Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Anneler sesimiz az çıkıyor artık. Bebekleriniz ne durumda? Kaç günlük oldular?
Mesela benimki 5 günlük ve şu anda uykusuzum her işim bebek oldu. Sağolsun karnı tok olduğu halde uyumamakta ısrar eden bir bebeğim var. Daha doğrusu hep aranan ve memede uyumak isteyen bir bebiş.
Emzikle kandırmaya çalışıyorum alıyor ama atınca gözünü açıyor.
Siz ayrıca bir şey yapıyor musunuz uyutmak için?

Oy kuzum benim
Bizde 2haftalik olduk .son bikac gundur uykumuz azaldi .surekli memede.zorla ayiriyoruz.gaz çikarttigimiz pozisyonda kucakta uyumaya bayiliyor.

Oy kuzum benim
Bizde 2haftalik olduk .son bikac gundur uykumuz azaldi .surekli memede.zorla ayiriyoruz.gaz çikarttigimiz pozisyonda kucakta uyumaya bayiliyor.
Aynı benım kızımı anlatmıssın:)bebek annesıyle bagını daha koparmadıgı ıcın ararmıs anne kokusunu.oyuzden bnde alıyorm oyle yatırıyorum.kıyamıyorum

Oy kuzum benim

Aynı benım kızımı anlatmıssın:)bebek annesıyle bagını daha koparmadıgı ıcın ararmıs anne kokusunu.oyuzden bnde alıyorm oyle yatırıyorum.kıyamıyorum
Benimki de bugün 13 günlük oldu, birkaç gündür gaz sorunu var galiba, uyusa bile rahatsız kuzum, miziklaniyor, ben de aynen kucağıma yatiriyorum, sarılıyorum, konuşa konuşa sakinlestiriyorum, öyle çok rahat uyuyor, ama eşim kızıyor bu yaptığıma, uyuyakalcaksin, duscek kucağından diye, haklı da aslında ama napicam kıyamıyorum...
Geceleri 2 saatte bir kalkıyorum, alt açma, emzirme faslı yapıyorum, gündüz sanki daha rahatsız, yada ben uyanık olduğum içim olayın daha farkındayım bilemiyorum, bazen hıçkırık tutuyor, emzirince gecmezse 1 kasik kaynatilip soğutulmuş cam şişe suyuna 1 damla limon damlatiyorum kesiyor hickirigi...

Oy yerim ben o bebisleri... Benim ki daha yeni teyzeleri biz üç gündür babaanne ve dedemizle bağ evimizde kaldık bugün eve geldik bir gece çok güzel uyuyorsa bir gece hiç uyumadı ama bunlar normal zaten bebek de birkaç gün sancı çekermiş ya ben de fark ediyorum sancılarını inliyor yavrum minicik bende aynı sizin gibi kucağımda sakinlestiriyorum çok mutlu gözüküyor yarın doktor kontrolümüz var

Oy kuzum benim

Ayy çok tatlılar ya. Benimkini de tam uyuyacağı zaman hıçkırık tutuyor bir şey vermiyorum ama içim gidiyor. Mideleri genişliyor haliyle.

Bir de gazını çıkarırken orada yatıp kalması yok mu asıl aşk buymuş diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…