• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kızlar bursa zübeyde hanım doğumevi. Özele osmangazi tıp merkezine gittim eskı doktorum adnan sahıne. Vajınal muayene ıle bebeğii gördüük ve kalp atışlarını azda olsa duyduuk.. Dr kalp atısları zayıf ama duyuluyor 1hafta sonra yıne gel dedi ve progestan verdi.. Cok şükür içim rahatladıı bebeğim benımle :) destegınız için çok tesekkur ederimm
hadi gözün aydın cnm:KK46:
bende inşallah cumartesi ilk defa görmeye gdecceğim. inşallah sıkıntı olmaz

Kızlar inşallah sorunsuz bir hamilelik dönemi yaşar sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız

Amin inşallah.

Herkese hayırlı günler hanımlar. Nasılsınız bakalım. Hamilileğiniz nasıl gidiyor :anneadayı:

Çok iyi gidiyor. Mide bulantım çok yok. Ara ara gelip gidiyor.
Dün akşam kontrole gittik. Kalp atışlarını ultrasonda gördük ama henüz duyamadık bir hafta sonra inşallah. 3mm. olmuş.

Bu arada hanımlar doktorunuz sizlerden hangi testleri istedi veya henüz istedi mi?
Bana bir kaç test yazdı hemogram, idrar, tsh, açlık şekeri, sifiliz gibi.
Toksoplazma ve rubellayı geçen mayıs ayında yaptırdığım ve temiz çıktığı için istemedi.

Amin inşallah.

Dün akşam kontrole gittik. Kalp atışlarını ultrasonda gördük ama henüz duyamadık bir hafta sonra inşallah. 3mm. olmuş.

Bu arada hanımlar doktorunuz sizlerden hangi testleri istedi veya henüz istedi mi?
Toksoplazma ve rubellayı geçen mayıs ayında yaptırdığım ve temiz çıktığı için istemedi.
Canım hayırlı olsun bebeşin bende geçen salı doktordaydm kese 5mm gözüktü doktor kücük dedi 15 gün sonra belki duyarız kalp atışını dedi keseye göre4,5 haftalık falan dedi birde. Senin doktorn kalp atışlsrını nasıl gösterdi hiç anlamadm

Amin inşallah.

Canim senin kaç haftalık. Kalp atışını gordunuz mu ben dün gittim 9 mm olmuş kese ama daha bevegi goremedik. Senin kaç haftalikti

Canım hayırlı olsun bebeşin bende geçen salı doktordaydm kese 5mm gözüktü doktor kücük dedi 15 gün sonra belki duyarız kalp atışını dedi keseye göre4,5 haftalık falan dedi birde. Senin doktorn kalp atışlsrını nasıl gösterdi hiç anlamadm

Amin canım senin de bebeğin hayırlı olsun.
Senin son adet tarihin ne zamandı?

Geçen hafta salı yani ayın 17'sinde gittiğimde sadece keseyi ölçebildi doğal olarak 5mm idi. 4 haftalık dedi doktor. Bize de bu hafta değil sonraki cuma gelseniz anca duyarız dedi yani 10 gün sonra.

Dün akşam gittiğimizde de bebeği 3mm ölçtü ve 6 haftalık dedi. Şimdi de 5+3 deydik zaten. Sanırım ilk ölçtüğü baya küçüktü.
Karından ultrasonla kıpırtıyı gördük biz. Duyacak kadar kuvvetli değildi o yüzden haftaya çağırdı.
Zaten bana kalsa kesin olsun diye cuma veya cumartesi gidecektim de eşim çok ısrar etti dayanamadım.

Son düzenleme:
Amin inşallah.

Cnm ben daha doktora gitmedim. Cumartesi gideceğim inş.

Cnm ben daha doktora gitmedim. Cumartesi gideceğim inş.

Bana kalsa ben de bekliyordum da eşim 3 gün ısrar edip durdu.

Her ne kadar bebeği görmüş olsam da geçen sefer ki kötü geçen hamileliğim gerilmeme sebep oluyor. Kendimi dinlemekten alıkoyamıyorum.

İnşallah sen de görürsün bebeğini bu hafta.

Amin canım senin de bebeğin hayırlı olsun.
Senin son adet tarihin ne zamandı?

Geçen hafta salı yani ayın 17'sinde gittiğimde sadece keseyi ölçebildi doğal olarak 5mm idi. 4 haftalık dedi doktor. Bize de bu hafta değil sonraki cuma gelseniz anca duyarız dedi yani 10 gün sonra.

Dün akşam gittiğimizde de bebeği 3mm ölçtü ve 6 haftalık dedi. Şimdi de 5+3 deydik zaten. Sanırım ilk ölçtüğü baya küçüktü.
Karından ultrasonla kıpırtıyı gördük biz. Duyacak kadar kuvvetli değildi o yüzden haftaya çağırdı.
Zaten bana kalsa kesin olsun diye cuma veya cumartesi gidecektim de eşim çok ısrar etti dayanamadım.
Canım son adet tarihim 15 ekim sanırım benim geç döllenme oldu ozaman

:KK3:
Selam hanımlar. Allah hayırlı doğum versin hepimize inşallah. :anneadayı:
Adetim 2 gün gecikmişken 15 Kasım'da beta hcg değerim 1461 çıkmıştı.
17 Kasım'da ultrasonda keseyi gördük. Doktor 10 gün sonra çağırdı. Cuma günü gideceğim doktora inşallah her şey yolundadır.

6 ay önce ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı. O yüzden tedirginim. Bebeğimin kalp atışını duyana kadar kalbim ağzımda atıyor resmen.
İnşallah sorunsuz güzel hamilelik geçiririz.
ayy hayırlı olsun canım ya ben de temmuzda düşük yaptım inşallah ben de hamişimdir senin yazını görünce mutlu oldum Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Back