- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
cinsiyetleri ne acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam bende daha dün ogrendin
17 Kasimda 4+4 iken 3219 du. Gecen perşembe keseyi gordum ikiz degil
selamlar bende bu ay öğrendim hamile olduğumu:)
şu an 7 haftalığım ve kalp atışını duyduk :))
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnş darısı tez vakitte başıma ve tüm isteyenlerin başına İnş rabbim hiç bir anne babanın kucağını boş bırakmasın
ben birinden duymuşum. sonradan bölünmüş üçüz bekliyormuş :)
Ahahahaa yok artik ciddi misin? Aralik 3'te kalbbini duymaya gidecegim. Iki kese gormeyelim bir de :)))
merhaba arkadaşlar, birkaç ay öncesinde hamile kalmak için ovülasyon testlerini, ısı ölçümlerini burdan takip ederken bu ay hamile olduğumu öğrendim :)
kısmette kasım ayında hamile olduğunu öğrenenleri takip etmekte varmış :) Çok şükür..
hcg değerim normal çıktı ama benimde lekelerim oldu. başta çok telaş yaptım. ilk bebek ve tecrübesizlik işte..
doktorum progestan verdi. lekelerim önemli ölçüde azaldı. çok rahatladım ilaçtan sonra psikolojik olarak. ancak akşamları içiyor olmama rağmen ,gündüzleri aşırı derecede halsizlik güçsüzlük yaşıyorum.ilaçtan mı bilmiyorum.
henüz 6.haftama giriyorum. keseyi bu hafta görmeye gidicem. inş herşey yolundadır...
ve bu arada aynı ay hamile kaldığım tüm herkesi tebrik ediyorum. :) umarım sağlıklıca hayırlı bir şekilde kucağımıza alırız.
merhabalar güzel anne adayları :) bende cumartesi günü keseyi gördüm 10 gün sonrası için çağırdı doktor kalp atışı için inşallah bir sorun olmaz sağlıkla kucağımıza alırız kuzularımızı
öncelikle hayırlı olsun cnm. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. hepimiz kasım hamişleriyiz. aynı dönemlerde doğum yapacağız. bibirimizle bilgilerimizi paylaşarak güzel bir hamilelik geçiririz inşallah.
Ben de dün öğrendim.Bat bugündü.Allah'ım sağlıklı sıhhatli kucağımıza versin inşallah
inşallah canım,çok sağol. :) sen kaç haftalık Hamilesin? inş benim gibi sorunların yoktur.