- 9 Aralık 2015
- 357
- 571
- 18
- 36
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
- #7.621
Gozunaydın cok sukur sende kavustun bebısıne:) ılk 1hfta ozellıkle 3-4gun acın olması nronal bnde yaşadım aynı seyı.10gunden snra cok daha iyi hıssedıyosun. Gogus ucun ıcın susam yagı dene ben deneıdm hemen ıyılestı sütünude surebılırısın. Memenın ucunu dgl kahverengı kısmını ver bebıse.Kızlar beni perşembe doğuma aldılar. Sezaryen olduk 40+4de. 3080 gr 49 cm oldu. Dr daha beklemiycem dedi aniden ameliyathaneye aldilar. Ne olduğunu anlamadan bi baktim perdenin üstünden bebeğin geldi diye gosterdiler. Ama ameliyathaneye girip olay baslayincaya kadar o kadar korktum ki. Hic korktugum kadar yokmuş. Sonrasi cok daha zor geldi bana. Normal olsun diye çok istemistim bu sureci yasamamak icin ama kismet böyleymiş. Dikislerim cok acıyor. Zor yürüyorum. Bebiste pişik var. Göğüslerim yara oldu. Lanolin pek iyi gelmedi. Garmastan pomat aldim. Emzirmeden once sicak pres sonra soğuk pres yapiyorum. Onlar biraz rahatlatti. Kızım çok tatlı kızlar.
Bebegın pişigi için bezını degıstırebılırsın bezden olablr.bırde ıslak mendılle dgl yıkayarak temızle duzelır daha cabuk.
Yavrunu allah sana ve eşıne bagıslasın.guzel gunlerde büyüt