• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Meraba hamişleeerr. Nailsiniz hepiniz bakalim.
benim kasiklarimda gece kramp oluyo canlar yaa. Her gece oluyo çişe cok sıkışıyorum ondanmi acaba
Surekli gaz sancisi gibi his var kasiklarimda

Bende de çok aşırı gaz oluyor. Gece tuvalete gitmiyorum ama sabah davul gibi mesane ve karınla kalkıyorum.

Ayrıca 2 gündür adet sancısı gibi geliyor ağrı. Ama hamileyken de adet dönemlerinde sancı olabileceği aklıma geldi. Hesapladım hakkaten adet dönemime denk geliyormuş bu tarihler.

Bende de çok aşırı gaz oluyor. Gece tuvalete gitmiyorum ama sabah davul gibi mesane ve karınla kalkıyorum.

Ayrıca 2 gündür adet sancısı gibi geliyor ağrı. Ama hamileyken de adet dönemlerinde sancı olabileceği aklıma geldi. Hesapladım hakkaten adet dönemime denk geliyormuş bu tarihler.
Demekki normal bisey ilk cocugumda pek boyle olmamıştı. Sabah uyaninca tuvalete yururken zor yuruyorumkramptan

Dunya hastanesi zemine hanima gidiyodum bu ay degistirecem huma cahit beyi dusuniyoruz canım sen hangisine gidiyosun
Bende zemine hanıma gittim hiç memnun kalmadım bana da cahit beyi önerdi herkes ama ben çekiniyorum erkek doktordan yine hüma da şeyma hanim varmış dç. Ona gitmeyi düşünüyorum

Back