- 3 Aralık 2015
- 39
- 257
- 8
- 31
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
Ilk gebeligin mikomşu sayılırız Hatay'dayım ben de
Masallah allah saglikla kucagina almayi nasip etsinKızlar bugün bebisimin kalp atışlarını duyduk cok şükür. Doktor gelişimi iyi dedi. Sizinle paylasmak istedim. Bi maşallah ceker misiniz? Hatrim için
Benim ucuncu gebeligim yas kacEvet, ilk
Kızlar bugün bebisimin kalp atışlarını duyduk cok şükür. Doktor gelişimi iyi dedi. Sizinle paylasmak istedim. Bi maşallah ceker misiniz? Hatrim için
Sana da hayirli olsun. Bende 6 haftanin icindeyim bir hafta once ogrendim. Benim cok fazla uykum geliyor. Sabahlari ac karna biraz bulanti oluyorkızlar merhaba 26 kasımda öğrendim bende hamile oldugumu hikayemi de yazdım hatta dogumgunumde gelen mucizem diye bir baslık altında ,
bugun öğlen yemek yiyemedim ve cok uykum var , biraz formlara bakıp yatıcam hatta ayakta duramıyorum
sizlerde ne gibi belirtiler var
herkese hayırlı olsun bu arada allah bebişlerimizi sağlıkla kucagımıza almamızı nasip etsin insallah
Selam bende kayseridenBende kayseri canım
Hoşgeldin araamiza
Kayserili olduğunu öğrenince sevindim birden :) hangi hastaneye doktora gidiyosun canımBenim de ilk gebeligim canım son bi ay ı da atlatirsam gecermis Allahin izniyle. Ilk 3 ay tehlikeli demişti dr
Hosgeldin Cnm[/QUOTE]ilal_K38, post: 43945456, member: 706704"]Selam bende kayseriden
Merhaba anneler, hayırlı olsun bebekleriniz, ben de kasımda öğrendim :)
Dunya hastanesi zemine hanima gidiyodum bu ay degistirecem huma cahit beyi dusuniyoruz canım sen hangisine gidiyosunKayserili olduğunu öğrenince sevindim birden :) hangi hastaneye doktora gidiyosun canım
Kızlar bugün yaptirdim hcg 4686.0 olmuş 5 hafta sanırım
Senin değerlerin nasıl canım hcgseninle günlerimiz aynı canım
Efemm canım ben burdayımKızlar kimse yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?