Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Günaydın herkese kızlar
En son 6.haftada dr kontrolüne gitmiştim kalp atışını duymuştuk.Bi daha 3 hafta sonra gel dedi
Bu cuma gitmem gerekiyor aslında ama şehirdışına gidiyorum haftaya çarşamba dönücem 5 gün geç gitsem bi sıkıntı olur mu bu haftalarda bi test yada ne bilim bi ilaç falan mı başlatıyor? Bide uçak yolculuğunun bi sakıncası yoktur heralde fikri olan varmı

Genel kan testlerini yaptırdıysan (kan sayımı, enfeksiyon gibi) bir şeye geç kalmış sayılmazsın bence.
Beni bir kaç hafta sonraki tarama testlerim için bilgilendirdi geçen hafta gittiğimde. Bir de idrar yolu enfeksiyonuma baktı o kadar.

Kızlar kafama takıldı tecrübesi olanlar bilir belki?
Geçen hafta 9.haftamda (8+2) de gittiğimizde doktor boyunu 2.1cm ölçtü. Burada hamilelik takvimimde haftama göre yaklaşık 16mm. yazıyordu.
Şimdi 10.haftamda (9+2) 20mm yazıyor. Sizce benim bebeğim önden mi gidiyor?
Bunu anlamak için henüz erken mi?

Bende 6. haftada gittim.. kalp atışına baktık. kan idrar testi yaptırdım. 3. gun sonraya sonuçlar çıkacağından bugun gidip sonuçları göstericem. ilaç felan vereceğini sanmıyorum.. 12. haftaya kadar folikasit devam demişti rutin testler.. Yinede bilgi veririm sonuçları göstereyim bakalım..

Takvim takip etmiyorum ama bende en son usg ye girdigimde 8. Haftadaydim bebek 9 haftalk dedi doktor sanirim 1 hafta onden gidiyor. Bu bi sorun mu onuda bilmiyorum

kan ve idrar tahilini ilk öğrendiğimizde 4-5 haftalıkken istemişti yaptırmıştık zaten
Dayanamadım dr.u aradım şimdi 1 hafta daha sonra gelsem sorun olurmu dedim
Çok da sorun olmaz dedi anlamadım Uçak yolculuğuda 34. haftaya kadar serbestmiş

kızlar uyku uyku diye ölüyorum ve işyerindeyim eve gidip yemek yiyip uyuyorum. ne kadar sürecek bu?
Canımmm beni tarif etmişsin aynı artık eşim yemek yiyince direk battaniyeyi getiriyo tv nin karşısında uzanırken hoop 10 dk ya uyuyakalıyorum Bu yüzden çok kilo aldım şimdiden 2 buçuk kilo almışım Bide hiç bulantım olmadığı için varsa yoksa yiyip içip uyuyorum Allahım obez olmak istemiyorum

Takvim takip etmiyorum ama bende en son usg ye girdigimde 8. Haftadaydim bebek 9 haftalk dedi doktor sanirim 1 hafta onden gidiyor. Bu bi sorun mu onuda bilmiyorum

Son yıllarda çok sık görülen bir durum zaten. Beslenme alışkanlıklarımızdan her şeyin hormonlu ve katkı maddeli olmasından kaynaklı diye düşünüyorum.
Geçen hafta yani 9.haftada gittiğimde 2 ay bitmiş dedi. O açıdan normal ama boyu uzun mu olacak şimdiden belli olur mu merak ettim. Sorun olduğunu sanmıyorum.

Bu arada benim mide bulantılarım büyük oranda geçti kızlar. Çok acıkırsam bir anda yanmayla birlikte bulanıyor. Onun dışında öğürecek kadar olmuyor.

Bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum. Hep doğuma kadar öğrenmeyeyim sürpriz olsun derdim ama dayanamayacağım sanırım. Zaten eşim de rahat bırakmaz.

Ne
Nerde gidiyosun dahiliyeye cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…