- 28 Temmuz 2015
- 427
- 673
- 23
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #7.521
40+2 bugun canım. Valla bana da yarın gelecek gibi geliyor. Evde hurma kalmadi yedim hep.Kac gun gecti cnm gunun
Bizim kiz 40+3te gelmisti
40+2 bugun canım. Valla bana da yarın gelecek gibi geliyor. Evde hurma kalmadi yedim hep.
Valla cnm ben bi haftadir hurma yemeye basladim..Gunde 3 tane falan yiyorum acaba sayisi kac olmaliBende yiyicem. Korkuyorum daha 2 haftam var yada 3 haftam var... Erken gelirse diye yemiyorum
Valla cnm ben bi haftadir hurma yemeye basladim..Gunde 3 tane falan yiyorum acaba sayisi kac olmali
Kızlar B bebegim seni bekliyorum dan haberi olan var mı doğumdan sonra girmedi hix hersey yolundadir ins
Muz ye canimKizlarrr bugun haftalik dr kontrolum vardii..Gecen haftadan beri bebegim 70 gr almiss..3070 gr olmus dr bol su ic bebek en cok sudan kilo alir dedi ama ben ztn bol su icmeye calisiyodumm..Bebegimin kilo almasi icin napmam lazimmm ya cok uzuldumm((
40+2 bugun canım. Valla bana da yarın gelecek gibi geliyor. Evde hurma kalmadi yedim hep.
Yapayim onu bari canım çok sağol. Sancim düzensiz. Bazen çok vuruyor sonra geçiyor. 4-5 saat birseyim yokCanim egzersiz çok onemli açilma icin. Su sandalyeden tutup comelip kalkma hareket sahane benxe bolca yapabiliyosan yap
Sancin nasil cnm.
Bebekte kasilma toplanma varmi cnm.boyle karninin bi tarafinda bebegin toplandigini hissediyormusun.mesela kaburganin altinda.nefes almani zorlastiriyomu toplaninca.Yapayim onu bari canım çok sağol. Sancim düzensiz. Bazen çok vuruyor sonra geçiyor. 4-5 saat birseyim yok
Benim kızım niye gelmiyor kızlar ya
Oy kuzum benimAnneler sesimiz az çıkıyor artık. Bebekleriniz ne durumda? Kaç günlük oldular?
Mesela benimki 5 günlük ve şu anda uykusuzum her işim bebek oldu. Sağolsun karnı tok olduğu halde uyumamakta ısrar eden bir bebeğim var. Daha doğrusu hep aranan ve memede uyumak isteyen bir bebiş.
Emzikle kandırmaya çalışıyorum alıyor ama atınca gözünü açıyor.
Siz ayrıca bir şey yapıyor musunuz uyutmak için?
Aynı benım kızımı anlatmıssın:)bebek annesıyle bagını daha koparmadıgı ıcın ararmıs anne kokusunu.oyuzden bnde alıyorm oyle yatırıyorum.kıyamıyorumOy kuzum benim
Bizde 2haftalik olduk .son bikac gundur uykumuz azaldi .surekli memede.zorla ayiriyoruz.gaz çikarttigimiz pozisyonda kucakta uyumaya bayiliyor.
Anneler sesimiz az çıkıyor artık. Bebekleriniz ne durumda? Kaç günlük oldular?
Mesela benimki 5 günlük ve şu anda uykusuzum her işim bebek oldu. Sağolsun karnı tok olduğu halde uyumamakta ısrar eden bir bebeğim var. Daha doğrusu hep aranan ve memede uyumak isteyen bir bebiş.
Emzikle kandırmaya çalışıyorum alıyor ama atınca gözünü açıyor.
Siz ayrıca bir şey yapıyor musunuz uyutmak için?
Oy kuzum benim
Bizde 2haftalik olduk .son bikac gundur uykumuz azaldi .surekli memede.zorla ayiriyoruz.gaz çikarttigimiz pozisyonda kucakta uyumaya bayiliyor.
Benimki de bugün 13 günlük oldu, birkaç gündür gaz sorunu var galiba, uyusa bile rahatsız kuzum, miziklaniyor, ben de aynen kucağıma yatiriyorum, sarılıyorum, konuşa konuşa sakinlestiriyorum, öyle çok rahat uyuyor, ama eşim kızıyor bu yaptığıma, uyuyakalcaksin, duscek kucağından diye, haklı da aslında ama napicam kıyamıyorum...Aynı benım kızımı anlatmıssın:)bebek annesıyle bagını daha koparmadıgı ıcın ararmıs anne kokusunu.oyuzden bnde alıyorm oyle yatırıyorum.kıyamıyorum
Oy kuzum benim
Aynı benım kızımı anlatmıssın:)bebek annesıyle bagını daha koparmadıgı ıcın ararmıs anne kokusunu.oyuzden bnde alıyorm oyle yatırıyorum.kıyamıyorum
Benimki de bugün 13 günlük oldu, birkaç gündür gaz sorunu var galiba, uyusa bile rahatsız kuzum, miziklaniyor, ben de aynen kucağıma yatiriyorum, sarılıyorum, konuşa konuşa sakinlestiriyorum, öyle çok rahat uyuyor, ama eşim kızıyor bu yaptığıma, uyuyakalcaksin, duscek kucağından diye, haklı da aslında ama napicam kıyamıyorum...
Geceleri 2 saatte bir kalkıyorum, alt açma, emzirme faslı yapıyorum, gündüz sanki daha rahatsız, yada ben uyanık olduğum içim olayın daha farkındayım bilemiyorum, bazen hıçkırık tutuyor, emzirince gecmezse 1 kasik kaynatilip soğutulmuş cam şişe suyuna 1 damla limon damlatiyorum kesiyor hickirigi...
Oy yerim ben o bebisleri... Benim ki daha yeni teyzeleri biz üç gündür babaanne ve dedemizle bağ evimizde kaldık bugün eve geldik bir gece çok güzel uyuyorsa bir gece hiç uyumadı ama bunlar normal zaten bebek de birkaç gün sancı çekermiş ya ben de fark ediyorum sancılarını inliyor yavrum minicik bende aynı sizin gibi kucağımda sakinlestiriyorum çok mutlu gözüküyor yarın doktor kontrolümüz var
Acimadi mi dikislerCnm bana doktor duphalac yazmıstı.baya işimigordu hemen wc ye cıkardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?