Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kızlar perşembe kese görmeye gidicez ama acıbadem tüp bebek merkezi arayıp bundan sonra ücretli olacağını kese için gittiğimizde muayene ücreti 420₺ ödemeniz gerek dediler,ondan 15 gün sonra kalp atışı için çağıracaklar yine büyük ihtimal 420₺ muayene ücreti isteyecekler. Acaba kese için başka doktora gitsem olurmu yoksa illa tüp bebek merkezine gitmek şartmı

Allah aşkına başka illerde hastaneler ne kadar pahaliymis ben samsunda gidiyorum muayene ücreti 50 lira 200 lira verirsen 12 lira muayene ücreti oluyo nst kan tahlili bedava oluyo doğum da %25 indirimli hani bazı yazdıklarınızı görüyorum gerçekten hastaneler çok pahaliymis yaa

hangi acıbademe gidiyorsun. istanbuldaysan medipol mega var doçent 190 TL cnm

Cnm bizde Acıbadem Adana da yaptırfık. Bana doktorum özellikle istersen artık kendi doktoruna gidebilirsin kese ve kalp atışı için gelmene gerek yok. Bundan sonra kendi kadın doğumcun ile devam edebilirsin dedi. Bende kendi doktoruma gidicem .. çok yüksekmiş fiyat. Özel hastanede kendi doktorumun muayne ücreti 60 tl. Bence sende öyle yap. O ne öyle ya 2 defa gitsen nerdeyse doğum ücreti ödemiş gibi. :)))

Günaydın kızlar ben kahvaltim yaptım vitamini içtim şimdi keyif yapıyorum :)
Doktor randevum perşembe bugün test yaptirsam mi bhc için bilemedim

merhaba bnde samsundayım
hangi dr a gidiyorsn cnm?
benm cuma medicanada tolga şişli de ilk randevum var
6+1 olcm gittiğimde inş ii haberler alırım

Hayırlı olsun canım ben ciftlikteki anadolu hastanesi var orda gökhan beye gidiyorum çokta memnunum acayip pozitif bi adam güzelde ilgileniyor tavsiye ederim
merhaba bnde samsundayım
hangi dr a gidiyorsn cnm?
benm cuma medicanada tolga şişli de ilk randevum var
6+1 olcm gittiğimde inş ii haberler alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…