- 8 Aralık 2015
- 778
- 1.255
- 28
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #1.501
Kızlar gunaydin... doktordan çıktım şimdi 2 li tarama yapildi. Bir tane oglum vardı. Doktor pipiyi gosterdi buda erkekmis saglikli hayrli olsun inşallah. Acayip buruldum elimde olmadan ağladım kızım olur diye umut ediyodum olmadı. Vardir rabbimin bi bildigi hayirli sağlıklı olsun inşallah
Oyle ama pamuk gibi bi kizim olsun isterdim olsun tabi saglikli olsunKızlar 2gündür hafif hafif baş agrim var nefes
Hıc üzülme canım allahım saglicakla kucağına almayı nasip etsin. Daha iyi işte büyüyünce seni koruyup kollar ikiside ay masallah
Ben de cinsiyet belli olsun die bekliyom...Ben mağaza bile dolaşıyorum arada ama şimdi cinsiyeune odaklandim
Hele bi belli olsun annesi ona neler alacak ben bekleyemem kii .
Şampuan olarak ne kullanmayı düşünüyorsunuz
Sampuan olarak dalin fln kullaniyolr ozel bisiler var mi sizin bildginiZBen mağaza bile dolaşıyorum arada ama şimdi cinsiyeune odaklandim
Hele bi belli olsun annesi ona neler alacak ben bekleyemem kii .
Şampuan olarak ne kullanmayı düşünüyorsunuz
Sampuan olarak dalin fln kullaniyolr ozel bisiler var mi sizin bildginiZ
Neyse hamişler hep sıkıntı konuşuyoruz azcık da hayal kuralımvar mı benim gibi bebek eşyaları sitelerini dolaşmaya başlayan
Kızlar biraz önce tuvalette çok az kan olduğunu gördüm. Önce çok az kahverengi gelmiş sonra pembemsi kan geldi peçeteye.
Biraz sonra çıkıp doktora gideceğim ama kalbim güm güm atıyor.
Neden olur ki bu? Hiç olmamıştı bu haftaya kadar. Çok stresliyim.
Canım sakin olmaya çalış ben yasamadim ama bebis de kendini de strese sokma az gelmiş zaten iyi düşün iyi olsun
Ben de eriskinler icin olanini kullaniyorum. Bebisler icin olanini arastiralim cnm bisiler ogrenirsen beni de haberdar edr msnSebamed in ürünlerini çok seviyorum şimdi reklamlarda sampuan ini gordum sebamed in o nasıl olur acaba diyorum . kullanan bilen varmi
Gecmis olsun cnm cok dikkat etŞimdi çıktım hastaneden. Allah'a şükür maşallah bebeğim iyi çok da hareketliydi. Ama doktor her kanama düşük riski demektir dedi.
Progestan verdi. 2 gün arayla 4 adet iğne verdi.
8 günlük rapor yazdı yatmam gerekiyormuş. Şimdi şirkete gidiyorum raporu vermeye.
Kızlar gunaydin... doktordan çıktım şimdi 2 li tarama yapildi. Bir tane oglum vardı. Doktor pipiyi gosterdi buda erkekmis saglikli hayrli olsun inşallah. Acayip buruldum elimde olmadan ağladım kızım olur diye umut ediyodum olmadı. Vardir rabbimin bi bildigi hayirli sağlıklı olsun inşallah
Neyse hamişler hep sıkıntı konuşuyoruz azcık da hayal kuralımvar mı benim gibi bebek eşyaları sitelerini dolaşmaya başlayan
Sampuan olarak dalin fln kullaniyolr ozel bisiler var mi sizin bildginiZ
Ne renk aldin foto atsana cnmmben bebiş kıyafeti aldım bile dayanamadım :))
Şimdi çıktım hastaneden. Allah'a şükür maşallah bebeğim iyi çok da hareketliydi. Ama doktor her kanama düşük riski demektir dedi.
Progestan verdi. 2 gün arayla 4 adet iğne verdi.
8 günlük rapor yazdı yatmam gerekiyormuş. Şimdi şirkete gidiyorum raporu vermeye.
Ne renk aldin foto atsana cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?