- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
Canım biz daha bu aşamalara gelemedik :)) bu yaşadıklarn normal 9 ay boyunca yaşayanlar varSelam kızlar :)
Doktora ilk gittiğimde 5 haftalıkken öğrenmiş olduk ama beta hcg 994 tü. Aradan 1 ay geçti ama daha doktora gitmedim. Bana miden bulanırsa , kokulara aşırı duyarlı olursan ve ya gaz sorunu yaşarsan şüphen olmasın zaten bulantılar canlılık belirtisi demişti. Tam da dediği gibi oldu , son bir haftadır hepsi gerçekleşti. Bunu size söyleyen doktor oldu mu ??
Güzel hamişlerr... Günaydınnnnnnn
günayydııınnnnnnnlaaaarrrrrrr
midem bulanıyo hep ama çıkartıpda rahatlayamıyorum. siz nasılsınız
Günaydın kızlargünayydııınnnnnnnlaaaarrrrrrr
Bende çıkartamıyorum. Dün sürekli uyudum. Bugün zeytin ile duruyorum bir de muz.midem bulanıyo hep ama çıkartıpda rahatlayamıyorum. siz nasılsınız
Bende çıkartamıyorum. Dün sürekli uyudum. Bugün zeytin ile duruyorum bir de muz.
amin canım hepimize hayırlı olsun inşaallah, hoş bulduk :)hayırlı olsun cnm aramıza hoşgeldin.
benim yaş otuz canımB
Benim ucuncu gebeligim yas kac
Maaşallah canım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı, büyütmeyi nasip etsin :)Kızlar bugün bebisimin kalp atışlarını duyduk cok şükür. Doktor gelişimi iyi dedi. Sizinle paylasmak istedim. Bi maşallah ceker misiniz? Hatrim için
Kızlar bugün bebisimin kalp atışlarını duyduk cok şükür. Doktor gelişimi iyi dedi. Sizinle paylasmak istedim. Bi maşallah ceker misiniz? Hatrim için
Senin değerlerin nasıl canım hcg
Meraba hamişleeerr. Nailsiniz hepiniz bakalim.
benim kasiklarimda gece kramp oluyo canlar yaa. Her gece oluyo çişe cok sıkışıyorum ondanmi acaba
Surekli gaz sancisi gibi his var kasiklarimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?