- 17 Ekim 2013
- 558
- 173
- 33
- 34
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #1.381
benim hiç bi belirtim yokCanım en erken belirti sürekli idrara çıkmaktı. Ama öyle boyle değil. Her bir saatte tuvalete gidiyordum resmen. Bir de çok yorgun ve uykulu hissediyorsun. Benim son adet tarihim 18 ekimdi. Hamilelik testini 17 kasimda yaptim. Bariz iki çizgi çıktı :)
aaaa 3üz mü bekliyosunuz çok hoş allah bi solukta kurtarsın sağlıklı bişekilde evlatlarına kavuştursunnn ay ne güzelll darısı bana herkezeTeşekkür ederim tatlım amin inşallah cümlemiz hayırlı sağlıklı sıhhatli geçiririz bu sürecimizi :)
Adetin 3 gün gecikince yap cikar. Benim öyle cikti. Ben öğleden sonra yapmıştım.benim hiç bi belirtim yoktek belirti göğsüm ağrıyor bugün adetim geçti 3 gün önce test yaptım çıkmadı 3 günde fark edderi mi acab yaapsam cıkar mı ki bugün yada sabah idrarıyla dahamı kesin cıkar akşam yapamda cıkar mı
Kızlaarr onca mide bulantısının üstüne bide kayınpederim geldi. Eşimde öğretmen buhün veli Toplantısı vardı bana hiç yardımcı olamadı. Temizlik ve zorla yapılan yemeğin ardından kendimi yatağa attım şimdi .
Yat dinlen cnmbenimde midem fena bugun karnim ac ama midem bulaniyor canim hicbisi istemio bi cikarsam rahatliycam sanki tat almiyorum hicbisiden yarin dr gidip kan sonuclarimi alicam bende bakalim ins guzel cikmistir hepsi.... Sizler kac haftakikken duynustunuz bebisinizin kalp atislarini
Gecer canım bebisimiz icin biraz daha sabır :) ben 6. Haftada gördüm ama daha çok küçük sonra dinleyelim dedi 9+4 te duydum :) kulagimdan gitmiyo o ses.. telaşlı telaşlı bi atışı varYat dinlen cnmbenimde midem fena bugun karnim ac ama midem bulaniyor canim hicbisi istemio bi cikarsam rahatliycam sanki tat almiyorum hicbisiden yarin dr gidip kan sonuclarimi alicam bende bakalim ins guzel cikmistir hepsi.... Sizler kac haftakikken duynustunuz bebisinizin kalp atislarini
Ben de 6 da gormustum minik minik atiyordu kalbi:)Gecer canım bebisimiz icin biraz daha sabır :) ben 6. Haftada gördüm ama daha çok küçük sonra dinleyelim dedi 9+4 te duydum :) kulagimdan gitmiyo o ses.. telaşlı telaşlı bi atışı var
Teşekkür ederim. Allah gönlünüze göre versin inşallah. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.aaaa 3üz mü bekliyosunuz çok hoş allah bi solukta kurtarsın sağlıklı bişekilde evlatlarına kavuştursunnn ay ne güzelll darısı bana herkeze
Merhaba bugün fatih üniversitesi Tıp fakültesinde randevum vardı. Gayet güzel ilgilendi doktorum açıklayıcı şekilde bilgiler verdi. Çok memnun kaldım artık burda devam etmeyi düşünüyorum moralim çok yerine geldi. Hastane çok güzel temiz ferah...Nerde oturuyorsun cnm. Mega tem üzerinde batışehirin yada istoçun karşısında cnm. Fatih ünv. Nasıl.
kızlar ayva mideyi çok iyi rahatlatıyor 2-3 dilim bile yetiyo deneyin derim
Bu arada ikili tarama testi zamanı geldi benim doktorum yapmak isteyip istemeyecegimi sordu. Down sendromlu olup olmadığı ile ilgili bu test. Down sendromlu olsa da olmasa da kabullenecegimiz için yaptırmayı düşünmedim. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda???
Merhaba bugün fatih üniversitesi Tıp fakültesinde randevum vardı. Gayet güzel ilgilendi doktorum açıklayıcı şekilde bilgiler verdi. Çok memnun kaldım artık burda devam etmeyi düşünüyorum moralim çok yerine geldi. Hastane çok güzel temiz ferah...
Bu arada ikili tarama testi zamanı geldi benim doktorum yapmak isteyip istemeyecegimi sordu. Down sendromlu olup olmadığı ile ilgili bu test. Down sendromlu olsa da olmasa da kabullenecegimiz için yaptırmayı düşünmedim. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda???
Şirinevler şubesine gittim ben Şirinevler metrobüs durağında E5 kenarında hemen. Doktorum bayan.Tam olarak yeri nerde . bide doktorun erkekmi cnm
Hımm ben de bugun doktoruma sordum ama sadece down sendromu için dedi. Siz öyle deyince ben de kararsız kaldım şimdicnm bende sninle aynı düşünüyordm. ama devlt hastanwsinde tanıdık bi doktor. dediki albinde yada fiziksl bel açıklığı falan varsa bunu önceden bilirsek doğum anında hazırlıklı olunur hemen müdahale ona göre yapılır dedi. öyle deyince kararsız kaldım.
Benim de gecen haftalar da artmistir. Ben 2 cozum buldum.1) 2 saate bi hafif bisiler yemek,cok acikinca mide bulantim daha d artiyordu hic bi sey yiyemedigi gibi basim da donuyordu. 2) gece yatinca olursa bi doktor arkadasimdan akupunktur noktasi ogrenmistim el bileginizden 3 parmaginizi koyup bittigi noktaya hafif degil ama cok olmamak kaydiyla caninizin birazck acidigini hissederk parmak ucuyla birkac dk bastirin.iyi geldigini goreceksiniz.Hanımlarr mide bulantılarım artmaya başladı ve çalışıyorum napıcam ben böylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?