- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
Ben de calisiyorum carsamba gunu gitmeyi dusunuyorum insallah bi sıkıntı olmaz
İnşallah cnm. Ben çok korkuyorum aslında 10 gündür hastayım bişey olmuşmudur diye
hayırlı olsun cnm. Rabbim hepimize sağlıkla bebişimi kucağımıza almayı nasip etsin inş.
hayırlı olsun cnm. Rabbim hepimize sağlıkla bebişimi kucağımıza almayı nasip etsin inş.
Rabbim kalp atışlarında duymaniz ve sağlıklı sıhhatli olmasını nasip etsin insallah canimKızlar gittim.doktora keseyo gorduk gayetniyi dedi doktor haftaya cumartesi kalp atisi için gitcez inş
Hayırlı ve sağlıklı bir şekilde büyüsünler,benim gibi ilk görüşün mü olucak bebeğini :)Bende cumartesi gideceğim inşallah. Benimde o zaman 6+0 oluyo inş.
Mrb kızlarrrr bende 12 kasımda öğrendim hamileliğimi 12 sinda hcg 181 14 ünde 430 çıktı yayın 17 sinde 1777 çıktı ve kese göründü yarın doktora gidicem inşallah kalp atışlarında duyarım yalnız geçenlerde 3gün kadar kahverengi lekelenmem oldu şimdi geçti ve ara ara karnimin sol alt kisminda sancim oluyo sizede olmusmuydu acaba
Hayırlı ve sağlıklı bir şekilde büyüsünler,benim gibi ilk görüşün mü olucak bebeğini :)
Selam hanımlar. Allah hayırlı doğum versin hepimize inşallah.
Adetim 2 gün gecikmişken 15 Kasım'da beta hcg değerim 1461 çıkmıştı.
17 Kasım'da ultrasonda keseyi gördük. Doktor 10 gün sonra çağırdı. Cuma günü gideceğim doktora inşallah her şey yolundadır.
6 ay önce ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı. O yüzden tedirginim. Bebeğimin kalp atışını duyana kadar kalbim ağzımda atıyor resmen.
İnşallah sorunsuz güzel hamilelik geçiririz.
Öncelikle hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ayrıca çok geçmiş olsun Rabbim birdaha tattırmasın aynı acıyı
Kızlar sabah doktora gittim devlet hastanesine keseyi yine gördük ama bebeği göremedik normal utrasonda. Doktor ya idrara sıkışman lazım yada vajınal muayene etmem lazım dedii işe yetişmem gerektiğinden vajınal muayeneyı kabul ettim fakat yınede göremedık elime bir kağıt tutuşturup benii radyolojiye yolladı. Neyse gittim bana 14:35te ıkı adet prezervatif alıp gel dediler anlamadım ne olduğunu eşim çok kızdı yapılan muameleye cok uzuldumm ordan cıktık özel hastaneye geldik saat 1de randevum var dua edın bana inşallah görürüz bebeğimiibenım adetım düzensiz oldugu için doktor ultrasonda ölçüp biçip hafta söylemiştii suan 6+5teyim devlet hastanesindeki dr a göre
Inşallah canım bakalım yarın doktora gidicem zaten is yerinden de hamile olduğum halde zor izin alıyorum aşırı stresli bi ortam ondan ağrım oluyo diye de düşünmüştüm doktor sonrası yazarım zaten Teşekkürler canimCnm benim ilk hamileliliğimde olmuştu. Şimdi 12 yaşında üzülme Allah'ın izniyle bir şey olmaz
Kızlar sabah doktora gittim devlet hastanesine keseyi yine gördük ama bebeği göremedik normal utrasonda. Doktor ya idrara sıkışman lazım yada vajınal muayene etmem lazım dedii işe yetişmem gerektiğinden vajınal muayeneyı kabul ettim fakat yınede göremedık elime bir kağıt tutuşturup benii radyolojiye yolladı. Neyse gittim bana 14:35te ıkı adet prezervatif alıp gel dediler anlamadım ne olduğunu eşim çok kızdı yapılan muameleye cok uzuldumm ordan cıktık özel hastaneye geldik saat 1de randevum var dua edın bana inşallah görürüz bebeğimiibenım adetım düzensiz oldugu için doktor ultrasonda ölçüp biçip hafta söylemiştii suan 6+5teyim devlet hastanesindeki dr a göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?