Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kızlar size bişey sorucam ben tedavi sırasında hiç kilo almadım çok şükür. Ama karın bölgem çok şişti resmen karnımın alt kısmı resmen hamile olduğum belli. Karnımın içide ağrıyo varmı sizde de böyle ağrı normal mi bu acaba. Bugün doktora gidicem kese ve kalp atışını duymak için herşey yolunda gider inşallah...

günaydın cnm bulantın ne durumda ben yarın kalp atışları için doktora gidicem

Canım çok şükür bulantım azaldı.. Şuan yok mesela iyiyim.. Ama kafam bedenime büyük gelio gibi hissediyorum.. Kaldıramıyorum sanki.. Uyku halim fena.. Yarın hayırlı haberler ver bize inşallah canım.. Dualarım seninle..

Bende de şişkinlik oluyor artık canım.. Karnım hemen şişiyor..

Günaydın kızlar. Bulantı için sadece çubuk kraker yiyebiliyorum siz ne alemdesiniz

Benim bulantılarım azaldı daha iyiyim canım.. Kokulara karşı çok hassaslaştım.. Ama öyle çok çok midem bulanmıyor. sabah biraz bulanıyor geçiyor sonra..

Ben son bir haftaya kadar iki kilo aldım. Normalde yemem ama acaip ekmek hamur işi yedim. Göbeğim çıktı resmen .alt karın o sebebten pek göze çarpmıyor ama son iki gündür bulantı sabahları beni mahvediyor.

Gunaydin annis adayları
5.6.ve 7. Haftalarda önce konulara hassasiyetle başlayan degisimim tüm gün boyu bulantı kusma hazımsızlık kabizlikla geçti .çok şükür birkaç gündüz onlarda kalmadı. Sadece sabah lari çıkarıyorum. Kokusuz az yağlı basit yemekler yapıp yiyebiliirum. Yemek bile yapamiyorum. Annenin yemeklerini ayırt etmeden yiyebiliyorum keşke hep yanımda olsaaaaa

Ha bu arada 60kg la hamile kaldim . bekarken 53kglardaydim 36 altı bedenler giderdim şimdi 40beden bile daraltiyo. Sizdede bu kadar değişiklik oldumu. Esofmanlar kurtarıcı oldu resmen. Beli kalın oturunca sikan pantolonlar geçen yıl istifledigim ince moraplarim muz çorapların taytlarim hiçbiri olmuyooo. Zaten çok kalinda giyinemiyorum. Bi diz altı çorap bi pantolon kafi geliyo. Uzun sure sıcakta kalamiyorum icimi bayiyor esmen

Aynen dün dr kontrolü vardı her zaman giydiğim pantalon sıkı sıkı kapandı. Meğer 2 kilo almışım eşim şimdiden böyle gidersen yuvarlanırsın diyo

Haha içindeki mucizeyi gorunce hiç umursamazsin ama ne bilmiyom bu hormonlardanmidir nedir takiyo insan yinede. Bende boy da yok ustune üstlük. Çok ta yemiyorum neden oldu anlamadım. Ekmeği çok tuketiyorum sadece o kadarrr

Selam hamişler
Bu sabah idrar yolu enfeksiyonu için kullandığım antibiyotik bitti. Akıntım da ağrım da azalmıştı zaten ama kutuyu bitirmek için uğraştım. Enfeksiyon bitmiştir inşallah. Sizce bunun için tahlil ister mi? Tekrar ilaç vermesin bebişime üzülüyorum.

Kızlar çok özel olacak ama benim canım hiç eşimle ilişkiye girmek istemiyor. Neyse ki anlayış gösteriyor. Böyle hissetmem normal mi?

Gayet normal canım dert etme. Hormonların aşırı çalışıyor. Bu dönemde cinsel dürtün artacağı gibi azabilir de. Vücut hala alışmaya evresinde hamileliğe.
Hem ilk 3 ayı atlatmadan ilişkiye girmesen daha iyi.
Doktorlar kanama olursa ilişkiyi kestiririz der ama bence ilk aylar girilmemeli zaten.
Bir ay sonra bakcaz artık.

Günaydın kızlar. Bulantı için sadece çubuk kraker yiyebiliyorum siz ne alemdesiniz

O çubuk kraker piyasasını ben çökerttim zaten. Habire kemiriyordum. Özellikle geçen hafta aşırı bulantım varken. Bu hafta ara ara yemek zorunda kaldım.
Gerçekten en iyisi çubuk krakermiş. İnsan deneyip öğreniyor işte.

Canimyarin gidiyim ozaman ama.tup bebek ben.korkuyorum.alttan bakmasi tehlikeli olurmu yarin 5#2 haftalik olcak

Canim benimde tuptu testten 10 gun sonra cagirdi drum...6+1 di gittigimde...vajinal bakildi...ve kalp atisinida duyduk...vajinalden korkma..rahimin disindan bakiyorlar zararli degil...hem kesenin seklini bebegi herseyi daha iyi gorebiliyorlar ...o 10 gun zor sabrettim keseyi bari gorseydim diye ama gittigimde hem keseyi hem kalp atisini duydum..az daha sabir bence..

Kacdaydi dr un..buyuk bulusma bugun hee...merakla bekliyorumm..

Ben tedavi surecindede almisdim biraz..sanci batma bendede oldu bu ara azaldi simdide niye yok diye endise ediyorum...

Bende kilo oldugu icin benim gobus zaten 3 aylik gibi..bi fark hisseetmiyorum suan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…