• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Hayirli geceler herkese masallah artık muhabbetler daha çok bebekler üzerine olmuş :anne:benimde göğüslerim yara oldu emzirirken ağlıyorum resmen .bunun için kullandığınız krem var mi.?
Vallahi ben bebegime kiyip kimyasala maruz birakmak istemedim sıktım disimi 10gunumuzde gecmisti cok sukur.1hafta suruyo hepi topu .yinede sen bilirsin

Hayirli geceler herkese masallah artık muhabbetler daha çok bebekler üzerine olmuş :anne:benimde göğüslerim yara oldu emzirirken ağlıyorum resmen .bunun için kullandığınız krem var mi.?
Canım ben başlarda lansinoh lanolin krem kullandım, doktor da emzirmeden sonra kendi sütünü tüm kahverengi bölgeye sür, kurumaya bırak dedi, o da engelliyor muş yarayı, ama en önemlisi emme şekli, bebek tüm kahverengi bölgeyi ağzına almalı, ona dikkat et canım...

Merhaba kızlar 10 gün oldu kuzucuk dogali gelen giden giremedim nasılsıniz çoğu kişi doğum yapmistir herhalde 237 mesaj olmuş okuyamadim :anneadayı: bebisleriniz nasıl taze annelik nasıl gidiyor benim ikinci olunca esimde bende daha rahatiz sizde durumlar nasil:KK46::nazar:

Merhaba kızlar 10 gün oldu kuzucuk dogali gelen giden giremedim nasılsıniz çoğu kişi doğum yapmistir herhalde 237 mesaj olmuş okuyamadim :anneadayı: bebisleriniz nasıl taze annelik nasıl gidiyor benim ikinci olunca esimde bende daha rahatiz sizde durumlar nasil:KK46::nazar:
Gözünaydın cnm herkes doğurdu 2-3 kişi kaldı sanırım.. herkes bebişleriyle meşgul çok yazan olmuyo artık ben de zaman buldukça girebiliyorum ancak..malum çok yoğunuz ;) ;) :KK46:

Bu arada hanımlar biz ilk paketi molfix kullandık biraz sert bi bez pek beğenmedim ama pişik falan olmadı..ikinci pakette bide prima deneyim dedim fakat pakete başlar başlamaz pişik oldu kuzum ne yaptıysam geçiremiyorum acaba prima mı pişik yaptı yoksa zaten olcaktı da öyle mi denk geldi

Bu arada hanımlar biz ilk paketi molfix kullandık biraz sert bi bez pek beğenmedim ama pişik falan olmadı..ikinci pakette bide prima deneyim dedim fakat pakete başlar başlamaz pişik oldu kuzum ne yaptıysam geçiremiyorum acaba prima mı pişik yaptı yoksa zaten olcaktı da öyle mi denk geldi
İlk oglusuma uzun sure molfix sonra prima kullandım simdikinede prima hiç sorun yaşamadim bebeğe gore değişiyor herhalde canım degistirmemeye çalış belki ondan pişik olmuştur

Cnm benim oglumada prima pisik yapmisti. O yuzden molfix aldim bende

Masallah cnm darisi bize ins... Az kisi kaldik dogurmayanlar olarak :)

bizim de molfix yenidogan pisik yapti
Ultra prima aldim o matkadan nefret ettigim halde ama yenidogan degil 2numara aldim
Gobek bagi ne zmn dusecek kizlar.yazik kuzuma aciyo belli

Ultra prima aldim o matkadan nefret ettigim halde ama yenidogan degil 2numara aldim
Cnm gobek baginda sinir olmadigindan agri sanci yapmazmis
Bizde molfix kullandik gayet memnunduk sleppy nin bezini uygun gorup denemek isyedik.gayet ince hafif hareketlerini de kisitlamiyo bebisin.pisik te yapmadi biz memnunuz.ha cnm bide cisli bezi fazla tutuncada pisik yapar dikkat ettinmi
Bizim gobegimiz 5gun dusmustu.

Prima yenidoğan yeşil paket mi sarı paket mi?
Ben prima sarı paket olandan kullanıyorum pişik yapmıyor. Yeşil paket de var daha denemedim arada ne fark var bilmiyorum. Bebeklerin cildine göre de değişiklik oluyor.
Bir de kullandığın ıslak mendil de yapabilir.

Bize 1 numara bile bol geliyor :)
Göbek bağında sinir olmadığı için acı hissetmez. Sadece mandal fazla baskı yaparsa tahriş olur. Bezi göbek bağı oyuntulu olduğu halde geriye kıvırıp bağlıyorum o kadar büyük geliyor.

Ben prima sarı paket olandan kullanıyorum pişik yapmıyor. Yeşil paket de var daha denemedim arada ne fark var bilmiyorum. Bebeklerin cildine göre de değişiklik oluyor.

Göbek bağında sinir olmadığı için acı hissetmez. Sadece mandal fazla baskı yaparsa tahriş olur. Bezi göbek bağı oyuntulu olduğu halde geriye kıvırıp bağlıyorum o kadar büyük geliyor.

Ay yerim. Ya onlari ben biciriklar :) yenidogan sari krem gibi bi paket cnm primanin yesiller 2 nodan sonra basliyo...

Bende deniycem bakalim. Molfixi ins pisik yapmaz o yuzden 1 paket aldim yapmazsa devam edicem...

Yeşil paket cnm sarısı da mı var bilmiyorum nerde görsem 1 numara hep yeşil ne fark var onu da bilmiyorum ıslak mendil kullanmayı bıraktım pamukla temizliyorum ama yine de daha fena oldu

Biz
Cnm gobek baginda sinir olmadigindan agri sanci yapmazmis
Bizde molfix kullandik gayet memnunduk sleppy nin bezini uygun gorup denemek isyedik.gayet ince hafif hareketlerini de kisitlamiyo bebisin.pisik te yapmadi biz memnunuz.ha cnm bide cisli bezi fazla tutuncada pisik yapar dikkat ettinmi
Bizim gobegimiz 5gun dusmustu.
Bizim bugun dördüncü gunumuz.ogleden sonra beni bi aglama aldi..sinirlerim bozuldu galiba..kendimi iyi hissetmiyorum

Ay yerim. Ya onlari ben biciriklar :) yenidogan sari krem gibi bi paket cnm primanin yesiller 2 nodan sonra basliyo...

Bende deniycem bakalim. Molfixi ins pisik yapmaz o yuzden 1 paket aldim yapmazsa devam edicem...

Çok tatlılar çok. :KK68:
Yeşil paket yenidoğan olarak var canım ablam almış bugün. Ben de bilmiyordum ama varmış.

Yeşil paket cnm sarısı da mı var bilmiyorum nerde görsem 1 numara hep yeşil ne fark var onu da bilmiyorum ıslak mendil kullanmayı bıraktım pamukla temizliyorum ama yine de daha fena oldu

E bebekten almıştım sarı paketi.
Ben uni baby nin yenidoğan ıslak mendilini kullanıyorum çok memnunum şu anda inşallah pişik olmaz. Her bezi kakalı sonuçta.

Biz

Bizim bugun dördüncü gunumuz.ogleden sonra beni bi aglama aldi..sinirlerim bozuldu galiba..kendimi iyi hissetmiyorum

Sakin ol canım. Belli ki sürekli bebekle uğraşmak bunaltmış. Çok normal bunlar. Olacaktı.
Ben de esmen kendimi unuttum. Süt için öğün atlamamam lazım ama yemek yemeye fırsat kalmıyor. Düzenimiz yok çünkü.
Hele bu akşam çok bunaldım. Bebeğim tok olduğu halde uyumamakta ısrar etti. Gaz damlası verdim mecburen. Ev gündüz kalabalıktı ondan mı rahatsız oldu anlamadım.

Çok bunaldığında çık balkona veya cama derin nefes al ver etki ediyor. Havalar da sıcak zaten hep evde kötü oluyoruz. Bebekler de hissediyor bizdeki gerginliği.

Back