- 25 Ocak 2010
- 126
- 88
- 98
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
Kızlar perşembe kese görmeye gidicez ama acıbadem tüp bebek merkezi arayıp bundan sonra ücretli olacağını kese için gittiğimizde muayene ücreti 420₺ ödemeniz gerek dediler,ondan 15 gün sonra kalp atışı için çağıracaklar yine büyük ihtimal 420₺ muayene ücreti isteyecekler. Acaba kese için başka doktora gitsem olurmu yoksa illa tüp bebek merkezine gitmek şartmı
Kızlar perşembe kese görmeye gidicez ama acıbadem tüp bebek merkezi arayıp bundan sonra ücretli olacağını kese için gittiğimizde muayene ücreti 420₺ ödemeniz gerek dediler,ondan 15 gün sonra kalp atışı için çağıracaklar yine büyük ihtimal 420₺ muayene ücreti isteyecekler. Acaba kese için başka doktora gitsem olurmu yoksa illa tüp bebek merkezine gitmek şartmı
Acıbadem Maslak. Ama farketmiyor diğerleri de aynı ücret. Bugün kese için başka dr a gitsem acaba erken mihangi acıbademe gidiyorsun. istanbuldaysan medipol mega var doçent 190 TL cnm
Ne testi yaptıracaksın. Keseye gittin miGünaydın kızlar ben kahvaltim yaptım vitamini içtim şimdi keyif yapıyorum :)
Doktor randevum perşembe bugün test yaptirsam mi bhc için bilemedim
Perşembe günü gidicem kan degerlerimin artışı için 1379 du en sonNe testi yaptıracaksın. Keseye gittin mi
Allah aşkına başka illerde hastaneler ne kadar pahaliymis ben samsunda gidiyorum muayene ücreti 50 lira 200 lira verirsen 12 lira muayene ücreti oluyo nst kan tahlili bedava oluyo doğum da %25 indirimli hani bazı yazdıklarınızı görüyorum gerçekten hastaneler çok pahaliymis yaa
Sana da hayırlı olsun canımMerhaba anneler, hayırlı olsun bebekleriniz, ben de kasımda öğrendim :)
Allah razı olsun canım, amin cümlemize :)Sana da hayırlı olsun canım
Amin canım inşallah :)Atlatirsin allahin izniyle 12 ci haftaya kadar dikkat etmek lazım rabbim korusun bebeklerimizi
merhaba bnde samsundayım
hangi dr a gidiyorsn cnm?
benm cuma medicanada tolga şişli de ilk randevum var
6+1 olcm gittiğimde inş ii haberler alırım
Senin de hayirli olsun cnmMerhaba anneler, hayırlı olsun bebekleriniz, ben de kasımda öğrendim :)
Allah razı olsun canım :)Senin de hayirli olsun cnm
NerDensin ben antepteyimmAllah razı olsun canım :)
komşu sayılırız Hatay'dayım ben deNerDensin ben antepteyimm
Çok teşekkürler :) DeneyeceğimKabızlık yüzünden zorlanma ve çatlama olmuştur diye tahmin ediyorum.Bol su iç.sıvı gıda al birde bol yoğurt ye ama ev yoğurdu hatta içebiliyorsan kefir iç. Bağırsakların rahatlar. Ve yürüyüşe çık mutlaka.çok geçmiş olsun inşallah biter gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?