• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

ayy inanmıyorum. süpermiş :KK49:

cnm seni hatırlıyorum. daha önce üçüz dememiştin. sonradan mı belli oldu. bide tedavi ile mi üçü oldu cnm
Aşılama yapıldı canım beta hcg biraz yüksek çıkmıştı ikiz gebelikten şüpheleniyorduk ama dr gittiğimde bi baktık 3 tane kese gözüktü.

Aşılama yapıldı canım beta hcg biraz yüksek çıkmıştı ikiz gebelikten şüpheleniyorduk ama dr gittiğimde bi baktık 3 tane kese gözüktü.

benimde değerlerime bakıldığında 3 kat artmıştı. ama hala bilmiyorum çoğulmu diye. battan bir gün önce 270 48 saat sonra 824 . sonraki de 3206 idi

ilk usg de belli olmuşmuydu. bi de değerlerin bata göre kaçtı cnm
Benimde beta hcg arasında 3 katı fark olmuştu canım ilk 180 küsürlü bişey çıkmıştı adet tarihinden bi gün önce daha sonra 2 gün sonra yaptırdım 800 küsürlü çıktı 10 gün sonra gittiğimde ultrasondan 3 kese göründü senin bakıldı mı usg ? Drun ne dedi ? Herhangi bi tedavi yapılmışmıydı ?

Benimde beta hcg arasında 3 katı fark olmuştu canım ilk 180 küsürlü bişey çıkmıştı adet tarihinden bi gün önce daha sonra 2 gün sonra yaptırdım 800 küsürlü çıktı 10 gün sonra gittiğimde ultrasondan 3 kese göründü senin bakıldı mı usg ? Drun ne dedi ? Herhangi bi tedavi yapılmışmıydı ?

yok cnm tedavi ile değildi. ama gittiğim hastane makineleri 5 hafta iken bile bebeğin kaç haftalık old. söleyemiyecek kadar yetersiz makina idi. bende hcg değerlerimi söylemedim doktora oda farkında değildi. 23 aralıkta gşdeceğim iyi bir hastaeden rndevu aldım. bakalım kısmet

yok cnm tedavi ile değildi. ama gittiğim hastane makineleri 5 hafta iken bile bebeğin kaç haftalık old. söleyemiyecek kadar yetersiz makina idi. bende hcg değerlerimi söylemedim doktora oda farkında değildi. 23 aralıkta gşdeceğim iyi bir hastaeden rndevu aldım. bakalım kısmet
Beta hcg değerine göre yorum yapmıyor malesef drlar benim yüksek olmasına rağmen hiç bişey dememişti drum ben tahmin etmiştim yükselmesinden gittiğimde keseyi gördüğünde söyledi. Senin 9. Haftanmış gittiğinde kalp atışlarınıda duyabilirsin belki. Hakkında hayırlısı olsun. Benide haberdar et mutlaka merakla bekliyorum sonucunu

Beta hcg değerine göre yorum yapmıyor malesef drlar benim yüksek olmasına rağmen hiç bişey dememişti drum ben tahmin etmiştim yükselmesinden gittiğimde keseyi gördüğünde söyledi. Senin 9. Haftanmış gittiğinde kalp atışlarınıda duyabilirsin belki. Hakkında hayırlısı olsun. Benide haberdar et mutlaka merakla bekliyorum sonucunu

tamam cnm. ben gittiğimde kalp atışını duymuştum. ama burda bazı haile arkadaşlar ikinci keseyi sonradan görmüşler. öyle iholma ihtimalini düşünüyorum cnm.

birde yaş 36. 35 yaş üstü çoğul gevelik olma ihtimali 3 kat daha fazlaymış birde babannemin babası ikizmiş bir kız bir erkek ayrı yumurta ikizleri . bakalım göreceğiz
Canım kalp atışını duyduysan eğer çoğul gebelik değildir çünkü ozamana kadar belli oluyor. Drun mutlaka sana söylerdi.

birde yaş 36. 35 yaş üstü çoğul gevelik olma ihtimali 3 kat daha fazlaymış birde babannemin babası ikizmiş bir kız bir erkek ayrı yumurta ikizleri . bakalım göreceğiz
İkiz olma ihtimali annenin ailesinde varsa geçebilio tatlım yani ananen teyzen bunlardan birinde var ise çoğul gebelik şansı artıyor bide ek tedavi işlemler klomen gonalf gibi bunları kullandığında oluşabiliyor.

Ben sadece 1 kere kan testi yaptirdim tekrar cagirmadi beni saglik ocagi adetimden 1 once 276 idi nasil norml demi... Ikiz fln deyince siz kokrtum ;) gecen ruyamda ultrasona girip iki kese goruyordum 2 erkek bebekmis cok aglamistim rüyamda :) aklima yer etti acaba gercekmi yoksa tersimi diye:)) bir ultrasona girsem rahatliycam :)

cnm işyerinde kiarkadaşım ikiz olduğunu 3. ayda öğrendi. bezmi alem vakıf hastanesine gidiyordu
Bana dr kalp atışlarını duyduğumuzda belli olur artık dedi. Belkide kullandıkları cihaz ile ilgili bilemiyorum. Ama çoğul gebelik olsa mutlaka kesesi oluşmuş olurdu canım

Ben sadece 1 kere kan testi yaptirdim tekrar cagirmadi beni saglik ocagi adetimden 1 once 276 idi nasil norml demi... Ikiz fln deyince siz kokrtum :KK66: gecen ruyamda ultrasona girip iki kese goruyordum 2 erkek bebekmis cok aglamistim rüyamda :) aklima yer etti acaba gercekmi yoksa tersimi diye:)) bir ultrasona girsem rahatliycam :)
İki gün sonra tekrar yaptır tatlım normalde değerin 2 katı artması gerekiyormuş. Dediğim gibi sadece betahcg ye göre değerlendirmek anlamsız usg kontrolünde kesenize bakacak dr ona göre değerlendirecek

Back