Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

İki gün sonra tekrar yaptır tatlım normalde değerin 2 katı artması gerekiyormuş. Dediğim gibi sadece betahcg ye göre değerlendirmek anlamsız usg kontrolünde kesenize bakacak dr ona göre değerlendirecek

Cuma dr gidicem bakalim allahimin takdiri tabikide ins tektir :) ruyalarin tersi cikarmis ya bakalim hayirolsun

Rabbim saglicakla kucağına almayı da nasip eder inşallah. Doğumdan korkan ben bile bebisimi gorunce nasıl cesaretlendim anlatamam. Sevincini anlıyorum gozunuz aydinnn

Canım en erken belirti sürekli idrara çıkmaktı. Ama öyle boyle değil. Her bir saatte tuvalete gidiyordum resmen. Bir de çok yorgun ve uykulu hissediyorsun. Benim son adet tarihim 18 ekimdi. Hamilelik testini 17 kasimda yaptim. Bariz iki çizgi çıktı :)

Sizin gobusler ne alemde... Benim ozellikle aksamlari cok buyuk oluyo 2.gebeligim diyemi anlamadim daha cok kucuk bebegim ama gobegim bazi zamanlar cok buyuk gelio gozume... Gazda cok var sanki karnimda acaba omu siskinlik yapio anlamadim... Sizlerde boyle seyler varmi

Belli olmaz canım belkide hissetmişsindir :) anneler hisseder derler hakkında hayırlısı olsun inş

Canım yaa az önce gordum 3uz bekliyormussun:)) hep diyordun değerlerinden suphelendigini bak doğru xikmis ne güzel :) Rabbim hayırlı bi gebelik geçirmeni nasip etsin ins ya :))

Canım yaa az önce gordum 3uz bekliyormussun:)) hep diyordun değerlerinden suphelendigini bak doğru xikmis ne güzel :) Rabbim hayırlı bi gebelik geçirmeni nasip etsin ins ya :))
Teşekkür ederim tatlım amin inşallah cümlemiz hayırlı sağlıklı sıhhatli geçiririz bu sürecimizi :)

Gunaydin kızlar bende şişkinlik var diye sanıyordum ama göbüş çıktı bende de :)

Iyi sevindim yalniz degilmisim suan yok fazla gobegim aksam sisiyo iyice herhalde yediklerimiz ictiklerimizden yarin gidicem bende dr a insallah 11 50 de randevum dua edinde hayirliyla bebisimi gorup kalp atislarini duyabileyim

Iyi sevindim yalniz degilmisim suan yok fazla gobegim aksam sisiyo iyice herhalde yediklerimiz ictiklerimizden yarin gidicem bende dr a insallah 11 50 de randevum dua edinde hayirliyla bebisimi gorup kalp atislarini duyabileyim

İnş duyarsın canım ama duyamazsan da korkma sakin daha xok küçük ben 7 haftada duymustum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…