• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

merhaba arkadaşlar, birkaç ay öncesinde hamile kalmak için ovülasyon testlerini, ısı ölçümlerini burdan takip ederken bu ay hamile olduğumu öğrendim :)
kısmette kasım ayında hamile olduğunu öğrenenleri takip etmekte varmış :) Çok şükür..
hcg değerim normal çıktı ama benimde lekelerim oldu. başta çok telaş yaptım. ilk bebek ve tecrübesizlik işte..
doktorum progestan verdi. lekelerim önemli ölçüde azaldı. çok rahatladım ilaçtan sonra psikolojik olarak. ancak akşamları içiyor olmama rağmen ,gündüzleri aşırı derecede halsizlik güçsüzlük yaşıyorum.ilaçtan mı bilmiyorum.
henüz 6.haftama giriyorum. keseyi bu hafta görmeye gidicem. inş herşey yolundadır...
ve bu arada aynı ay hamile kaldığım tüm herkesi tebrik ediyorum. :) umarım sağlıklıca hayırlı bir şekilde kucağımıza alırız.

birde cnm kaç kere hcg testi yaptırdın ve çıkan sonuçlar ne cnm

Merhaba kızlar bende çok şükür ki bu ay öğrendim hamile olduğumu 4+3 uz şimdi :) son beta 1687 dr gayet iyi olduğunu söyledi :) 2 3 hafta sonra kalp atışları için gel şimdi kese xok küçüktür o zaman gel hepsine o zaman bakarız dedi ilk gebeliğim ve cok heyecanliyim:)

Merhaba kızlar bende çok şükür ki bu ay öğrendim hamile olduğumu 4+3 uz şimdi :) son beta 1687 dr gayet iyi olduğunu söyledi :) 2 3 hafta sonra kalp atışları için gel şimdi kese xok küçüktür o zaman gel hepsine o zaman bakarız dedi ilk gebeliğim ve cok heyecanliyim:)

hoşgeldin cnm

birde cnm kaç kere hcg testi yaptırdın ve çıkan sonuçlar ne cnm

şu ana kadar 3 kere hcg yaptırdım canım.
11 kasımda ilk öğrendiğimde 229,72
15 kasım da 1059 ve son olarakta
17 kasımda 2773 çıktı sonuçlarım.
doktor düşük tehlikesi var dedi lekelerden dolayı. bende çalıştığım için evde yatıp dinlenemiyorum.
halsizliğim çok. birde genetik rahatsızlıklarım var. bende yok yok yani arkadaşım :(

şu ana kadar 3 kere hcg yaptırdım canım.
11 kasımda ilk öğrendiğimde 229,72
15 kasım da 1059 ve son olarakta
17 kasımda 2773 çıktı sonuçlarım.
doktor düşük tehlikesi var dedi lekelerden dolayı. bende çalıştığım için evde yatıp dinlenemiyorum.
halsizliğim çok. birde genetik rahatsızlıklarım var. bende yok yok yani arkadaşım :KK43:

Cnm benim bi arkadaşımında 1 ay azar azar kanaması vardı. Ama şimdi 1.5 yaşında oldu bile takma kafana. Dünyaya gelecek olanın önünde hiçbir engel olamaz

Kızlarr ben hastalıktan ölüyorum. Ne yapacağımıda bilemiyorum. Geçen hafta nezle hapşırma gözlerimden şıpır şıpır akan yaş. Nefes alamama herşey vardı. O yüzden raporluydum. Tam atlatıyorum derken üç gündür uyutmayan boğaz ağrısı öksürük. :( dün sabaha karşı 4 :10 da yatabildim yatağa. 05:30 dada kalkmak zorundaydım kızı okula gönder kendim hazırlan. Anlıycanız şu anda perişan halde yatıyorum ama uyuyamıyorum öksürmekten. Ne yapmalıyım kızlar :(

Kızlarr ben hastalıktan ölüyorum. Ne yapacağımıda bilemiyorum. Geçen hafta nezle hapşırma gözlerimden şıpır şıpır akan yaş. Nefes alamama herşey vardı. O yüzden raporluydum. Tam atlatıyorum derken üç gündür uyutmayan boğaz ağrısı öksürük. :KK43: dün sabaha karşı 4 :10 da yatabildim yatağa. 05:30 dada kalkmak zorundaydım kızı okula gönder kendim hazırlan. Anlıycanız şu anda perişan halde yatıyorum ama uyuyamıyorum öksürmekten. Ne yapmalıyım kızlar :KK43:
Canım çok geçmiş olsun :( bol bol dinlen bende tam bilmiyorum ama sanırım ilaç içilmiyor.. Sen en iyisi bol bol ceviz vitamini al sıkma portal suyu iç çok geçmiş olsun canım

Kızlarr ben hastalıktan ölüyorum. Ne yapacağımıda bilemiyorum. Geçen hafta nezle hapşırma gözlerimden şıpır şıpır akan yaş. Nefes alamama herşey vardı. O yüzden raporluydum. Tam atlatıyorum derken üç gündür uyutmayan boğaz ağrısı öksürük. :KK43: dün sabaha karşı 4 :10 da yatabildim yatağa. 05:30 dada kalkmak zorundaydım kızı okula gönder kendim hazırlan. Anlıycanız şu anda perişan halde yatıyorum ama uyuyamıyorum öksürmekten. Ne yapmalıyım kızlar :KK43:
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. Çok kötü olursan doktora gitmeyi ihmal etme. Benimde henüz bilgim yok maalesef

Back