• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Biz de gurbetteyiz malesef annemler gecende burdalardi superdi. Simdi onlai cok ariyorum:110:

Gelmeleri. Cok guzel ama gitmeleri cok kotu oluyo.. Cok iyi bilirim... Az aglamadim bende ozlemimden ama cok. Sukur simdi onlara cok. Cok yakinim... Hergun ablama kahve içmeye gidiyorum yillarin acisini çıkarıyorum... Darisi sizlere olsun insallah

Canım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Yaninda birileri var mi sana yardım edebilecek. Bizim de ikizler var da ablamin yalniz olunca sıkıntı oluyo Allah yardimcin olsun ne güzel bi mucize :)
Teşekkür ederim cümlemiz inşallah sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza alırız. Hem maddi hemde manevi zor bir süreç beni bekliyor bakalım. Hakkımda hayırlısı. Bir yardımcı almayı düşünüyoruz canım. Bide annem yardımcı olacak artık bakalım. 3 çocuğa tek başına bakmak gerçekten çok zor olur :(

Teşekkür ederim cümlemiz inşallah sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza alırız. Hem maddi hemde manevi zor bir süreç beni bekliyor bakalım. Hakkımda hayırlısı. Bir yardımcı almayı düşünüyoruz canım. Bide annem yardımcı olacak artık bakalım. 3 çocuğa tek başına bakmak gerçekten çok zor olur :KK43:
Evet canim zor ama Rabbim kimseye kaldiramayacagi yük yuklemez :) ustesinden gelirsin Allahin izniyle tüp bebek mi kendiliginden mi oldu

Hayırlı günler arkadaşlar yarın inşallah kalp atışlarıni duymaya gideceğiz eşimle lütfen dua edin biraz stres yapıyorum galiba çünkü bu benim ilk bebeğim olacak allahın izniyle

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm. Tabiiki burdaki herkesede korkma bişeycik olmaz kafana takmaki bebişte üzülmesin ama dimi annesi

Back