- 28 Ekim 2007
- 6.275
- 1.584
- 173
- 39
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
- #7.561
esinsem allah yardımcın olsun cnm... Hayirlisi ile kucagina alirsin insss hbr ver bize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi ben bebegime kiyip kimyasala maruz birakmak istemedim sıktım disimi 10gunumuzde gecmisti cok sukur.1hafta suruyo hepi topu .yinede sen bilirsinHayirli geceler herkese masallah artık muhabbetler daha çok bebekler üzerine olmuş benimde göğüslerim yara oldu emzirirken ağlıyorum resmen .bunun için kullandığınız krem var mi.?
Canım ben başlarda lansinoh lanolin krem kullandım, doktor da emzirmeden sonra kendi sütünü tüm kahverengi bölgeye sür, kurumaya bırak dedi, o da engelliyor muş yarayı, ama en önemlisi emme şekli, bebek tüm kahverengi bölgeyi ağzına almalı, ona dikkat et canım...Hayirli geceler herkese masallah artık muhabbetler daha çok bebekler üzerine olmuş benimde göğüslerim yara oldu emzirirken ağlıyorum resmen .bunun için kullandığınız krem var mi.?
Gözünaydın cnm herkes doğurdu 2-3 kişi kaldı sanırım.. herkes bebişleriyle meşgul çok yazan olmuyo artık ben de zaman buldukça girebiliyorum ancak..malum çok yoğunuzMerhaba kızlar 10 gün oldu kuzucuk dogali gelen giden giremedim nasılsıniz çoğu kişi doğum yapmistir herhalde 237 mesaj olmuş okuyamadim bebisleriniz nasıl taze annelik nasıl gidiyor benim ikinci olunca esimde bende daha rahatiz sizde durumlar nasil
İlk oglusuma uzun sure molfix sonra prima kullandım simdikinede prima hiç sorun yaşamadim bebeğe gore değişiyor herhalde canım degistirmemeye çalış belki ondan pişik olmuşturBu arada hanımlar biz ilk paketi molfix kullandık biraz sert bi bez pek beğenmedim ama pişik falan olmadı..ikinci pakette bide prima deneyim dedim fakat pakete başlar başlamaz pişik oldu kuzum ne yaptıysam geçiremiyorum acaba prima mı pişik yaptı yoksa zaten olcaktı da öyle mi denk geldi
Bu arada hanımlar biz ilk paketi molfix kullandık biraz sert bi bez pek beğenmedim ama pişik falan olmadı..ikinci pakette bide prima deneyim dedim fakat pakete başlar başlamaz pişik oldu kuzum ne yaptıysam geçiremiyorum acaba prima mı pişik yaptı yoksa zaten olcaktı da öyle mi denk geldi
Merhaba kızlar 10 gün oldu kuzucuk dogali gelen giden giremedim nasılsıniz çoğu kişi doğum yapmistir herhalde 237 mesaj olmuş okuyamadim bebisleriniz nasıl taze annelik nasıl gidiyor benim ikinci olunca esimde bende daha rahatiz sizde durumlar nasil
bizim de molfix yenidogan pisik yaptiBu arada hanımlar biz ilk paketi molfix kullandık biraz sert bi bez pek beğenmedim ama pişik falan olmadı..ikinci pakette bide prima deneyim dedim fakat pakete başlar başlamaz pişik oldu kuzum ne yaptıysam geçiremiyorum acaba prima mı pişik yaptı yoksa zaten olcaktı da öyle mi denk geldi
Bize 1 numara bile büyük geliyo 2 numara alsak içinde kayboluruz herhalde :)Arkadas dedi ki kucuk bez pisik yapiuo buyuk olan iyi
Cnm gobek baginda sinir olmadigindan agri sanci yapmazmisbizim de molfix yenidogan pisik yapti
Ultra prima aldim o matkadan nefret ettigim halde ama yenidogan degil 2numara aldim
Gobek bagi ne zmn dusecek kizlar.yazik kuzuma aciyo belli
Bu arada hanımlar biz ilk paketi molfix kullandık biraz sert bi bez pek beğenmedim ama pişik falan olmadı..ikinci pakette bide prima deneyim dedim fakat pakete başlar başlamaz pişik oldu kuzum ne yaptıysam geçiremiyorum acaba prima mı pişik yaptı yoksa zaten olcaktı da öyle mi denk geldi
bizim de molfix yenidogan pisik yapti
Ultra prima aldim o matkadan nefret ettigim halde ama yenidogan degil 2numara aldim
Gobek bagi ne zmn dusecek kizlar.yazik kuzuma aciyo belli
Prima yenidoğan yeşil paket mi sarı paket mi?
Ben prima sarı paket olandan kullanıyorum pişik yapmıyor. Yeşil paket de var daha denemedim arada ne fark var bilmiyorum. Bebeklerin cildine göre de değişiklik oluyor.
Bir de kullandığın ıslak mendil de yapabilir.
Bize 1 numara bile bol geliyor :)
Göbek bağında sinir olmadığı için acı hissetmez. Sadece mandal fazla baskı yaparsa tahriş olur. Bezi göbek bağı oyuntulu olduğu halde geriye kıvırıp bağlıyorum o kadar büyük geliyor.
Yeşil paket cnm sarısı da mı var bilmiyorum nerde görsem 1 numara hep yeşil ne fark var onu da bilmiyorum ıslak mendil kullanmayı bıraktım pamukla temizliyorum ama yine de daha fena olduPrima yenidoğan yeşil paket mi sarı paket mi?
Ben prima sarı paket olandan kullanıyorum pişik yapmıyor. Yeşil paket de var daha denemedim arada ne fark var bilmiyorum. Bebeklerin cildine göre de değişiklik oluyor.
Bir de kullandığın ıslak mendil de yapabilir.
Bize 1 numara bile bol geliyor :)
Göbek bağında sinir olmadığı için acı hissetmez. Sadece mandal fazla baskı yaparsa tahriş olur. Bezi göbek bağı oyuntulu olduğu halde geriye kıvırıp bağlıyorum o kadar büyük geliyor.
Bizim bugun dördüncü gunumuz.ogleden sonra beni bi aglama aldi..sinirlerim bozuldu galiba..kendimi iyi hissetmiyorumCnm gobek baginda sinir olmadigindan agri sanci yapmazmis
Bizde molfix kullandik gayet memnunduk sleppy nin bezini uygun gorup denemek isyedik.gayet ince hafif hareketlerini de kisitlamiyo bebisin.pisik te yapmadi biz memnunuz.ha cnm bide cisli bezi fazla tutuncada pisik yapar dikkat ettinmi
Bizim gobegimiz 5gun dusmustu.
Ay yerim. Ya onlari ben biciriklar :) yenidogan sari krem gibi bi paket cnm primanin yesiller 2 nodan sonra basliyo...
Bende deniycem bakalim. Molfixi ins pisik yapmaz o yuzden 1 paket aldim yapmazsa devam edicem...
Yeşil paket cnm sarısı da mı var bilmiyorum nerde görsem 1 numara hep yeşil ne fark var onu da bilmiyorum ıslak mendil kullanmayı bıraktım pamukla temizliyorum ama yine de daha fena oldu
Biz
Bizim bugun dördüncü gunumuz.ogleden sonra beni bi aglama aldi..sinirlerim bozuldu galiba..kendimi iyi hissetmiyorum