Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

İnşallah cnm. Ben çok korkuyorum aslında 10 gündür hastayım bişey olmuşmudur diye

Ben de cok korkuyorum kalp atisi olmiycak diye olumsuz dusunmeyelim nasibimizde varsa alicaz kucagimiza. Korkma ben de hastayim ve aksama kadar 1 dakika oturmadan ayakta calisiyorum. Cok yoruluyorum bisey olcak diye ödüm kopuyor

Mrb kızlarrrr bende 12 kasımda öğrendim hamileliğimi 12 sinda hcg 181 14 ünde 430 çıktı yayın 17 sinde 1777 çıktı ve kese göründü yarın doktora gidicem inşallah kalp atışlarında duyarım yalnız geçenlerde 3gün kadar kahverengi lekelenmem oldu şimdi geçti ve ara ara karnimin sol alt kisminda sancim oluyo sizede olmusmuydu acaba

Kızlar gittim.doktora keseyo gorduk gayetniyi dedi doktor haftaya cumartesi kalp atisi için gitcez inş
Rabbim kalp atışlarında duymaniz ve sağlıklı sıhhatli olmasını nasip etsin insallah canim inşallah bende yarın gidicem kalp atışı için inşallah güzel haberler alırım bende

bende şimdi hastaneden geldim, bebeğimi gördüm ama kalp atışlarını daha sonra. çünkü henüz çok küçükmüş. içerde kanamalar devam ediyor dedi doktor. progeston a devam yani. inş sağlıcakla büyür hepimizinki. ilk defa gördüm bebeğimi ve çok duygulandım minicikk :) ilk bebek diye mi böyle bilmiyorum ama çok değişik bir duyguymuş , çok duygusal çok güzel...

Selam hanımlar. Allah hayırlı doğum versin hepimize inşallah.
Adetim 2 gün gecikmişken 15 Kasım'da beta hcg değerim 1461 çıkmıştı.
17 Kasım'da ultrasonda keseyi gördük. Doktor 10 gün sonra çağırdı. Cuma günü gideceğim doktora inşallah her şey yolundadır.

6 ay önce ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı. O yüzden tedirginim. Bebeğimin kalp atışını duyana kadar kalbim ağzımda atıyor resmen.
İnşallah sorunsuz güzel hamilelik geçiririz.

Cnm benim ilk hamileliliğimde olmuştu. Şimdi 12 yaşında üzülme Allah'ın izniyle bir şey olmaz

Öncelikle hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ayrıca çok geçmiş olsun Rabbim birdaha tattırmasın aynı acıyı

Kızlar sabah doktora gittim devlet hastanesine keseyi yine gördük ama bebeği göremedik normal utrasonda. Doktor ya idrara sıkışman lazım yada vajınal muayene etmem lazım dedii işe yetişmem gerektiğinden vajınal muayeneyı kabul ettim fakat yınede göremedık elime bir kağıt tutuşturup benii radyolojiye yolladı. Neyse gittim bana 14:35te ıkı adet prezervatif alıp gel dediler anlamadım ne olduğunu eşim çok kızdı yapılan muameleye cok uzuldumm ordan cıktık özel hastaneye geldik saat 1de randevum var dua edın bana inşallah görürüz bebeğimii benım adetım düzensiz oldugu için doktor ultrasonda ölçüp biçip hafta söylemiştii suan 6+5teyim devlet hastanesindeki dr a göre

Hangi devlet hastanesi o?
Öncelikle sakin ol. Forumda bir arkadaş da devlet hastanesindeki cihazların yetersiz olduğundan bahsetmişti.
Hemen ardından özel hastanede muayene olunca emin olmuş bebekten.
Hayırlı haberler inşallah.

Cnm benim ilk hamileliliğimde olmuştu. Şimdi 12 yaşında üzülme Allah'ın izniyle bir şey olmaz
Inşallah canım bakalım yarın doktora gidicem zaten is yerinden de hamile olduğum halde zor izin alıyorum aşırı stresli bi ortam ondan ağrım oluyo diye de düşünmüştüm doktor sonrası yazarım zaten Teşekkürler canim

cnm üzme kendini devlet hastaneleri öyle. orada gerizekalı bi kadın doğum doktarunu ben yazılı olarak şikayet etmiştim. bi daha dedim tövbe. Rabbim inşallah hiç bir zaman onlara muhtaç bırakmaz.. ben gebe kalmayı düşündükten sonra korunmayı bırakmadan önce doktora gittim dedimki doktor hanım bebek sahibi olmayı düşünüyoruz. kontrole geldim dedim. bi sorunum varmı elimdede dahiliyede yaptırdığım kan testleri vardı değerlerimin hepisde düşüktü ç bana ne dese beğenirsiniz ONLARA HAMİLE KALDIKTAN SONRA BAKARIZ DEDİ 30 SN BELE İLGİLENDİKTEN SONRA DİĞER HASTAYI ÇAĞIRDI. BENDE GİTTİM ŞİKAYET ETTİM. belki bende bi sorun var belki hamile kalmamam gerekiyo... yani anlıycan devletteki kadın doğum doktorları baştan sağma iş yapıyorlar. bunun gibilere hakkımı helal etmiyorum.. sendetakma kafana git özele cnm

Kızlar bursa zübeyde hanım doğumevi. Özele osmangazi tıp merkezine gittim eskı doktorum adnan sahıne. Vajınal muayene ıle bebeğii gördüük ve kalp atışlarını azda olsa duyduuk.. Dr kalp atısları zayıf ama duyuluyor 1hafta sonra yıne gel dedi ve progestan verdi.. Cok şükür içim rahatladıı bebeğim benımle :) destegınız için çok tesekkur ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…