Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Gozunaydın cok sukur sende kavustun bebısıne:) ılk 1hfta ozellıkle 3-4gun acın olması nronal bnde yaşadım aynı seyı.10gunden snra cok daha iyi hıssedıyosun. Gogus ucun ıcın susam yagı dene ben deneıdm hemen ıyılestı sütünude surebılırısın. Memenın ucunu dgl kahverengı kısmını ver bebıse.
Bebegın pişigi için bezını degıstırebılırsın bezden olablr.bırde ıslak mendılle dgl yıkayarak temızle duzelır daha cabuk.
Yavrunu allah sana ve eşıne bagıslasın.guzel gunlerde büyüt

İnş nisandir canım yaa ins sancilarimda gelir de hayirlisiyla yaparım dogumu

Canim bence illa kanli olmasi gerekmiyor

Canim uzme kendini.ben normal diye tutturdum normal oldum senim sureco alttan yaşıyorum ayni sancilari cekiyorum bunun baska yolu yok..madem bu bebisleri istiyoruz alttan veya ustten oluyo ama minnakimi koklayinca ohhhh miss

Allah bağışlasın canım kızını güle güle büyüt...İlk 1 hafta çok dikkat et dikişlerine zorlama canim kendini, benim bugün 16 gün oldu çok şükür iyiyim, yine ağır kaldırmıyorum, fazla ayakta kalıp anı hareketler yapmıyorum, göğüslere de kendi sütünden etrafına tüm kahverengi bölgeye sür kurumaya bırak ise yarayacak görürsün...kızını çok kokluyorum annesi:)

Cnm gecmis olsun neden boyle oldu .allah yardimcin olsun. Rahatlamaya calis lutfen sanada yazik bebisine de

Maşallah canım biz bile yedi günlük olduk dün gobegimiz düştü bugün ilk banyomuzu yapacağız bende her anını doya doya yaşamak istiyorum eşim kucağına alıştırırsan filan diyor da ben de keşke her iş güç dursaydı da ötekileri de kucağımda tutsaydım dedim o kadar kucakta tutuyorum hiç de alışmıyor ötekileri işim var yatırırdım bir dakika durmazlardı işi de yaptırmazlardı bence annenin tedirginliği bebeği etkiliyor

Cnm bolca.bebeginiemene daya gerekirse orda uyusun
Uyusun uyansin emsin.o cektikce artar sutun.bolca duş, sakin ortam ,seninde rahatlaman sart.kuru sogan sebzeler ve corba sut artiriyor.ama en onemlisi stresten uzak durmak unutma emi. Kendini lohusaliga sartlayip bogma. Siradan bigun mus gibi dusun.

Kizlar galiba tek talihsizligimiz havanin bu kadar sicak olmasi
Canım soğuk hava da anne ve bebek sağlığı için zor oluyor sancı daha çok oluyor her gün biz de bebeklerimiz de duş alarak rahat geçiririz bizim gobegimiz dün düştü artık hergun banyo bizim için

Kuzum bebis buyudugu icin Baskidan dolayi gelen bi akintidir o.

Yeşil paket cnm sarısı da mı var bilmiyorum nerde görsem 1 numara hep yeşil ne fark var onu da bilmiyorum ıslak mendil kullanmayı bıraktım pamukla temizliyorum ama yine de daha fena oldu
Canım kullandığın bez en iyisi prima her iki çeşitte normalde pişik yapmaz buna rağmen pişik oldu ise asitli birşey yemiş olabilirsin bazen annenin yediği meyve ve sebzeler yada bakliyat bile kuru soğan bile bebeğe geçiyor ağrı sancı ve asit yapabiliyor o da en çok poposu yara olduğununda kendini belli ediyor hele de ilk yaptığında fark etmeyip on dakika bile bekletsen cildini tahriş eder ilk kırk gün çok dikkat etmek gerekiyor yediğine bile ben ikinci gün barbunya yedim bir kaşık sabaha kadar uyumadı birde erkek çocuklarda daha çok oluyor kızlar da daha az

Masallah cnm allah bagislasin.hergecen gun dahada toparlicaksin sıkma sen canini

Canım merak etme vakti gelmeden olmuyor hiç birşey doğum ve ölümün saati var ne bir an i ileri ne bir an geri zaten bu gidişle bir kaç günde olmazsa bile müdahale ederler onun hayatını riske atmaz doktorlar çok şükür ki böyle bir zamanda böyle kolaylıklarla doğum yapıyoruz onun içinde olduğu anlar bile çok değerli tekmelerini doya doya hisset

Canım süt için dünya kadar halk efsanesi var bunu biliyorsun her kafadan bir değil kırk ses bile çıkıyor ama şu bir gerçek ki sütun çoğalması için en önemli şey emzirmek boş meme bile emzirdikçe süt dolar hatta bebek emzirme yen bir kadın emzirirse bir süre sonra dur gelir yani önceden doğum yapmış şu an emzirme yen bir kadın en çok artıran şey evde kendi yaptığın meyve suyu hoşafı benzeri şeylerdir bebeğin aç kalmasın diye mama vermek zorunlu bir şey ama orada dikkat gerektiren bir nokta oluyor anne sütü gittikçe azalıyor bebekler de mama ile daha kolay ve güzel uyuyor farkında olmadan emzirme sonlanıyor ilk olarak evde ne meyve bulursan koca bir tencereye koyup kaynat içine şeker ve seviyorsan tarçın ile karanfil koy bunu serin serin su sıcakta susadikca bol bol iç hatta kilo filan takma kafana bir süre en sevdiğin tatlıyi al yada yaptır bir tatlıdan ye üstüne bir iki bardak bundan iç ertesi güne fosur fosur sütun gelir Allah in izniyle sütun çoğaldıkça da mamayı azalt kademe kademe. Mama ile daha çok uyuması seni kandırmasın iki saatte uyanıp emmesi doğal olan asıl çok uyuması anormal olan. Toplu kilolu bir bebegin olacağına sağlıklı seni emen bir bebegin olsun

Hayirlisi. Olsun cnm benim allah analı babalı büyütsün inşallah

İnş nisandir canım yaa ins sancilarimda gelir de hayirlisiyla yaparım dogumu

Cnm bence akintidir o bendede oluyo bebek artik asagi baski yaptigi icin oluyo... Bakalim dr un ne diyecek...

Bnde nst ye girdim bugun sancim cikmadi sukur... Dr um izinde suan bidahaki randevuyu telefonla hbr vercekler

P teside ins saclarimi rofle yaptiricam dogum oncesi :) dr um hic bir sorun olmaz demisti boyatmama... Ins dogurmadan hallederim :)
Kokos anne seni yaptır valla insanın morale ihtiyaci oluyor, ben de doğumdan önce boyamıştım , sabahın köründe kalktım makyaj yaptım ki doğum iznine çıktığından beri evdeyim diye yapmıyordum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…