• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

HIM senin ikinci bebisgeliyo bizim ilk olduğundan adam şaşkın. Küçücük şey seni nasıl bu hallere sokabiliyo anlamıyorum diyo. Naz yaptigimi mi sanıyor nedir. Bende diğer değişiklikleri göstererek o bebis bunları da yapabiliyor deyince susup kaliyo

Canim benimde tuptu testten 10 gun sonra cagirdi drum...6+1 di gittigimde...vajinal bakildi...ve kalp atisinida duyduk...vajinalden korkma..rahimin disindan bakiyorlar zararli degil...hem kesenin seklini bebegi herseyi daha iyi gorebiliyorlar ...o 10 gun zor sabrettim keseyi bari gorseydim diye ama gittigimde hem keseyi hem kalp atisini duydum..az daha sabir bence..

Kacdaydi dr un..buyuk bulusma bugun hee...merakla bekliyorumm..

Ben tedavi surecindede almisdim biraz..sanci batma bendede oldu bu ara azaldi simdide niye yok diye endise ediyorum...

Bende kilo oldugu icin benim gobus zaten 3 aylik gibi..bi fark hisseetmiyorum suan..

Cnm karından baktı doktorum kesesini ve kalp atışını duyduk çok şükür Allahım isteyrn herkese yaşatsın rabbim...

Kızlar bebeğin kalbi erken atarsa erkek olur diyorlar varmı böyle bişey duyan..
Valla canim o kadar cok sey diyolarki sasirdim artik. Mesela ben erkek olursa kalbi hizli atar saniyodum oglumunda 154 falan atiyodu zaten. Ama heryerde kiz bebegin hizli atar yaziyo. Buda hizli atiyo ee neye inancam ben simdi. Ama senin dediginide duydum erkek.bebek cabuk olusur diyolar. En iyisini Allah bilir gonlumuzdekini versin insallah hepimize

Valla canim o kadar cok sey diyolarki sasirdim artik. Mesela ben erkek olursa kalbi hizli atar saniyodum oglumunda 154 falan atiyodu zaten. Ama heryerde kiz bebegin hizli atar yaziyo. Buda hizli atiyo ee neye inancam ben simdi. Ama senin dediginide duydum erkek.bebek cabuk olusur diyolar. En iyisini Allah bilir gonlumuzdekini versin insallah hepimize

Amin cnm sağlıklı ve sıhatli olsunlarda inşallah ..

[QUOyapmadım gim seni bekliyorum, post: 44036224, member: 709281"]Canım idrar tahlili ysptırdınmı hiç
Yok yapmadim niye[/QUOTE]

Yaptırmalısın cnm. Benimde lokositim falan yüksek çıkmıştı. Antibiyotik kullandım. Enfeksiyon ağrı yapar .iileri seviyede ise düşük tehlikesi olabiliyo cnm

Back