Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Canım ben bastan beri prima premium care sarı paket olan 1 numara kullanıyorum, memnunum, bezin üstündeki sarı çizgi bebek pisleyince maviye dönüyor, altına açmadan anlayabiliyorum pis olup olmadığını, o da güzel bir özellik... Ben pamuk ve kaynatilip hafif ılitilmis şu kullanıyorum alt temizliği için, termosa koyuyorum ılık kalıyor su, bebeği de rahatlatıyor ılık su...Sonra altını tekrar bağlamadan pamukla hafif hafif kurtuluyorum, en son bepantene bebekler için krem var ondan sürüyorum ve kapatıyorum, şimdilik pişik yok...

bizim de molfix yenidogan pisik yapti
Ultra prima aldim o matkadan nefret ettigim halde ama yenidogan degil 2numara aldim
Gobek bagi ne zmn dusecek kizlar.yazik kuzuma aciyo belli
Canım göbek bağı acımaz korkma, benimki 8. gun düşmüştü..Sonra banyo yaptık teyzesi:)

Hayirli günler bayanlar bende molfix kullanıyorum memnunum çok şükür. Bu sezeryan olan bayanlar ne zamandan sonra yaraniz açık dus almaya başladınız ? 7 gun oldu bantı açtım ama acıyor sizde boyle acik dus akşam olur mu

Canım sadece hastanede gazlı bez yapıstırmıslrdı amelıyattan snra oda.hastaneden cıkmadan aldılar onu jelatın gorevı goren bır sprey sıktılar koruyucu.pansumana fln gerek yok dedı.hastaneden cıkar cıkmaz dusumu aldım hergun.bence duşunu al ama snrasında narince kurula. Benım kesi yernin başlangıc kısmı hafıf acılmıs gıbıydı tırnak ucu kdr doktorum hergun battıcon sür dedı.istersen batticonla hergun sıl dezenfekte etmıs olursun.korkma bısey olmaz.iyilestı bıle benım o kısım cok şükür

Mavi çizgi teknolojı harıkası:)bızde premıum care kullanıyoruz.bıtınce aktıf bebek kullandık musamba gıbıydı ben hc begenmedım pişik olmadı ama. Yıne premıum care devam.kampanyaları takip etmeye dewam. Bu arada kızlar caurfourda bezler kampnyada. 104lu 2numara prenıum care 33tl ye aldık.ıslak mendıllede baya ındırımde

Yana.
Tamam canim teşekkür ederim

Ben 2gun sonra yaram acuk dus almaya baslamistm cnm dr oyle demisti. Hergunde dusa giriyoRm. Hicbi problmde yok sukur

Kizlar 40+0 iz bugün ve hala tık yok bende . Kızım gelmiyor bir türlü ne yapacağımı şaşırdım tavsiyesi olan var mı
Tavsıye veremem ama sanki sen bu aksam dogurcakmssn gıbıme geldı bı an:))zamanı gelınce gelıyo bebısler cnm ne yapsak bos.ben 36+1de hıc beklemedıgım anda suyumun gelmesıyle zorunlu sezeryan oldum.

Tavsıye veremem ama sanki sen bu aksam dogurcakmssn gıbıme geldı bı an:))zamanı gelınce gelıyo bebısler cnm ne yapsak bos.ben 36+1de hıc beklemedıgım anda suyumun gelmesıyle zorunlu sezeryan oldum.

Ah canım ağzından bal damliyo keşke olsa bu gece ama haklısın tabi bende 32 de doguruyordum az daha erkenden ızne ayrılmak zorunda kaldım erken doğmasın diye çok dua ettim şimdi de bekliyorum ama gelmiyor .

Ah canım ağzından bal damliyo keşke olsa bu gece ama haklısın tabi bende 32 de doguruyordum az daha erkenden ızne ayrılmak zorunda kaldım erken doğmasın diye çok dua ettim şimdi de bekliyorum ama gelmiyor .
Canim benim kiyamam.az kaldi..ben de tam senin gibi düşünürken sabahın yedisinde suyum geldi resmen bi anda fışkırdı.sıçrayarak uyandim..sonrasi malumunuz.sakın kendini sıkma boyle seyler düşünme bi bakicaksin ki hersey olmus bitmiş evindesin kuzunla.her gecenin sabahi var

Canım benim desteğin ixin xok teşekkür ederim :) böyle şeyler duymaya öyle çok ihtiyacım var ki günü geçti diye bin bir türlü şey geçiyor aklımdan . İnş daha fazla bekletmeden gelir meleğim Dualarinizi eksik etmeyin

Kuzular geleceği zamani biliyor sen daraltma kendini. 1hafta icinde sende kurtulursun merak etme.ne kadar beklerse o kadar iyi bekledikce dis dunya yadaha da hazir hale geliyo bebisin. Onemli olan kuzunun sağligi

Ya bak simdi bizim son adet tarihi hesaplarimiz tam tutmayabiliyor bak benimki tutmadi mesela gunun gecmis gibi düşünme.kuzun nasibi dolduğu an dogumu baslaticak ve gelicek

Kuzular geleceği zamani biliyor sen daraltma kendini. 1hafta icinde sende kurtulursun merak etme.ne kadar beklerse o kadar iyi bekledikce dis dunya yadaha da hazir hale geliyo bebisin. Onemli olan kuzunun sağligi

Canım bende ondan korkuyorum ya işte . Haftasını dolduran bebeklerin kakasini yapma ihtimali kordon dolanma ihtimali artıyormus o yüzden de kızıma bişey olmasından korkuyorum

Tolgaseda cok dogru soylemis.ne kadar karninda beslense buyuse o kadar iyi.bak ben dogum yaptim bes gun gecti kontrole gittik bugun olmasi gereken kiloyu yakalamis.canim benim meleginin istedigi an dogum baslicak buna o karar vericek kendini serbest bırak.baska şeylere odaklan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…