- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
selam kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Trabzon hurması bebek içinde iyi gelir.afiyet olsun yarasın. Ama suyu çoğalt hem bebek için hem senin için.Teşekkür ederim canım. Gunde en fazla 2 litre su içebildim valla. Insallah düzelir. Turuncu elma gibi hurma mi ne diyorlar bol lifli. Ondan yiyorum belki iyi gelir diye.
selam kizlar
salı günü doktora gitcem inşallah orda bakılır tekrar battan üç gün sonra bu kadar çıktıHgözün aydın cnm tebrikler. Bu battan ne kadar sonraki değerin cnm. Birde 48 saat sınra tekrarlamalısın ikiye katlıyo mu diye
kızlar bu konudamıydı diğeerindemiydi hatırlayamadım birisi vitamin içiyordu bulantıyı kesmiş şu ilacın adını bi yazın cevabı hatırlayan varsa
Merhaba guzel.anneler ben.5 haftalik hemileyim.ama hic belirtim.yok cok.korkuyorum bu haftada kese gorulurmu gitsem dr rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Canimyarin gidiyim ozaman ama.tup bebek ben.korkuyorum.alttan bakmasi tehlikeli olurmu yarin 5#2 haftalik olcakBen 6+0 da gitmiştim bebişide kalp atşınıda duymuştuk cnm
Canimyarin gidiyim ozaman ama.tup bebek ben.korkuyorum.alttan bakmasi tehlikeli olurmu yarin 5#2 haftalik olcak
Ben gitmedim aynı haftadayım.asistan ile konuştum kalp için iki hafta sonra gelin dedi.vajinal muayene risk oluşturmuyormuş ama yine de çekindim.tüp bebek olunca hep dikkat ediyor insanCanimyarin gidiyim ozaman ama.tup bebek ben.korkuyorum.alttan bakmasi tehlikeli olurmu yarin 5#2 haftalik olcak