• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Selam teyzeleri kizimiz geldi sabah dokuzdan gece dokuza kadar mucadele ettik kizimla yavrumun boynuna kordon dolanmis...cok zorlandik ama normal dogum oldu.simdi yanimda uyuyo..herkes benim anneme benzetiyo.annem cokk guzel bi kadin Türkan Şoray a benzer ama bakalim kaç defa sekil değiştirecek...

Bugün emzik vermeye başladım valla. Baktım olacak gibi değil sürekli emmek istiyor. Onda bile huzursuz uyanıp atmaya çalışıyor. Annesine çok düşkün olacak galiba. Zaten yengeç bebekleri en çok güven isteyen bebeklermiş.

Benim. Ilk oglum yengecti ve aynen oyleydi cnm... Bu aslan olucak ins uslu bir bebek. Olur :)

Selam teyzeleri kizimiz geldi sabah dokuzdan gece dokuza kadar mucadele ettik kizimla yavrumun boynuna kordon dolanmis...cok zorlandik ama normal dogum oldu.simdi yanimda uyuyo..herkes benim anneme benzetiyo.annem cokk guzel bi kadin Türkan Şoray a benzer ama bakalim kaç defa sekil değiştirecek...

Cnm allah anali babali büyütsün cok sevindim masallah kuzuya

Ayy maşallah. Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. :halay:
Benim bebeğimi de herkes bana benzetiyor. Bir kişi bile babası demedi. Bence de daha değişecek dur bakalım.

Allah uzun ömürler versin. Gözünüz aydın. Darısı başıma artık inşallah. Nolur dua edin de benim kizim da gelsin artik.

Allah uzun ömürler versin. Gözünüz aydın. Darısı başıma artık inşallah. Nolur dua edin de benim kizim da gelsin artik.
Allah razı olsun canim darisi basina olsun ama daha kolay bi doğum yap insallah.gerci su an karsimda kipir kipir ettikce dünü hatiamiyorum bile...

Gozun aydin cnm allah anali babali buyutsun bahti guzel olsun.

Hayırlı geceler herkese Allah razi olsun attığıniz mesajlar icin.bugün hastaneden çıktım evdeyiz çok şükür.ama ameliyat yeri ağrıyor bu kac günde geçer kızlar? Sizin nasıl oldu kac günde agri azaldı benim belimde ağrıyor
Hergun daha da rahatlicaksin sikma canini. Bize 10gun oldu.sadece yataktan kalkrken zorlaniyorum .kesi yerleri yanyo.arada yuruyus yapki ayaklar sismesin.bol su ic.gonul ferahligiyla bak bebisine.hic bisey olmuyo

Kızlar benim ayaklar dün geceden bu yana davul gibi şişti. Alt bacağımla beraber hem de. Hamileyken olmamıştım bu kadar. Ne yapabilirim bu ödemi indirmek için?
Canim sicaktandir.tuzu azalt bol su tuket ayaklarini dinlendir uzanirken kalp hizasinin uzerinde tut geceleri ayaginin altina yastik koy..hele tuz cok onemli.benim hamilelikte basima belaydi odemlerim.tuzu azaltip dinlenince gecti hafifledi.

Günaydın hanımlar :) gözünaydın S sfyvz Allah analı babalı büyütsün.. dün bebek arabası tavsiyesi istemiştim kimse cvp vermemiş yahu :) bunalıyoruz artık evde.. araba alıp dolaşalım az da olsa diyoruz..

Canım biz crsytal baby diye bir markanınkini aldık. Yerli üretim bir marka olduğu için fiyatı uygundu. 300tl ye aldık.

Günaydın hanımlar :) gözünaydın S sfyvz Allah analı babalı büyütsün.. dün bebek arabası tavsiyesi istemiştim kimse cvp vermemiş yahu :) bunalıyoruz artık evde.. araba alıp dolaşalım az da olsa diyoruz..
Biz casual cadillac air aldık canım ama fiyati pek uygun değil açıkçası. Craft Bukle mi ne vardi ayni ozelliklerde fiyati 700 tl falandi. Ona bakabilirsin.

Nasıl bir şey bu? Hastanede bir ara uyudu diye ben de uyudum. Ağlamak üzereyken sesine zıpladım. Kayınvalidem susturamadı katılıyor neredeyse ben kucağıma aldığım anda sustu.

O kadar tuhaf bir durum yaşıyorumki şu an. Önce memede uyuttum sonra emziği zorla tutturup bıraktım ama şimdi gözünün içine bakıyorum özledim valla.
Böyle şeyleri okurken hep gözlerim doluyor bebişim karnımdayken daha zor oluyordu şimdi koynumda çok daha mutlu okuyorum. Ama hala gözlerim doluyor.

Maşşallah canım

Back