- 16 Kasım 2015
- 1.861
- 1.152
- 83
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #7.601
Tolgaseda cok dogru soylemis.ne kadar karninda beslense buyuse o kadar iyi.bak ben dogum yaptim bes gun gecti kontrole gittik bugun olmasi gereken kiloyu yakalamis.canim benim meleginin istedigi an dogum baslicak buna o karar vericek kendini serbest bırak.baska şeylere odaklan
Yok bi tanem dusunme bunlari benim bebegime kordon dolanmis doktor görmüş hemen aninda fark ediliyo bu tür seyler.ve sana şunu söyliyim asla herseyi kontrol altinda tutmaya çalışma.ben normal dogum konusunda cok ısrarcı davrandim.herseye kendim karar verebilirim sandim ama bak bebegimin boynuna kordon dolanmisCanım bende ondan korkuyorum ya işte . Haftasını dolduran bebeklerin kakasini yapma ihtimali kordon dolanma ihtimali artıyormus o yüzden de kızıma bişey olmasından korkuyorum
Ya cok merakta kaldik.umarim bi sıkıntı yoktur bebek de sen de iyisinizdir
Yok bi tanem dusunme bunlari benim bebegime kordon dolanmis doktor görmüş hemen aninda fark ediliyo bu tür seyler.ve sana şunu söyliyim asla herseyi kontrol altinda tutmaya çalışma.ben normal dogum konusunda cok ısrarcı davrandim.herseye kendim karar verebilirim sandim ama bak bebegimin boynuna kordon dolanmis
Canim resmen benim yasadigim seyleri anlatmissin senin kadar olmamakla birlikte ciddi anlamda sıkıntılı gunler geçirdim yemek yiyemedim sdc sıvı tükettim bebek sütsuz kaldi lactamil aldık bebege de aptamil.uyumamaktan dolayi stresten yorgunluktan sütüm cekildi sonra da bebek uyumamaya başladı acliktan agladi 72 saat hic uyumadan bos memeyi agzina dayadim..off neyseki mama yedi uyudu ben de uc saat uyudum dinlendim kendimi topladim laktamil sütümü getirdi.simdi daha iyiyiz.hafif sariligimiz var..bugun topugundan kan aldilar o agladi ben agladim ikimz de harap olduk..Kızlar merhaba. Evet epeydir yoktum zor bir süreçten geçtim. Neresinden başlayım bilemiyorum. Ama sonuc olarak sütüm kesiliyordu. Dün gece sabaha kadar kustum. Vücudum küstü diyebilirim stresten. Doğumdan beri yatinca uykuya dalamazdim. Akıntı oluyordu. Üstüne stresle başa çıkamayınca boğazım midem kilitlendi hiç yemek yiyemez oldum. Sadece sıvı ile beslendim. Ama gece sabaha kadar kustum litre litre sıvıyı. Ve sadece su icebildim yudum yudum.yatınca hemen kusuyordum. Neyse sabahı bekledim. Serum takıldı midem hasar görmüş doğum dada olabilir dedi reflü oluşmuş. Serum dan sonra biraz daha iyiyim. Kusma hissi şimdilik yok gibi ama hala boğazım sıkıyor beni ve yatinca akıntı var.
Oglusum iyi çok şükür . Ama oda bu süreçte memeyi bırakıyordu. Beslenemedim üstüne bide üzüntü stres sütüm yetmedi. Mamayı kaşık yada şırınga ile almadı . Biberon verdik çünkü hep ağladı yavrum....
Anliycaniz o yüzden yoktum ortalarda. Benden sona kimler doğurdu. Beni etiketleyin olurmu. Geriye dönük okumaya hiç izin vermez şimdi benim yaramaz. Hepinizi öpüyorum. Doguran yada doguracaklara Rabbim kolaylıklar versin inşallah
Kızlar merhaba. Evet epeydir yoktum zor bir süreçten geçtim. Neresinden başlayım bilemiyorum. Ama sonuc olarak sütüm kesiliyordu. Dün gece sabaha kadar kustum. Vücudum küstü diyebilirim stresten. Doğumdan beri yatinca uykuya dalamazdim. Akıntı oluyordu. Üstüne stresle başa çıkamayınca boğazım midem kilitlendi hiç yemek yiyemez oldum. Sadece sıvı ile beslendim. Ama gece sabaha kadar kustum litre litre sıvıyı. Ve sadece su icebildim yudum yudum.yatınca hemen kusuyordum. Neyse sabahı bekledim. Serum takıldı midem hasar görmüş doğum dada olabilir dedi reflü oluşmuş. Serum dan sonra biraz daha iyiyim. Kusma hissi şimdilik yok gibi ama hala boğazım sıkıyor beni ve yatinca akıntı var.
Oglusum iyi çok şükür . Ama oda bu süreçte memeyi bırakıyordu. Beslenemedim üstüne bide üzüntü stres sütüm yetmedi. Mamayı kaşık yada şırınga ile almadı . Biberon verdik çünkü hep ağladı yavrum....
Anliycaniz o yüzden yoktum ortalarda. Benden sona kimler doğurdu. Beni etiketleyin olurmu. Geriye dönük okumaya hiç izin vermez şimdi benim yaramaz. Hepinizi öpüyorum. Doguran yada doguracaklara Rabbim kolaylıklar versin inşallah
Kızlar merhaba. Evet epeydir yoktum zor bir süreçten geçtim. Neresinden başlayım bilemiyorum. Ama sonuc olarak sütüm kesiliyordu. Dün gece sabaha kadar kustum. Vücudum küstü diyebilirim stresten. Doğumdan beri yatinca uykuya dalamazdim. Akıntı oluyordu. Üstüne stresle başa çıkamayınca boğazım midem kilitlendi hiç yemek yiyemez oldum. Sadece sıvı ile beslendim. Ama gece sabaha kadar kustum litre litre sıvıyı. Ve sadece su icebildim yudum yudum.yatınca hemen kusuyordum. Neyse sabahı bekledim. Serum takıldı midem hasar görmüş doğum dada olabilir dedi reflü oluşmuş. Serum dan sonra biraz daha iyiyim. Kusma hissi şimdilik yok gibi ama hala boğazım sıkıyor beni ve yatinca akıntı var.
Selam anneler ve hamişler.
Bugün kontrolümüz vardı. Bebeğim 9 günlük oldu. Kilo vermiş kuzum çok üzüldüm. Sütüm geliyor ama yetmiyor. Günde 2 kere mama veriyordum ama doktor arttır 3-4 defa ver dedi.
Hipp in çayını içiyorum ama ne zaman artacak bilmiyorum. Siz süt için neler yapıyorsunuz?
Cnm. Uzulme yetmedigi yerde mama ver vardir herseyde bir hayir... Bol su ic helva ye aklima gelenler bunlar cnm hepimizin bol. Bol sutu olur insallah
Hıc moralını bozma.dusunkı bebesın annesının karnını cok sevdı:)ayrılmak ıstemıyor.eger saglık sorunu yoksa strese sokma kendını.yanı kendı gelmezse sezeryanla alırsınız bebegı onemlı olan senle bebısın saglıgıAh canım ağzından bal damliyo keşke olsa bu geceama haklısın tabi bende 32 de doguruyordum az daha erkenden ızne ayrılmak zorunda kaldım erken doğmasın diye çok dua ettim şimdi de bekliyorum ama gelmiyor .
Canım cok gecmıs olsun ya.noldu nıye bukdr stres oldunKızlar merhaba. Evet epeydir yoktum zor bir süreçten geçtim. Neresinden başlayım bilemiyorum. Ama sonuc olarak sütüm kesiliyordu. Dün gece sabaha kadar kustum. Vücudum küstü diyebilirim stresten. Doğumdan beri yatinca uykuya dalamazdim. Akıntı oluyordu. Üstüne stresle başa çıkamayınca boğazım midem kilitlendi hiç yemek yiyemez oldum. Sadece sıvı ile beslendim. Ama gece sabaha kadar kustum litre litre sıvıyı. Ve sadece su icebildim yudum yudum.yatınca hemen kusuyordum. Neyse sabahı bekledim. Serum takıldı midem hasar görmüş doğum dada olabilir dedi reflü oluşmuş. Serum dan sonra biraz daha iyiyim. Kusma hissi şimdilik yok gibi ama hala boğazım sıkıyor beni ve yatinca akıntı var.
Canım bende ondan korkuyorum ya işte . Haftasını dolduran bebeklerin kakasini yapma ihtimali kordon dolanma ihtimali artıyormus o yüzden de kızıma bişey olmasından korkuyorum
Ben laktamil aldim.bevege de aptamil verdim ama o cok gaz yapiyo dediler zaten uyuyup dinlenince ucuncu gunden sonra sut geldi..ayrica mama konusunda da artik takinti yapmicam onemli olan cocugum ac kalmasin.aclik uykusuzlugu bagirsak problemlerini tetikliyoSelam anneler ve hamişler.
Bugün kontrolümüz vardı. Bebeğim 9 günlük oldu. Kilo vermiş kuzum çok üzüldüm. Sütüm geliyor ama yetmiyor. Günde 2 kere mama veriyordum ama doktor arttır 3-4 defa ver dedi.
Hipp in çayını içiyorum ama ne zaman artacak bilmiyorum. Siz süt için neler yapıyorsunuz?
Canım çok gecmis olsun, neler yaşamışsın öyle, kendine ve bebeğine iyi bak...Kızlar merhaba. Evet epeydir yoktum zor bir süreçten geçtim. Neresinden başlayım bilemiyorum. Ama sonuc olarak sütüm kesiliyordu. Dün gece sabaha kadar kustum. Vücudum küstü diyebilirim stresten. Doğumdan beri yatinca uykuya dalamazdim. Akıntı oluyordu. Üstüne stresle başa çıkamayınca boğazım midem kilitlendi hiç yemek yiyemez oldum. Sadece sıvı ile beslendim. Ama gece sabaha kadar kustum litre litre sıvıyı. Ve sadece su icebildim yudum yudum.yatınca hemen kusuyordum. Neyse sabahı bekledim. Serum takıldı midem hasar görmüş doğum dada olabilir dedi reflü oluşmuş. Serum dan sonra biraz daha iyiyim. Kusma hissi şimdilik yok gibi ama hala boğazım sıkıyor beni ve yatinca akıntı var.
Canim resmen benim yasadigim seyleri anlatmissin senin kadar olmamakla birlikte ciddi anlamda sıkıntılı gunler geçirdim yemek yiyemedim sdc sıvı tükettim bebek sütsuz kaldi lactamil aldık bebege de aptamil.uyumamaktan dolayi stresten yorgunluktan sütüm cekildi sonra da bebek uyumamaya başladı acliktan agladi 72 saat hic uyumadan bos memeyi agzina dayadim..off neyseki mama yedi uyudu ben de uc saat uyudum dinlendim kendimi topladim laktamil sütümü getirdi.simdi daha iyiyiz.hafif sariligimiz var..bugun topugundan kan aldilar o agladi ben agladim ikimz de harap olduk..
Canım, mama vermekten korkma, önemli olan bebegin aç kalmamasi, öyle yada böyle doysun...Ben de ilk 3 gün verdim mama...Süt için tek çare, bol su, dinlenme, huzur...ben humana still tea de kullandim...nette tomrisin emzirme notları diye arat, rehber gibi hazırlamış Tomris adında bir blogger, bak çok işine yarayacak, sutun de kesin artacak...Selam anneler ve hamişler.
Ben laktamil aldim.bevege de aptamil verdim ama o cok gaz yapiyo dediler zaten uyuyup dinlenince ucuncu gunden sonra sut geldi..ayrica mama konusunda da artik takinti yapmicam onemli olan cocugum ac kalmasin.aclik uykusuzlugu bagirsak problemlerini tetikliyo
Canım, mama vermekten korkma, önemli olan bebegin aç kalmamasi, öyle yada böyle doysun...Ben de ilk 3 gün verdim mama...Süt için tek çare, bol su, dinlenme, huzur...ben humana still tea de kullandim...nette tomrisin emzirme notları diye arat, rehber gibi hazırlamış Tomris adında bir blogger, bak çok işine yarayacak, sutun de kesin artacak...
Canım büyük ıhtımalle nişanın gelmıs.doktora gıttıgınde nişanım geldıgı ıcın bebıste de sıkıntı yoksa bır kac gun bekletebılır normal yollardan dogsun dıye.hadi guzel haberlerını beklıyoruzKizlar ya bu nisan denilen şeyin illa kanlı mj olması gerekiyor ? Sabah 7 gibi wc ye kalktım sumuksu pişmemiş yumurta akı kıvamında ysni şeffaf bi akıntı gelmişti camasirda çok yoktu ama Afedersiniz temizlerken baua cok geldi sonra 10 gibi çamaşırda yine aynı akıntı dan vardı busefer daha sert sumuksu kalıp gibi jöle gibiydi ama azdı daha önce bu tarz bi akıntım olmamisti bu dogumun bi işareti olabilir mi ki ya boşuna heveslenmek te istemiyorum bugün 2 buçuk ta da randevum var ins bişeyler değişir artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?