- 9 Aralık 2015
- 357
- 571
- 18
- 36
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #7.621
Gozunaydın cok sukur sende kavustun bebısıne:) ılk 1hfta ozellıkle 3-4gun acın olması nronal bnde yaşadım aynı seyı.10gunden snra cok daha iyi hıssedıyosun. Gogus ucun ıcın susam yagı dene ben deneıdm hemen ıyılestı sütünude surebılırısın. Memenın ucunu dgl kahverengı kısmını ver bebıse.Kızlar beni perşembe doğuma aldılar. Sezaryen olduk 40+4de. 3080 gr 49 cm oldu. Dr daha beklemiycem dedi aniden ameliyathaneye aldilar. Ne olduğunu anlamadan bi baktim perdenin üstünden bebeğin geldi diye gosterdiler. Ama ameliyathaneye girip olay baslayincaya kadar o kadar korktum ki. Hic korktugum kadar yokmuş. Sonrasi cok daha zor geldi bana. Normal olsun diye çok istemistim bu sureci yasamamak icin ama kismet böyleymiş. Dikislerim cok acıyor. Zor yürüyorum. Bebiste pişik var. Göğüslerim yara oldu. Lanolin pek iyi gelmedi. Garmastan pomat aldim. Emzirmeden once sicak pres sonra soğuk pres yapiyorum. Onlar biraz rahatlatti. Kızım çok tatlı kızlar.
Canım büyük ıhtımalle nişanın gelmıs.doktora gıttıgınde nişanım geldıgı ıcın bebıste de sıkıntı yoksa bır kac gun bekletebılır normal yollardan dogsun dıye.hadi guzel haberlerını beklıyoruz
Canim bence illa kanli olmasi gerekmiyorKizlar ya bu nisan denilen şeyin illa kanlı mj olması gerekiyor ? Sabah 7 gibi wc ye kalktım sumuksu pişmemiş yumurta akı kıvamında ysni şeffaf bi akıntı gelmişti camasirda çok yoktu ama Afedersiniz temizlerken baua cok geldi sonra 10 gibi çamaşırda yine aynı akıntı dan vardı busefer daha sert sumuksu kalıp gibi jöle gibiydi ama azdı daha önce bu tarz bi akıntım olmamisti bu dogumun bi işareti olabilir mi ki ya boşuna heveslenmek te istemiyorum bugün 2 buçuk ta da randevum var ins bişeyler değişir artik
Canim uzme kendini.ben normal diye tutturdum normal oldum senim sureco alttan yaşıyorum ayni sancilari cekiyorum bunun baska yolu yok..madem bu bebisleri istiyoruz alttan veya ustten oluyo ama minnakimi koklayinca ohhhh missKızlar beni perşembe doğuma aldılar. Sezaryen olduk 40+4de. 3080 gr 49 cm oldu. Dr daha beklemiycem dedi aniden ameliyathaneye aldilar. Ne olduğunu anlamadan bi baktim perdenin üstünden bebeğin geldi diye gosterdiler. Ama ameliyathaneye girip olay baslayincaya kadar o kadar korktum ki. Hic korktugum kadar yokmuş. Sonrasi cok daha zor geldi bana. Normal olsun diye çok istemistim bu sureci yasamamak icin ama kismet böyleymiş. Dikislerim cok acıyor. Zor yürüyorum. Bebiste pişik var. Göğüslerim yara oldu. Lanolin pek iyi gelmedi. Garmastan pomat aldim. Emzirmeden once sicak pres sonra soğuk pres yapiyorum. Onlar biraz rahatlatti. Kızım çok tatlı kızlar.
Allah bağışlasın canım kızını güle güle büyüt...İlk 1 hafta çok dikkat et dikişlerine zorlama canim kendini, benim bugün 16 gün oldu çok şükür iyiyim, yine ağır kaldırmıyorum, fazla ayakta kalıp anı hareketler yapmıyorum, göğüslere de kendi sütünden etrafına tüm kahverengi bölgeye sür kurumaya bırak ise yarayacak görürsün...kızını çok kokluyorum annesi:)Kızlar beni perşembe doğuma aldılar. Sezaryen olduk 40+4de. 3080 gr 49 cm oldu. Dr daha beklemiycem dedi aniden ameliyathaneye aldilar. Ne olduğunu anlamadan bi baktim perdenin üstünden bebeğin geldi diye gosterdiler. Ama ameliyathaneye girip olay baslayincaya kadar o kadar korktum ki. Hic korktugum kadar yokmuş. Sonrasi cok daha zor geldi bana. Normal olsun diye çok istemistim bu sureci yasamamak icin ama kismet böyleymiş. Dikislerim cok acıyor. Zor yürüyorum. Bebiste pişik var. Göğüslerim yara oldu. Lanolin pek iyi gelmedi. Garmastan pomat aldim. Emzirmeden once sicak pres sonra soğuk pres yapiyorum. Onlar biraz rahatlatti. Kızım çok tatlı kızlar.
Canım inşallah kendi gelir hurma ve hareket hatta cinsel ilişki tavsiye ediyorlar ama ben de hiç ise yaramadıKizlar 40+0 iz bugün ve hala tık yok bende . Kızım gelmiyor bir türlü ne yapacağımı şaşırdım tavsiyesi olan var mı
Kızlar merhaba. Evet epeydir yoktum zor bir süreçten geçtim. Neresinden başlayım bilemiyorum. Ama sonuc olarak sütüm kesiliyordu. Dün gece sabaha kadar kustum. Vücudum küstü diyebilirim stresten. Doğumdan beri yatinca uykuya dalamazdim. Akıntı oluyordu. Üstüne stresle başa çıkamayınca boğazım midem kilitlendi hiç yemek yiyemez oldum. Sadece sıvı ile beslendim. Ama gece sabaha kadar kustum litre litre sıvıyı. Ve sadece su icebildim yudum yudum.yatınca hemen kusuyordum. Neyse sabahı bekledim. Serum takıldı midem hasar görmüş doğum dada olabilir dedi reflü oluşmuş. Serum dan sonra biraz daha iyiyim. Kusma hissi şimdilik yok gibi ama hala boğazım sıkıyor beni ve yatinca akıntı var.
Oglusum iyi çok şükür . Ama oda bu süreçte memeyi bırakıyordu. Beslenemedim üstüne bide üzüntü stres sütüm yetmedi. Mamayı kaşık yada şırınga ile almadı . Biberon verdik çünkü hep ağladı yavrum....
Anliycaniz o yüzden yoktum ortalarda. Benden sona kimler doğurdu. Beni etiketleyin olurmu. Geriye dönük okumaya hiç izin vermez şimdi benim yaramaz. Hepinizi öpüyorum. Doguran yada doguracaklara Rabbim kolaylıklar versin inşallah
Maşallah canım biz bile yedi günlük olduk dün gobegimiz düştü bugün ilk banyomuzu yapacağız bende her anını doya doya yaşamak istiyorum eşim kucağına alıştırırsan filan diyor da ben de keşke her iş güç dursaydı da ötekileri de kucağımda tutsaydım dedim o kadar kucakta tutuyorum hiç de alışmıyor ötekileri işim var yatırırdım bir dakika durmazlardı işi de yaptırmazlardı bence annenin tedirginliği bebeği etkiliyorBuarada bebegım dun 1aylık oldu.zaman nasıl gectı anlamadım.korkuyorm doya doya yasamak ıstıyorm bu zamanlarını her aaniyesini.
Bugun saglık ocagına gıttık hepatit b aşısını olduk.bebegım agladı ama ben sarılınca sakinleşti cok şükür.
Selam anneler ve hamişler.
Bugün kontrolümüz vardı. Bebeğim 9 günlük oldu. Kilo vermiş kuzum çok üzüldüm. Sütüm geliyor ama yetmiyor. Günde 2 kere mama veriyordum ama doktor arttır 3-4 defa ver dedi.
Hipp in çayını içiyorum ama ne zaman artacak bilmiyorum. Siz süt için neler yapıyorsunuz?
Canım soğuk hava da anne ve bebek sağlığı için zor oluyor sancı daha çok oluyor her gün biz de bebeklerimiz de duş alarak rahat geçiririz bizim gobegimiz dün düştü artık hergun banyo bizim içinKizlar galiba tek talihsizligimiz havanin bu kadar sicak olmasi
Kizlar ya bu nisan denilen şeyin illa kanlı mj olması gerekiyor ? Sabah 7 gibi wc ye kalktım sumuksu pişmemiş yumurta akı kıvamında ysni şeffaf bi akıntı gelmişti camasirda çok yoktu ama Afedersiniz temizlerken baua cok geldi sonra 10 gibi çamaşırda yine aynı akıntı dan vardı busefer daha sert sumuksu kalıp gibi jöle gibiydi ama azdı daha önce bu tarz bi akıntım olmamisti bu dogumun bi işareti olabilir mi ki ya boşuna heveslenmek te istemiyorum bugün 2 buçuk ta da randevum var ins bişeyler değişir artik
Canım kullandığın bez en iyisi prima her iki çeşitte normalde pişik yapmaz buna rağmen pişik oldu ise asitli birşey yemiş olabilirsin bazen annenin yediği meyve ve sebzeler yada bakliyat bile kuru soğan bile bebeğe geçiyor ağrı sancı ve asit yapabiliyor o da en çok poposu yara olduğununda kendini belli ediyor hele de ilk yaptığında fark etmeyip on dakika bile bekletsen cildini tahriş eder ilk kırk gün çok dikkat etmek gerekiyor yediğine bile ben ikinci gün barbunya yedim bir kaşık sabaha kadar uyumadı birde erkek çocuklarda daha çok oluyor kızlar da daha azYeşil paket cnm sarısı da mı var bilmiyorum nerde görsem 1 numara hep yeşil ne fark var onu da bilmiyorum ıslak mendil kullanmayı bıraktım pamukla temizliyorum ama yine de daha fena oldu
Kızlar beni perşembe doğuma aldılar. Sezaryen olduk 40+4de. 3080 gr 49 cm oldu. Dr daha beklemiycem dedi aniden ameliyathaneye aldilar. Ne olduğunu anlamadan bi baktim perdenin üstünden bebeğin geldi diye gosterdiler. Ama ameliyathaneye girip olay baslayincaya kadar o kadar korktum ki. Hic korktugum kadar yokmuş. Sonrasi cok daha zor geldi bana. Normal olsun diye çok istemistim bu sureci yasamamak icin ama kismet böyleymiş. Dikislerim cok acıyor. Zor yürüyorum. Bebiste pişik var. Göğüslerim yara oldu. Lanolin pek iyi gelmedi. Garmastan pomat aldim. Emzirmeden once sicak pres sonra soğuk pres yapiyorum. Onlar biraz rahatlatti. Kızım çok tatlı kızlar.
Canım merak etme vakti gelmeden olmuyor hiç birşey doğum ve ölümün saati var ne bir an i ileri ne bir an geri zaten bu gidişle bir kaç günde olmazsa bile müdahale ederler onun hayatını riske atmaz doktorlar çok şükür ki böyle bir zamanda böyle kolaylıklarla doğum yapıyoruz onun içinde olduğu anlar bile çok değerli tekmelerini doya doya hissetCanım benim desteğin ixin xok teşekkür ederim :) böyle şeyler duymaya öyle çok ihtiyacım var ki günü geçti diye bin bir türlü şey geçiyor aklımdan . İnş daha fazla bekletmeden gelir meleğim Dualarinizi eksik etmeyin
Canım süt için dünya kadar halk efsanesi var bunu biliyorsun her kafadan bir değil kırk ses bile çıkıyor ama şu bir gerçek ki sütun çoğalması için en önemli şey emzirmek boş meme bile emzirdikçe süt dolar hatta bebek emzirme yen bir kadın emzirirse bir süre sonra dur gelir yani önceden doğum yapmış şu an emzirme yen bir kadın en çok artıran şey evde kendi yaptığın meyve suyu hoşafı benzeri şeylerdir bebeğin aç kalmasın diye mama vermek zorunlu bir şey ama orada dikkat gerektiren bir nokta oluyor anne sütü gittikçe azalıyor bebekler de mama ile daha kolay ve güzel uyuyor farkında olmadan emzirme sonlanıyor ilk olarak evde ne meyve bulursan koca bir tencereye koyup kaynat içine şeker ve seviyorsan tarçın ile karanfil koy bunu serin serin su sıcakta susadikca bol bol iç hatta kilo filan takma kafana bir süre en sevdiğin tatlıyi al yada yaptır bir tatlıdan ye üstüne bir iki bardak bundan iç ertesi güne fosur fosur sütun gelir Allah in izniyle sütun çoğaldıkça da mamayı azalt kademe kademe. Mama ile daha çok uyuması seni kandırmasın iki saatte uyanıp emmesi doğal olan asıl çok uyuması anormal olan. Toplu kilolu bir bebegin olacağına sağlıklı seni emen bir bebegin olsunSelam anneler ve hamişler.
Bugün kontrolümüz vardı. Bebeğim 9 günlük oldu. Kilo vermiş kuzum çok üzüldüm. Sütüm geliyor ama yetmiyor. Günde 2 kere mama veriyordum ama doktor arttır 3-4 defa ver dedi.
Hipp in çayını içiyorum ama ne zaman artacak bilmiyorum. Siz süt için neler yapıyorsunuz?
Kızlar beni perşembe doğuma aldılar. Sezaryen olduk 40+4de. 3080 gr 49 cm oldu. Dr daha beklemiycem dedi aniden ameliyathaneye aldilar. Ne olduğunu anlamadan bi baktim perdenin üstünden bebeğin geldi diye gosterdiler. Ama ameliyathaneye girip olay baslayincaya kadar o kadar korktum ki. Hic korktugum kadar yokmuş. Sonrasi cok daha zor geldi bana. Normal olsun diye çok istemistim bu sureci yasamamak icin ama kismet böyleymiş. Dikislerim cok acıyor. Zor yürüyorum. Bebiste pişik var. Göğüslerim yara oldu. Lanolin pek iyi gelmedi. Garmastan pomat aldim. Emzirmeden once sicak pres sonra soğuk pres yapiyorum. Onlar biraz rahatlatti. Kızım çok tatlı kızlar.
İnş nisandir canım yaa ins sancilarimda gelir de hayirlisiyla yaparım dogumu
Kokos anne seniP teside ins saclarimi rofle yaptiricam dogum oncesi :) dr um hic bir sorun olmaz demisti boyatmama... Ins dogurmadan hallederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?