- 10 Aralık 2015
- 101
- 138
- 18
- 37
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
- #1.221
Ben aslen manisaliyim. Sen nerelsin cnm?cnm sen nerelisin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben aslen manisaliyim. Sen nerelsin cnm?cnm sen nerelisin.
Cnm simdi gordum izmirliymissin,benim anne tarafi orada :))cnm sen nerelisin.
Ben de 28 yasindayim calismaktan yeni bebise sira geldi.ilk olacak insBende 30 yasindayim cnm... Ilk bebegimi 22 de kucagima almıştım... Bu ins 2.olucak
Biz de gurbetteyiz malesef annemler gecende burdalardi superdi. Simdi onlai cok ariyorumBiter ins cnm gurbetligin... Bizde gurbetteydik ama artik izmirimdeyiz memleketimizdeyiz.. Tayinimiz buraya cikti cok sukur... Esin askermi seninde
Biz de gurbetteyiz malesef annemler gecende burdalardi superdi. Simdi onlai cok ariyorum
Bende bende :) kat kat giyiniyorum yatakta bile ama çare yok cok gaz varBenim de ilk baslarda yogun sancim oldu. Usutmemek lazim yasli teyzelere benzedim lahana gibi ne bulduysam giyiyorum
Canım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Yaninda birileri var mi sana yardım edebilecek. Bizim de ikizler var da ablamin yalniz olunca sıkıntı oluyo Allah yardimcin olsun ne güzel bi mucize :)Merhaba kızlar bende üçüz bekliyorum
Teşekkür ederim cümlemiz inşallah sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza alırız. Hem maddi hemde manevi zor bir süreç beni bekliyor bakalım. Hakkımda hayırlısı. Bir yardımcı almayı düşünüyoruz canım. Bide annem yardımcı olacak artık bakalım. 3 çocuğa tek başına bakmak gerçekten çok zor olurCanım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Yaninda birileri var mi sana yardım edebilecek. Bizim de ikizler var da ablamin yalniz olunca sıkıntı oluyo Allah yardimcin olsun ne güzel bi mucize :)
Benim ilk canım evleneli de çok olmadi zaten. Hemen geldi bebis :)Sizlerin ilk gebeliklerimi... Yoksa 2 veya 3 mu :) benim 2.bebegim olucak insallah
Evet canim zor ama Rabbim kimseye kaldiramayacagi yük yuklemez :) ustesinden gelirsin Allahin izniyle tüp bebek mi kendiliginden mi olduTeşekkür ederim cümlemiz inşallah sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza alırız. Hem maddi hemde manevi zor bir süreç beni bekliyor bakalım. Hakkımda hayırlısı. Bir yardımcı almayı düşünüyoruz canım. Bide annem yardımcı olacak artık bakalım. 3 çocuğa tek başına bakmak gerçekten çok zor olur
Aşılama yapıldı canımEvet canim zor ama Rabbim kimseye kaldiramayacagi yük yuklemez :) ustesinden gelirsin Allahin izniyle tüp bebek mi kendiliginden mi oldu
Ben aslen manisaliyim. Sen nerelsin cnm?
Merhaba kızlar bende üçüz bekliyorum
Biz de gurbetteyiz malesef annemler gecende burdalardi superdi. Simdi onlai cok ariyorum
Hayırlı günler arkadaşlar yarın inşallah kalp atışlarıni duymaya gideceğiz eşimle lütfen dua edin biraz stres yapıyorum galiba çünkü bu benim ilk bebeğim olacak allahın izniyle
Ben aslen manisaliyim. Sen nerelsin cnm?