- 16 Kasım 2015
- 1.861
- 1.152
- 83
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #1.281
Dr zekai tahir Burak var bilirsin oraya gidiyorum. Açıkçası korkarak gittim ama dr um iyi memnunum. Öğlenden sonra randevuyla gidiyorum , kan idrar vs. İçin sabah gidiyorum ama sıra olmuyor direk giriyorum . bekleme yok.
Hmm anladım xanim memnunsan ne güzel ama bana xok ters orası uzak baya bakalım bende iyi bi dr bulabilirim ins
İnşallah canım bol şans
Sizin gobusler ne alemde... Benim ozellikle aksamlari cok buyuk oluyo 2.gebeligim diyemi anlamadim daha cok kucuk bebegim ama gobegim bazi zamanlar cok buyuk gelio gozume... Gazda cok var sanki karnimda acaba omu siskinlik yapio anlamadim... Sizlerde boyle seyler varmi
Iyi sevindim yalniz degilmisim suan yok fazla gobegim aksam sisiyo iyice herhalde yediklerimiz ictiklerimizden yarin gidicem bende dr a insallah 11 50 de randevum dua edinde hayirliyla bebisimi gorup kalp atislarini duyabileyim
Cnm ne yaptın doktora gidecektin. Merakta bırakma bizii
Bu arada herkese tünaydınn . Günaydın diyemedim anca girebildim. Bende sabahtab sağlık ocağınagittim kan verdim kaydımı ysptırdım. 3,5 tada hastaneye gideceğim rabdevum var. Bakalım ne durumdayız :)
benim de göbeğim çıkıyo,fazla motiveyim diye düşünüyordum demek herkes böyleCnm bende aynı durumdayım. Özellikle akşamları daha büyük oluyo göbüş. Dediğin gibi ilk hamileliğimde beş aylıkken bekarlık pantolınlarımı giyerdim. Hiç göbeğim yoktu o zamanlar
Yaaa ben yeni görüyorum topiğini
Kızlar Günaydın aranızda ankaradan kimse var mı ya ben hala doktor arayisindayim da :))
Selen yaman canim. 6. Gebe poliklinigindeSağol xanim dr un kim peki
Ankaradayım
Merhaba canım :) hangi hastaneye gidiyorsun peki ve doktorundan memnun musun :)
Yaaa ben yeni görüyorum topiğini
Gelirim tabi canım bebişimlen birlikte
Arkadaşlar dün doktorum benden TSH için kan verdirdi sonucu bugün sistemden aldım 0,35-4,94 referans aralığı benim sonucum 0,3506 düşüğün sınırı nerdeyse sizin değerleriniz nasıldı. Birde bu TSH hormonu ne ile alakalı bilen varsa bilgi rica ediyorum.
Al benden de o kadar tıpkısının aynısı hemde ne olacak bu halimiz böyleKızlar pskolojim çok bozuk. 4 gündür evden çıkmıyorum. Yemek bile yemek istemşyorum. Mide bulantım var. Burayı okuyorum ama yazı bile yazmıyorum size. Sizdemi böylesiniz. Kendimi çok sıkıcı buluyorum. Offf bu ne yaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?