• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Selam kızlar :)
Doktora ilk gittiğimde 5 haftalıkken öğrenmiş olduk ama beta hcg 994 tü. Aradan 1 ay geçti ama daha doktora gitmedim. Bana miden bulanırsa , kokulara aşırı duyarlı olursan ve ya gaz sorunu yaşarsan şüphen olmasın zaten bulantılar canlılık belirtisi demişti. Tam da dediği gibi oldu , son bir haftadır hepsi gerçekleşti. Bunu size söyleyen doktor oldu mu ??

Selam kızlar :)
Doktora ilk gittiğimde 5 haftalıkken öğrenmiş olduk ama beta hcg 994 tü. Aradan 1 ay geçti ama daha doktora gitmedim. Bana miden bulanırsa , kokulara aşırı duyarlı olursan ve ya gaz sorunu yaşarsan şüphen olmasın zaten bulantılar canlılık belirtisi demişti. Tam da dediği gibi oldu , son bir haftadır hepsi gerçekleşti. Bunu size söyleyen doktor oldu mu ??
Canım biz daha bu aşamalara gelemedik :)) bu yaşadıklarn normal 9 ay boyunca yaşayanlar var

:KK43: midem bulanıyo hep ama çıkartıpda rahatlayamıyorum. siz nasılsınız

Benimde sürekli hafif bulantım var.. Dün hiç çıkartmadım ama şuan çok da iyi değilim.. Başımı bile kaldıracak halim yok.. Sabahları yorgun uyanıyorum :(

Tünaydın hanımlar. :anneadayı:

Benim geçen hafta cumartesiye kadar fena mide bulantılarım vardı. 3 gündür ara ara geliyor ama sabah öğürmelerim bitti.
Dün akşam yemek yerken çok az yiyebildim. Sabahları çok aç oluyorum.
Bir hafta süren aşırı mide bulantısı normal midir? Bir anda kesildi sanki yoksa vesvese mi yapıyorum.
Doktor 2 hafta sonraya çağırmıştı gitsem mi acaba? :KK64:

Meraba hamişleeerr. Nailsiniz hepiniz bakalim.
benim kasiklarimda gece kramp oluyo canlar yaa. Her gece oluyo çişe cok sıkışıyorum ondanmi acaba
Surekli gaz sancisi gibi his var kasiklarimda

Canım ya benimde dün akşam öyle oldu.. Wc ye hayatta kalkmazdım önceden artık mecburen 2 kez kalkıyorum.. Ve sürekli gaz sancısı gibi sancım var geceleri.. Sırt üstü yatınca çoğalıo.. Yan yatınca biraz daha yatışıyor gibi oluo..

Back