• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Bende zemine hanıma gittim hiç memnun kalmadım bana da cahit beyi önerdi herkes ama ben çekiniyorum erkek doktordan yine hüma da şeyma hanim varmış dç. Ona gitmeyi düşünüyorum
Bende istemiyodum erkek dr ama hakkında olumsuz hic bisey okumadim gidenler cok memnun zemine hanima da guvenemefim bi türlü

Arkadaşlar bende kasım ayında tüp bebekle hamile kaldım. Dün keseyi gördüm ama içinde bebek henüz yoktu haftaya tekrar gideceğim. Siz kesenin içinde bebeği ve kalp atışlarını kaçıncı haftada gördünüz arkadaşlar? son adet tarihim 30 ekimdi, 17 kasımda transferim olmuştu sanıyorum daha yeni 6 haftalık oluyor. Çok zorlu süreçlerden geçtik şuan hep bir tedirginlik var inşallah kalp atışlarınıda bir an önce duyarız.

Arkadaşlar bende kasım ayında tüp bebekle hamile kaldım. Dün keseyi gördüm ama içinde bebek henüz yoktu haftaya tekrar gideceğim. Siz kesenin içinde bebeği ve kalp atışlarını kaçıncı haftada gördünüz arkadaşlar? son adet tarihim 30 ekimdi, 17 kasımda transferim olmuştu sanıyorum daha yeni 6 haftalık oluyor. Çok zorlu süreçlerden geçtik şuan hep bir tedirginlik var inşallah kalp atışlarınıda bir an önce duyarız.

Öncelikle gözün aydın cnm. 6 haftalıkken keseyide görürsün bebişide cnm hatta baxen kalp atışınıda

kızlar selam tekrar bulantılarınız ne durumda
Hayırlı
Hayırlı olsun bebişin inşallah kalbini de duyarsın. Hangi merkezde yaptırdın tedavini. Beklemek zorlu bir süreç. Gün içinde düşünmemek elde değil.

Dr.a sorabilirsen bir sor bepanthane kullanabilir miyim diye.o daha iyi gelir sanırım.enfeksiyon için bol su iç ama sabahtan sık olmak üzere.çoook geçmiş olsun.
Teşekkür ederim canım. Gunde en fazla 2 litre su içebildim valla. Insallah düzelir. Turuncu elma gibi hurma mi ne diyorlar bol lifli. Ondan yiyorum belki iyi gelir diye.

Hayırlı
Hayırlı olsun bebişin inşallah kalbini de duyarsın. Hangi merkezde yaptırdın tedavini. Beklemek zorlu bir süreç. Gün içinde düşünmemek elde değil.
İnşallah canım, hepimizinki hayırlı olsun brüksel tüp bebek merkezinde yaptırdım. Tüp bebek yaptıranların kaderi beklemek. Yumurta büyüdümü bekle, döllenmeyi bekle transfer sonrası bekle Allah herkesin beklentisini boşa çıkarmaz inşallah.

Dr tüm tahlilleri de yapti. Idrar yolunda hanfeksiyon var dedi. Kanamayi da söyledim. Hic ilac yazmiyorum bol su ic dedi. :KK43: ben de vazelin sürüyorum biraz rahatliyo
Anladim canm dr a sor fito krem surebilirsen sur cok cabuk.etki eder bebeklerede kullaniliyo cunku bi zarari olacagini sanmiyorum danisip kullan derim

Back