• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

ayy hayırlı olsun canım ya ben de temmuzda düşük yaptım inşallah ben de hamişimdir senin yazını görünce mutlu oldum Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Amin arkadaşım. İnşallah sen de hayırlısıyla hamilesindir.

Rahat ol eğer her şey düzenliyse olmaması için problem yok demektir. Düşük bile olmuş olsa hamile kalabildiğini bilmek iyi olan. Stres yapıp kendini dinleme.

Biz bu denememizin ikinci ayında kavuştuk. Zaten ilk ayda pas geçtiğimizi anlamıştım tam olarak dikkat etmemiştik yani. :oops:

İnşallah sağsalim kavuşuruz bebişlerimize :anneadayı:

Selam kızlar ben süreklii bir bitkinlik halsizlik içerisindeyimm sizdede var mıı ? Eski doktorum 6+5te oldugumu soylemişti simdiki dr 5haftalık dedii dün. Adetim düzensiz olduğu içinn bu karışıklıkk..

Günaydın bayanlar. :anneadayı:
Bugün güne 'hee demek böyle oluyormuş' dedirten mide bulantısıyla başladım. Gece de bulantıya uyanmıştım ama durumun vehameti ayağa kalkınca anlaşılıyor.
Yolda bir kaç kraker ve işyerinde ekmek arasıyla şimdilik geçti.
Ben beyaz leblebimi hazır ettim. Midesi bulanan bayanlardan tavsiyeler bekliyorum.

Selam kızlar ben süreklii bir bitkinlik halsizlik içerisindeyimm sizdede var mıı ? Eski doktorum 6+5te oldugumu soylemişti simdiki dr 5haftalık dedii dün. Adetim düzensiz olduğu içinn bu karışıklıkk..

Olmaz mı esneme krizine giriyorum resmen.

Kızlar dun kontrole gittim allahım a şükür kalp atışlarında gördük (gördük diyorum çünkü devlet hastanesinde bulunan ultrasonda ses yoktu :-)) özel bi Polikliniğinige gitcem eşim de görebilir diye

İnşallah duyarsın. Ama gerçekten 5 haftalık kadarsa erken olup ultrasonda duyulmayabilir stres yapma sakın.

Devlet hastahanelerinin durumu içler acısı zaten.

Doktordan yana sıkıntım yok ama daha çok görmek istiyorum bebeği daha çok ilgilensin istiyorum o pek olmuyo tabi :KK35: onun içinde özel bi Polikliniğinige gidicem hem esimde görür diğer türlü eşim hiç goremiyecek

doktoru görmedim sonucu aldım sadece

Cnm doktora muayene ol mutlaka benmde değerim 85 tn 24 e düştü düşük yapmssn dedi.nasıl düşük anlamadım kimyasal falan demedi ama öyle büyük ihtimal.muayene oldgm günün gecesi kanamam başladı haftaya tekrar kontrole gel dedi herşey yolunda mi die kontrol etcek saniorm.kanaman baslamadysa başlamak üzeredir cnm ama mutlaka doktora muayene ol bence

Cnm doktora muayene ol mutlaka benmde değerim 85 tn 24 e düştü düşük yapmssn dedi.nasıl düşük anlamadım kimyasal falan demedi ama öyle büyük ihtimal.muayene oldgm günün gecesi kanamam başladı haftaya tekrar kontrole gel dedi herşey yolunda mi die kontrol etcek saniorm.kanaman baslamadysa başlamak üzeredir cnm ama mutlaka doktora muayene ol bence
Kimyasalı biliyorum canım temmuzda o yüzden 1ay kanamam olmuştu ama şimdi yok. Bat 7aralik zaten daha var

Kimyasalı biliyorum canım temmuzda o yüzden 1ay kanamam olmuştu ama şimdi yok. Bat 7aralik zaten daha var

Anladm cnm insallah degerlrn yükselir.
Kanaman çok uzun sürmüş ama doktor korunun demiş mydi bana 2 3 ay korunun dedi normalde korunun denmio kimyasal da ama neden öyle dedi kafama takılıo

İnşallah sorun yoktur. Ama adetine daha çok varmış. Bu kadar stres yapıp kendini dinleyip sürekli test yaptırman da çok sakıncalı.
Stres hamileliği engelleyen bir şey. Sabredip adetinin gecikmesini beklemelisin eğer doktorun aksini söylemiyorsa.

Back