• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kızlar size bişey sorucam ben tedavi sırasında hiç kilo almadım çok şükür. Ama karın bölgem çok şişti resmen karnımın alt kısmı resmen hamile olduğum belli. Karnımın içide ağrıyo varmı sizde de böyle ağrı normal mi bu acaba. Bugün doktora gidicem kese ve kalp atışını duymak için herşey yolunda gider inşallah...

Cnm tedavi gördünüz ya kullandığınız iğnedendir. Arkadaşımda kullandı oda öyle demişti

Aynen dün dr kontrolü vardı her zaman giydiğim pantalon sıkı sıkı kapandı. Meğer 2 kilo almışım eşim şimdiden böyle gidersen yuvarlanırsın diyo

;)))). Aynen cnm yaa bende 2,5 kilo almışım. Eşim şimdiden tombalağım diyo. Sonrada dabılım derim diyo :(

Bugün keseyi gördüm çok şükür.yalnız buradaki hesaplayıcı bir hafta önden gidiyor.benim 5. Haftam dr.söyledi. Çok güzel bir duygu.

Canım 5. haftayı 1 gün bile geçtiysen 6. haftaya girmiş olduğun için 6. hafta diye gösteriyor takvim.. Yani 5 i bitirdin 6. haftanın içindesin..

Selam hamişler :anneadayı:
Bu sabah idrar yolu enfeksiyonu için kullandığım antibiyotik bitti. Akıntım da ağrım da azalmıştı zaten ama kutuyu bitirmek için uğraştım. Enfeksiyon bitmiştir inşallah. Sizce bunun için tahlil ister mi? Tekrar ilaç vermesin bebişime üzülüyorum.

Gayet normal canım dert etme. Hormonların aşırı çalışıyor. Bu dönemde cinsel dürtün artacağı gibi azabilir de. Vücut hala alışmaya evresinde hamileliğe.
Hem ilk 3 ayı atlatmadan ilişkiye girmesen daha iyi.
Doktorlar kanama olursa ilişkiyi kestiririz der ama bence ilk aylar girilmemeli zaten.
Bir ay sonra bakcaz artık. :oops:

O çubuk kraker piyasasını ben çökerttim zaten. Habire kemiriyordum. Özellikle geçen hafta aşırı bulantım varken. Bu hafta ara ara yemek zorunda kaldım.
Gerçekten en iyisi çubuk krakermiş. İnsan deneyip öğreniyor işte. :KK72:
Teşekkürler eskaram:oops::oops::oops:

Evet cnm geçen hafta ggittiğimde6+4 ken 15 gün daha yasak demişti

Aaaa çok enteresan bizim dr.da tam tersi ilişki serbest dedi bastıra bastıra defalarca.İlişkiye girmekle arabada sarsılınca zıplayınca falan bebek düşmez böyle saçma sapan şeylere aldırış etmeyin inanmayın dedi bide üstüne üstlük Benim eşimde sürekli hatırlatıyor sağolsun bak ilişki serbestmiş diye :KK53::KK53: Benimde hiç canım istemiyor kızlar herkeste mi böyle acaba?o_O

Teşekkürler eskaram:oops::oops::oops:

Ne demek canım.
Bu arada ben de isteksizim. Ki benim için anormal bir şey. :KK22:
Koruma içgüdüsünden sanırım normal.

Aaaa çok enteresan bizim dr.da tam tersi ilişki serbest dedi bastıra bastıra defalarca.İlişkiye girmekle arabada sarsılınca zıplayınca falan bebek düşmez böyle saçma sapan şeylere aldırış etmeyin inanmayın dedi bide üstüne üstlük Benim eşimde sürekli hatırlatıyor sağolsun bak ilişki serbestmiş diye :KK53::KK53: Benimde hiç canım istemiyor kızlar herkeste mi böyle acaba?o_O

İlk gittiğim doktor da eşimin yanında 'ilk zamanlardan itibaren sakıncası yok, sadece kanama olursa yasaklarız' demişti. Neyse ki eşim hiç talep etmedi.
İkinci doktor 'olmazsa iyi olur' dedi. Alternatifler var nasıl olsa. :KK22:

HIM seyy guleceksiniz ama beizimki de çok hevesli fakat 2haftadir her yaklaştığında midem bulaniyo yada uykum var ayağına kiviriyorum hiç istek yokkkk

Bugün keseyi gördüm çok şükür.yalnız buradaki hesaplayıcı bir hafta önden gidiyor.benim 5. Haftam dr.söyledi. Çok güzel bir duygu.

Doktorlar genelde boya falan bakıp doldurduğun haftayı söylüyorlar.
Yani bu hafta 6. haftaya girdiysen takvim onu söylüyor.

Ben 4+2 ken kese göründü 4 haftalık demişti. Yani ben 5.haftanın içindeydim.

Doktorun söylediği tahmini doğum tarihinle burası uyuşuyordur zaten.

HIM seyy guleceksiniz ama beizimki de çok hevesli fakat 2haftadir her yaklaştığında midem bulaniyo yada uykum var ayağına kiviriyorum hiç istek yokkkk

bende aynısını yapıyorum valla hatta evlilik yıldönümümdü yemeğe götürdü ama burnumuzdan geldi bulantıdan ,eve geldik bu seferde ben kedi fare gibi kaçıyorum ,küs benle şimdi :KK22:

bende aynısını yapıyorum valla hatta evlilik yıldönümümdü yemeğe götürdü ama burnumuzdan geldi bulantıdan ,eve geldik bu seferde ben kedi fare gibi kaçıyorum ,küs benle şimdi :KK22:
Haha bizimki de kimseye yer ariyo . biraz mola iyi gelecek. Her turlu biz yoruluyoz arkadaş. Bulantı halsizlik bitmiyo işte uzak durum arkadasss

Haha bizimki de kimseye yer ariyo . biraz mola iyi gelecek. Her turlu biz yoruluyoz arkadaş. Bulantı halsizlik bitmiyo işte uzak durum arkadasss

napıyım ya eski haline dön diyor sanki elimde olan bişey ,beni hiç yatarken halsiz görmedi 7 yıldır,oğlum başımda anne kalk diyor ayyy ayy

Back