- 10 Aralık 2015
- 101
- 138
- 18
- 37
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #1.401
Sonucta bunlar tarama amacli testler yani %100 dogru degiller .bence onlem alabilmek bakimindan tarama yapmakta fayda var . En azindan ense kalinligina bakilanilir ultrasonda.Hımm ben de bugun doktoruma sordum ama sadece down sendromu için dedi. Siz öyle deyince ben de kararsız kaldım şimdi
Bunu da deneyelim bakalım inşallah banada iyi gelir canım..kızlar ayva mideyi çok iyi rahatlatıyor 2-3 dilim bile yetiyo deneyin derim
Ben iki gündür ayva ile duruyorum. Birde soda ve sakızBunu da deneyelim bakalım inşallah banada iyi gelir canım..
Günaydın canımhamişleerrr herkese günaydınn
günaydın hatunlar...Günaydın canım
Günaydın herkese kızlar
En son 6.haftada dr kontrolüne gitmiştim kalp atışını duymuştuk.Bi daha 3 hafta sonra gel dedi
Bu cuma gitmem gerekiyor aslında ama şehirdışına gidiyorum haftaya çarşamba dönücem 5 gün geç gitsem bi sıkıntı olur mu bu haftalarda bi test yada ne bilim bi ilaç falan mı başlatıyor? Bide uçak yolculuğunun bi sakıncası yoktur heralde fikri olan varmı
Bende 6. haftada gittim.. kalp atışına baktık. kan idrar testi yaptırdım. 3. gun sonraya sonuçlar çıkacağından bugun gidip sonuçları göstericem. ilaç felan vereceğini sanmıyorum.. 12. haftaya kadar folikasit devam demişti rutin testler.. Yinede bilgi veririm sonuçları göstereyim bakalım..Günaydın herkese kızlar
En son 6.haftada dr kontrolüne gitmiştim kalp atışını duymuştuk.Bi daha 3 hafta sonra gel dedi
Bu cuma gitmem gerekiyor aslında ama şehirdışına gidiyorum haftaya çarşamba dönücem 5 gün geç gitsem bi sıkıntı olur mu bu haftalarda bi test yada ne bilim bi ilaç falan mı başlatıyor? Bide uçak yolculuğunun bi sakıncası yoktur heralde fikri olan varmı
Takvim takip etmiyorum ama bende en son usg ye girdigimde 8. Haftadaydim bebek 9 haftalk dedi doktor sanirim 1 hafta onden gidiyor. Bu bi sorun mu onuda bilmiyorumeskarost: 44231846 .!.:Kızlar kafama takıldı tecrübesi olanlar bilir belki?
Geçen hafta 9.haftamda (8+2) de gittiğimizde doktor boyunu 2.1cm ölçtü. Burada hamilelik takvimimde haftama göre yaklaşık 16mm. yazıyordu.
Şimdi 10.haftamda (9+2) 20mm yazıyor. Sizce benim bebeğim önden mi gidiyor?
Bunu anlamak için henüz erken mi?
Canımmm beni tarif etmişsin aynı artık eşim yemek yiyince direk battaniyeyi getiriyo tv nin karşısında uzanırken hoop 10 dk ya uyuyakalıyorum Bu yüzden çok kilo aldım şimdiden 2 buçuk kilo almışım Bide hiç bulantım olmadığı için varsa yoksa yiyip içip uyuyorum Allahım obez olmak istemiyorumkızlar uyku uyku diye ölüyorum ve işyerindeyim eve gidip yemek yiyip uyuyorum. ne kadar sürecek bu?
Takvim takip etmiyorum ama bende en son usg ye girdigimde 8. Haftadaydim bebek 9 haftalk dedi doktor sanirim 1 hafta onden gidiyor. Bu bi sorun mu onuda bilmiyorum
Hayırlı kandiller hamişler:) Allah dualarimizi kabul etsinHayırlı kandiller hepinize... Allah ım dualarımızı kabul etsin inşallah
Nerde gidiyosun dahiliyeye cnmBen yiyorum ara ara... Ama ins gecer bulantilat hayirlisiyla.... Ins bende duyarim bebisimin kalp atisini ve kendisinide gorurum ins... Ocak 5 e randevu aldim... Bugun kan sonuclarim cikmis onlari aldim gene yuksek cikmis tsh bu sefer 5.05 cikmis telaslandim hemen baska bi dahiliye dr gittim carsamba zaten randvum vardi ama. Onu bekleyemezdim cok. Korktum... Cok yuksek olmadigini söyledi dr. Ilacimi hergun tam icmemi istedi... 1 ay sonra tekrar gidicem ins duser hayirlisiyla... Bundr cok sevdim cok tatli bir kadın... Carsamba randevunu iptal ettim... Artik bu dahiliye dr gidicem insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?