- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
- #1.521
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle tabi canım hayırlısı 11+3 teyim canim bugun ogrendimcnm ya hiç üzülme . Rabbim senin için hayırlısını verir. demekkki buymuş senin için hayırlısı olan. . ka. haftalıkta öğrendin cnm.
Öyle tabi canım hayırlısı 11+3 teyim canim bugun ogrendim
Yani anlayan doktor anliyo canim ya arkadasima kiz demisti bu doktor 12 haftada kiz oldu. Kendide dedi umudunu kaybetme belki yanilirim dedi ama pipiyi görmüş. Resminide verdiçok erken öğrenmişsin cnm eminmi acaba
Yani anlayan doktor anliyo canim ya arkadasima kiz demisti bu doktor 12 haftada kiz oldu. Kendide dedi umudunu kaybetme belki yanilirim dedi ama pipiyi görmüş. Resminide verdi
Yok canim izmirdeyim benceylaan1988 hangi ilde gidiyordun sen. fatih inv. e giden senmiydin
geçmiş olsun cnm. dikkat et kendine cnm
Gecmis olsun cnm cok dikkat et
Yok canim izmirdeyim ben
Yok canim izmirdeyim ben
Şimdi çıktım hastaneden. Allah'a şükür maşallah bebeğim iyi çok da hareketliydi. Ama doktor her kanama düşük riski demektir dedi.
Progestan verdi. 2 gün arayla 4 adet iğne verdi.
8 günlük rapor yazdı yatmam gerekiyormuş. Şimdi şirkete gidiyorum raporu vermeye.
ben bebiş kıyafeti aldım bile dayanamadım :))
Hayirlisi olsun cnm hayirli evlat olsun insallah... Bende izmirdeyim hangi dr gidiosun cnm semt neresi
Yaaa dayanamadinnn demi . sen ne hissediyorsun cinsiyetini
Kiz hissediyorum Çevremdekilerin hem fikir bana kalırsa saglicakla dogsun yeterlierkek :) sen ?
Tatlim bunlar cok guzelmis nerden aldin bayildmbu daaaa :))
Bugun gratiste sebamed beb sampuanlarinda yuzde elli indirim vardi cok yorulmus olmasaydm bebegime ilk alacagim sampuani olacakti:-Dsebamet tavsiye ediyorlar