- 9 Ağustos 2015
- 2.146
- 1.575
- 63
- 37
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
Herkese iyi geceler kizlar bende kasimda ogrendim hamişliigimi temmuz annesiyim nasipse birlikte bekleyelim neler ögrenecegiz bj uzun ve guzel süreçte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kalp atışını duydunuz muHerkese iyi geceler kizlar bende kasimda ogrendim hamişliigimi temmuz annesiyim nasipse birlikte bekleyelim neler ögrenecegiz bj uzun ve guzel süreçte
Hoşgeldin canım destek olalım birbirimize burdan. Allah'ım sağlıkla kucağımıza alalım inşallahHerkese iyi geceler kizlar bende kasimda ogrendim hamişliigimi temmuz annesiyim nasipse birlikte bekleyelim neler ögrenecegiz bj uzun ve guzel süreçte
GUnaydinnnGünaydın anneler. Güzel mutlu bir hafta olsun inşallah.
Kabızlık yüzünden zorlanma ve çatlama olmuştur diye tahmin ediyorum.Bol su iç.sıvı gıda al birde bol yoğurt ye ama ev yoğurdu hatta içebiliyorsan kefir iç. Bağırsakların rahatlar. Ve yürüyüşe çık mutlaka.çok geçmiş olsun inşallah biter giderKizlar aranizda anal fissür olan var mi? Bu aksam kan geldi makattan. Kabizlik yüzünden benim gibi olan var mi?
Canım benim de gittiğimde 6+6 idi yeni başlamış daha dedi. Gelişimi banada iyi dedi benimde oluyor kanamam sanmıyorum bişey olacağını patavatsızlık etmiş. İlaç progestan mı verdi? İç onu korkma bişey olmaz Allah'ın izniyleGünaydın kızlar...
Cumadan beri peçeteye gelen kanamam var.
Acildeki dr düşük tehlikem olduğunu söyleyip ilaç verdi.
Bebeğin kalp atışlarını duyamadık.
Gittiğimde 6+4 günlüktüm.
Belki canlanmaz bu bebek dedi. Moralimi sıfıra indirdi kanamam arttı duyunca.
Ultrason değerlerine göreyse Bebeğim ve kese gelişiyor.
Siz kalp atışlarını duydunuz mu?
Canım benim de gittiğimde 6+6 idi yeni başlamış daha dedi. Gelişimi banada iyi dedi benimde oluyor kanamam sanmıyorum bişey olacağını patavatsızlık etmiş. İlaç progestan mı verdi? İç onu korkma bişey olmaz Allah'ın izniyle
Ah canım benim ben sanmıyorum onun yaptığı ayrı bişey zaten bi anneye nasıl denir ki bu anlamış değilim. İnşallah rahat rahat duyarsın kalbinin sesini için rahatlar canım. Kanaman nasıldı. Kahverengimi yoksa kırmızımıGünaydın canım evet progestan kullanıyorum bugün 3. Günüm.
Bende bugün 6+6 oldum.
Perşembe dr uma gidicem içim hiç rahat değil.
Aklımda hep ya kalbi atmazsa sorusu.
Pis adam yüzünden
Ah canım benim ben sanmıyorum onun yaptığı ayrı bişey zaten bi anneye nasıl denir ki bu anlamış değilim. İnşallah rahat rahat duyarsın kalbinin sesini için rahatlar canım. Kanaman nasıldı. Kahverengimi yoksa kırmızımı
Ondan sonra bebeği gördün demi. Olası şeyler bunlar duşuk tehliken vardır ilacını alırsın dikkat edersin ben eve geldikten sonra pıhtı düşmüştü kesin gitti bebeğim dedim ama şükür duruyor muş kalp de yeni başlamış atmaya sende inşallah duyarsın canım sıkma canını bol bol dinlen yorma kendini ben ne zaman yorsam kanamam oluyorÖnce pembemsiydi sonra koyu kırmızı oldu.
Bi parca kan pıltısı gelince eşimle acilde aldık soluğu
Ondan sonra bebeği gördün demi. Olası şeyler bunlar duşuk tehliken vardır ilacını alırsın dikkat edersin ben eve geldikten sonra pıhtı düşmüştü kesin gitti bebeğim dedim ama şükür duruyor muş kalp de yeni başlamış atmaya sende inşallah duyarsın canım sıkma canını bol bol dinlen yorma kendini ben ne zaman yorsam kanamam oluyor
Herkese iyi geceler kizlar bende kasimda ogrendim hamişliigimi temmuz annesiyim nasipse birlikte bekleyelim neler ögrenecegiz bj uzun ve guzel süreçte
Günaydın anneler. Güzel mutlu bir hafta olsun inşallah.
Günaydın kızlar...
Cumadan beri peçeteye gelen kanamam var.
Acildeki dr düşük tehlikem olduğunu söyleyip ilaç verdi.
Bebeğin kalp atışlarını duyamadık.
Gittiğimde 6+4 günlüktüm.
Belki canlanmaz bu bebek dedi. Moralimi sıfıra indirdi kanamam arttı duyunca.
Ultrason değerlerine göreyse Bebeğim ve kese gelişiyor.
Siz kalp atışlarını duydunuz mu?
öncelikle çok geçmiş olsun cnm. ben 6+0 da duymuştum cnm. ama herkesin aynı olmuyor 8 . haftada duyan vr. sen içini ferah tut cnm. Rabbime tefekkür et. o herşeyin en iyisini bilir. Sana düşen kendine iyi bakmak gerisi Allaha kalmış cnm
öncelikle çok geçmiş olsun cnm. ben 6+0 da duymuştum cnm. ama herkesin aynı olmuyor 8 . haftada duyan vr. sen içini ferah tut cnm. Rabbime tefekkür et. o herşeyin en iyisini bilir. Sana düşen kendine iyi bakmak gerisi Allaha kalmış cnm