• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Canımmm beni tarif etmişsin aynı artık eşim yemek yiyince direk battaniyeyi getiriyo tv nin karşısında uzanırken hoop 10 dk ya uyuyakalıyorum Bu yüzden çok kilo aldım şimdiden 2 buçuk kilo almışım Bide hiç bulantım olmadığı için varsa yoksa yiyip içip uyuyorum Allahım obez olmak istemiyorum :KK17::KK17:

Aynen bende de bulantı yok, löp löp yiyorum yaklaşık 2,5 aldım napcaz biz böyle :-)

Aynen bende de bulantı yok, löp löp yiyorum yaklaşık 2,5 aldım napcaz biz böyle :-)

Hiç bilmiyorum kardeş:KK17::KK17: ama sonumuz kötü böyle giderse Ben zaten 7 ay önce sigarayı bırakmıştım bi 5-6 kilo öyle aldım bide üstüne veremeden hamile kalınca kötü oldu:cry:Hareketin h si yok zaten oturarak çalışıyorum Akşamları değil yürüyüş üşenmekten banyo bile yapamıyorum :cry:

kızlar size bir sorum olacak, 7 haftalık hamileyim normalde kasık ağrım olurdu ama bugün sabahtan başlayıp aralıklarla devam eden sadece sağ tarafta olan kasık ağrım var bir kaç saniye sürüp gidiyor ama çok şiddetli. Ve arada vajinaya kadar vuran ağrım oluyor. Daha önceden bu kadar şiddetli ve gün boyu devam eden ağrım olmamıştı. Aranızda böyle ağrı yaşayan oldu mu? Kanama falan yok çok şükür sadece saniyelik olup geçen ağrılar. Rahim genişlediği için oluyordur diyorlar ama içimi korku sardı.

Cnm bişey soracağım aramızda sata göre 4 gün var senin şimdi nasıl 11+3 oluyo

Himm canım hamilelik takviminde daha fazla gösteriyordu ben ulstrasonda görünen haftaya gore ayarlamistim onu. Hafta tam doğru yanı ama doğum 12temmuz demistii aile hekimindeki hemşire yanı takvim durumu karıştırıyor

kızlar size bir sorum olacak, 7 haftalık hamileyim normalde kasık ağrım olurdu ama bugün sabahtan başlayıp aralıklarla devam eden sadece sağ tarafta olan kasık ağrım var bir kaç saniye sürüp gidiyor ama çok şiddetli. Ve arada vajinaya kadar vuran ağrım oluyor. Daha önceden bu kadar şiddetli ve gün boyu devam eden ağrım olmamıştı. Aranızda böyle ağrı yaşayan oldu mu? Kanama falan yok çok şükür sadece saniyelik olup geçen ağrılar. Rahim genişlediği için oluyordur diyorlar ama içimi korku sardı.
Bende de gün içerisinde ara ara kasık sancıları oluyo ama dayanılmayacak yada bütün gün süren şekilde değil. Bence düşünüceğinize bi randevu alıp en geç yarın muayene olsanız daha iyi olur.

Canım biz senle aynıyız dr bebeğin boyutuna göre bakıp mı 9+5 dedi
Yoksa son regl tarihine göre mi 9+5 olduğunu düşünüyosun Çünkü son regl günümüz aynı olsa bile döllenme tarihinden kaynaklı bebeklerimizin günü farklı olabilir

Cnm hem sata hemde usg ye göre aynı dedi. Ultrason kağıdındada 9+5 yazıyo

Bende hamile kalmadan almistim kilo ustune hemende 2 kg alivermisim... Oglumda 60 kg ile hamile kalmistim 84 ile dogurmuatum tam 24 kg almistim... Bunda o kdr almak istemiyorum ama canim istedikcede yiyorum bilmiorum sonum ne olur :) ay bu ara size bisi sorucam sabah bulantimda 2 dir sonlara dogru kan kusuyorum sizde varmi... Acaba icimde bisi olmadigindanmi oldu anlamadim ama korktum... Dr sorucam devam ederse
Doktora sor ihmal etme

Cnm rahim büyüdüğü için kramplar giriyo .bende öyle oluyordum

Cnm hem sata hemde usg ye göre aynı dedi. Ultrason kağıdındada 9+5 yazıyo

mesela ben en son regl 17 ekimde oldum 4 aralıkta kontrole gittiğimde 5+6 günlük dedi
oysa adet tarihime göre hesapladığımızda 6+6 olması gerekiyodu Yani sonuçta ben adet tarihimin ilk gününde hamile kalmış olamam çünkü kimse regliyken ilişkiye girmez heralde :KK53: Bu hafta olayını anlamadım gitti Neden regl gününden başlanıyoki bebeğin kaç haftalık olduğunu hesaplamaya:KK51:

mesela ben en son regl 17 ekimde oldum 4 aralıkta kontrole gittiğimde 5+6 günlük dedi
oysa adet tarihime göre hesapladığımızda 6+6 olması gerekiyodu Yani sonuçta ben adet tarihimin ilk gününde hamile kalmış olamam çünkü kimse regliyken ilişkiye girmez heralde :KK53: Bu hafta olayını anlamadım gitti Neden regl gününden başlanıyoki bebeğin kaç haftalık olduğunu hesaplamaya:KK51:
Tam gününü hesaplayamadiklari için son regli baz alıyorlar. Mesela ben reglden 1hafta sonra hhamile kalmisim
:KK54: Bence asıl olan ultrasonda çıkan

Cnm ben daha önce başka özel hastaneye gitmiştim. Ordaki cihazlar eskiydi. Orda bana üç gün geri söylediler o zaman sats göre 7+0 ken usg 6+4 demişti. Makine bile farkediyo. Bugün gittiğim hastane 4-5 yıllık hastane. Makinelerde yeni. Doktora eminmisiniz bana daha önce üç gün geç döllenme okdu demişlerdi dedim. Oda eminim dedi usg dede çıkıyo zaten dedi

Kızlar ben dün sarı akıntı için doktora gittim tahlil sonuçları iyiydi çok şükür ama doktor bana mil ve bir tane krem verdi çok şükür biraz daha iyiyim bu arada doktor bana hamilelikte enfeksiyon sık yaşanan bir durum dedi aslinda ama sarı akıntı olunca bu pek uygun değil dedi

Nasıl
Kızlar ben dün sarı akıntı için doktora gittim tahlil sonuçları iyiydi çok şükür ama doktor bana mil ve bir tane krem verdi çok şükür biraz daha iyiyim bu arada doktor bana hamilelikte enfeksiyon sık yaşanan bir durum dedi aslinda ama sarı akıntı olunca bu pek uygun değil dedi
Nasıl yanı sarı akıntı sakıncalı bi durummuymus

Tam gününü hesaplayamadiklari için son regli baz alıyorlar. Mesela ben reglden 1hafta sonra hhamile kalmisim
:KK54: Bence asıl olan ultrasonda çıkan

O zmn benim ne zmn anlamadim benim son sata gore 5+4 cikiyodu ultrasonda 6 haftalik cikti... Ben sattan oncemi kaldim yani ama olamaz cunku regli sonrasi ilişkiler oldu... Bende hic anlamiyorum bunu

Back