- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
Yok görünmedi haftaya görürüz dediBaya yüksek çıkmış canim senin HCG. Kese görünmedi mi bu degerle
Kizlar merhaba bnde kasimda hamile oldugumu ogrendimadet gunum 20 kasimda ogrendim ve 17 kasimda 201.84 ertesi gun 318 cikti doktorum kan testine daha gerek yok dedi ne zaman gitsem kese gorunur sizce
Herkese Merhaba :)
Bende bu ay ogrendim hamile oldugumu ..
Ayin 9unda evde test yaptm ve ikinci cizgi silik cikmisti adet gunum ayin 12sindeydi ama ben dayanamadm tabi :)
Ayın 11inda kan verdim ve bhcg degeri 458,78 cikti
Ayin 13 unde ise 1055,8 cikti
Ayin 19unda anca keseyi gorebildim kalp atslatri icin 15 gun bekleyecegim dr um oyle soyledi dua edin :)
Selammm kızlar ben 10 Kasımda evde yaptığım test ile hamile olduğumu öğrendimm. 11inde doktora gittimm fakat doktorum ultrasonda gördüğümüzü ve kan testi yapmasına gerek olmadığını söyledii.. Çarşamba kalğ atışlarını dinleyeceğiz inşallah.. Allah hepimize bebeklerimizii sağ salim kucağımıza almayıı nasip etsiinn
Sağol canım.hayırlı olsun canım sağlıkla kal
Oyle yapayim aynen sagoollcnm hayırlı olsun. bence bi hafta daha bekle istersen . ben bile daha gitmedim. 6 haftalık olsunki belki kalp atışınıda duyarsın
Bende 5 haftalık hamileyim hcg 1024 çıktı bugün doktora gidicem çok bulantım var
Artık bende aranızdayım :)
16 Kasımda 931
19 Kasımda 3340 çıktı
Küçük olduğu için alttan muayene yapmak istedi doktor ama ben birazcık korktuğumdan kaçtım sanırımbu hafta tekrar gidicem inşAllah kese görünür
5 haftalıkhayırlı olsun cnm. tebrikler. kaç haftalık hcg değerlerin cnm
merhaba kızlar, bugun ancak yazabiliyorum. Yarın ilk defa bebeğimi görmeye gidicem hastaneye.
inş. Herşey yolunda olur, güzelce görünür. Yarın tam 6+0 haftalık olucak. kalp atışlarıda duyulur mu acaba? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?