- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.039
- 173
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
kızlar günaydınnnnnnnn
günaydın cnm bulantın ne durumda ben yarın kalp atışları için doktora gidicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar günaydınnnnnnnn
günaydın cnm bulantın ne durumda ben yarın kalp atışları için doktora gidicem
Ben zeytin yiyorumGünaydın kızlar. Bulantı için sadece çubuk kraker yiyebiliyorum siz ne alemdesiniz
Kızlar size bişey sorucam ben tedavi sırasında hiç kilo almadım çok şükür. Ama karın bölgem çok şişti resmen karnımın alt kısmı resmen hamile olduğum belli. Karnımın içide ağrıyo varmı sizde de böyle ağrı normal mi bu acaba. Bugün doktora gidicem kese ve kalp atışını duymak için herşey yolunda gider inşallah...
Günaydın kızlar. Bulantı için sadece çubuk kraker yiyebiliyorum siz ne alemdesiniz
Ben son bir haftaya kadar iki kilo aldım. Normalde yemem ama acaip ekmek hamur işi yedim. Göbeğim çıktı resmen .alt karın o sebebten pek göze çarpmıyor ama son iki gündür bulantı sabahları beni mahvediyor.Kızlar size bişey sorucam ben tedavi sırasında hiç kilo almadım çok şükür. Ama karın bölgem çok şişti resmen karnımın alt kısmı resmen hamile olduğum belli. Karnımın içide ağrıyo varmı sizde de böyle ağrı normal mi bu acaba. Bugün doktora gidicem kese ve kalp atışını duymak için herşey yolunda gider inşallah...
Ha bu arada 60kg la hamile kaldim . bekarken 53kglardaydim 36 altı bedenler giderdim şimdi 40beden bile daraltiyo. Sizdede bu kadar değişiklik oldumu. Esofmanlar kurtarıcı oldu resmen. Beli kalın oturunca sikan pantolonlar geçen yıl istifledigim ince moraplarim muz çorapların taytlarim hiçbiri olmuyooo. Zaten çok kalinda giyinemiyorum. Bi diz altı çorap bi pantolon kafi geliyo. Uzun sure sıcakta kalamiyorum icimi bayiyor esmen
Zeytin domates salatalık ne buldum yiyorum hissetmemek icinGünaydın kızlar. Bulantı için sadece çubuk kraker yiyebiliyorum siz ne alemdesiniz
Ekmeği bırakınHaha içindeki mucizeyi gorunce hiç umursamazsin ama ne bilmiyom bu hormonlardanmidir nedir takiyo insan yinede. Bende boy da yok ustune üstlük. Çok ta yemiyorum neden oldu anlamadım. Ekmeği çok tuketiyorum sadece o kadarrr
Ekmeği bırakın
Ben ekmeği bırakalı cok oldu..ilk 1 hafta zor olur sonra alisirsinÇok zor ama nasıl birakirimmmm
Kızlar çok özel olacak ama benim canım hiç eşimle ilişkiye girmek istemiyor. Neyse ki anlayış gösteriyor. Böyle hissetmem normal mi?
Günaydın kızlar. Bulantı için sadece çubuk kraker yiyebiliyorum siz ne alemdesiniz
Canimyarin gidiyim ozaman ama.tup bebek ben.korkuyorum.alttan bakmasi tehlikeli olurmu yarin 5#2 haftalik olcak
Kacdaydi dr un..buyuk bulusma bugun hee...merakla bekliyorumm..Kızlar size bişey sorucam ben tedavi sırasında hiç kilo almadım çok şükür. Ama karın bölgem çok şişti resmen karnımın alt kısmı resmen hamile olduğum belli. Karnımın içide ağrıyo varmı sizde de böyle ağrı normal mi bu acaba. Bugün doktora gidicem kese ve kalp atışını duymak için herşey yolunda gider inşallah...
Bırkacaksın mecbur yoksa zor olur sonrası.bnede iki kilo aldım senin gibi çok yemediğim halde.bu günden itibaren ekmeği bıraktım.bulantıdan zaten tuzlu şeylere ilgim çok.Çok zor ama nasıl birakirimmmm