Ama doktor her kanama düşük riski demektir dedi.
8 günlük rapor yazdı yatmam gerekiyormuş. Şimdi şirkete gidiyorum raporu vermeye.
Gecmis olsun cnm cok dikkat et

Kızlar gunaydin... doktordan çıktım şimdi 2 li tarama yapildi. Bir tane oglum vardı. Doktor pipiyi gosterdi buda erkekmis saglikli hayrli olsun inşallah. Acayip buruldum elimde olmadan ağladım kızım olur diye umut ediyodum olmadı. Vardir rabbimin bi bildigi hayirli sağlıklı olsun inşallah

cnm ya hiç üzülme . Rabbim senin için hayırlısını verir. demekkki buymuş senin için hayırlısı olan. . ka. haftalıkta öğrendin cnm.

geçmiş olsun cnm. dikkat et kendine cnm

gönderiyorm

Eklentiler

• 2720153156_1_org_zoom.jpg
    2720153156_1_org_zoom.jpg
    18 KB · Görüntüleme: 27
Back