Kızlar merhaba. Evet epeydir yoktum zor bir süreçten geçtim. Neresinden başlayım bilemiyorum. Ama sonuc olarak sütüm kesiliyordu. Dün gece sabaha kadar kustum. Vücudum küstü diyebilirim stresten. Doğumdan beri yatinca uykuya dalamazdim. Akıntı oluyordu. Üstüne stresle başa çıkamayınca boğazım midem kilitlendi hiç yemek yiyemez oldum. Sadece sıvı ile beslendim. Ama gece sabaha kadar kustum litre litre sıvıyı. Ve sadece su icebildim yudum yudum.yatınca hemen kusuyordum. Neyse sabahı bekledim. Serum takıldı midem hasar görmüş doğum dada olabilir dedi reflü oluşmuş. Serum dan sonra biraz daha iyiyim. Kusma hissi şimdilik yok gibi ama hala boğazım sıkıyor beni ve yatinca akıntı var.
Oglusum iyi çok şükür . Ama oda bu süreçte memeyi bırakıyordu. Beslenemedim üstüne bide üzüntü stres sütüm yetmedi. Mamayı kaşık yada şırınga ile almadı . Biberon verdik çünkü hep ağladı yavrum
....
Anliycaniz o yüzden yoktum ortalarda. Benden sona kimler doğurdu. Beni etiketleyin olurmu. Geriye dönük okumaya hiç izin vermez şimdi benim yaramaz. Hepinizi öpüyorum. Doguran yada doguracaklara Rabbim kolaylıklar versin inşallah