- 28 Temmuz 2015
- 427
- 673
- 23
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #7.541
Evet canım aynen sağ tarafi bi sivriltiyor nefes alamiyorum. Bazen cigerlerimi mi itiyor acaba ayaklariyla diyorumBebekte kasilma toplanma varmi cnm.boyle karninin bi tarafinda bebegin toplandigini hissediyormusun.mesela kaburganin altinda.nefes almani zorlastiriyomu toplaninca.
Arkadaşlar sezaryende genel anestezi mi epidural mi sizce? Epiduralde bel ve baş ağrısı oluyor diyorlar? Sizin nasil oldu ve hangisini tavsiye edersiniz?
Amin canım çok teşekkürler. Pijamalarima bir bebek kokusu geldiCanım benim tecrübem yok ama çevremdekiler böyle yan etkiler yaşamadıklarını söylüyorlardı. Sadece tek bir kişi doğumdan sonra bel ağrısı kaldığını söylemişti. Genel olarak memnunlar.
Eğer ben sezaryen olacak olsaydım spinali tercih edecektim. Genel anestezi çok zor. Zaten normal doğum yaptığım halde sonradan narkozu yedim.
Hayırlısıyla yarın alacaksın kucağına bebeğini o zaman. Allah yardımcınız olsun.
Canım acı dikişte oluyo ama asıl acı ıcerdekı gaz ve ec ye cıkarken okuyo.dehset bır baskı ve ıcerden acıyo.ama 10-15 gun sonra gecıyo hemen hemen merak etme.ben sdce bır kere kullandım cok sukur baska ıhtıyac duymadımAcimadi mi dikisler
Ay hadi ınsallah sende alırsın bebısını kucagına hayırlısıyla. Ben amelıyata gırerken spınal ıstermısın dıye sordular 2kere.cesaret edemedım ztn amelıyata gırerken amelıyathane benı gerdı cok.korkarm tansıyonum duser dıye genel anestezı ıstedım.ztn dha once genel anestesı olmstm burun amelıyatı ıcın oyuzden genelden hıc korkmadımKızlar dr pazartesi bebek 2900 gr demişti. Bugün 3400 gr olmuş dedi. Çok şaşırdım. Farkli olarak bol hurma yedim gelsin diye. O mu yaradi acaba? Suyu, kalp atışı normal ama hareketleri azaldığı için yarin ac gel alabilirim dedi. Şimdi böğürtlen yaprağı çayı icicem. Doğumu kolaylastirirmis. Belki gelir yarina kadar.
Hic acele etme cnm gelmek uzere senin bebiste. Sizde bizim gibi oldunuz ama olsun gununu doldurmasi daha iyi. Bende ilk defa yasadigim icin merakla sancimin gelmesini bekliyordum 2gun 5dk da bi olan sanci sıklığindan sonra doguma alinmistim.Evet canım aynen sağ tarafi bi sivriltiyor nefes alamiyorum. Bazen cigerlerimi mi itiyor acaba ayaklariyla diyorum
Kızlar dr pazartesi bebek 2900 gr demişti. Bugün 3400 gr olmuş dedi. Çok şaşırdım. Farkli olarak bol hurma yedim gelsin diye. O mu yaradi acaba? Suyu, kalp atışı normal ama hareketleri azaldığı için yarin ac gel alabilirim dedi. Şimdi böğürtlen yaprağı çayı icicem. Doğumu kolaylastirirmis. Belki gelir yarina kadar.
Canım ben de cuma sabah kızımı sezeryanla kucağıma alacağım. Normal doğum olsun diye çok çabaladım ancak kızımın baş çapı 10 cm olmuş ve hemen hemen 4 kilo. Böyle olunca doktor sezeryan dedi. Benim doktorum spinal anestezi taraftarı. Spinal sezeryan olacağım yani.Arkadaşlar sezaryende genel anestezi mi epidural mi sizce? Epiduralde bel ve baş ağrısı oluyor diyorlar? Sizin nasil oldu ve hangisini tavsiye edersiniz?
Canim benim Allah saglikla kucagina alip koklamayi nasip etsin insallahCanım ben de cuma sabah kızımı sezeryanla kucağıma alacağım. Normal doğum olsun diye çok çabaladım ancak kızımın baş çapı 10 cm olmuş ve hemen hemen 4 kilo. Böyle olunca doktor sezeryan dedi. Benim doktorum spinal anestezi taraftarı. Spinal sezeryan olacağım yani.
Maşallah allah sana bağışlasın cnmYani ortada bi Türkan Şoray imiz yok bildiginiz kocamin minyatürünü emziriyorum :))))
Canım nerelerdesin? Seni ve oglusunu merak ediyoruz. İyi misiniz?Kızlarrr Slm. Benim oğluş cuma saat tam 12:15 te spinal sezeryanla gözlerini dünyayaa merakla açmış bulunmaktaonun için kolay benim için zor olan dogumun ardından bakışıp duruyoruz şimdi. Rabbim ne güzel yaratmış elhamdülillah. 3820 kg 52 cm. Doğdu yakışıklım. Ben sezeryanda iken durmadan ögurüp durdum titremekten yatağa çarpıp duruyordum. Tansiyonum ignelerle 5 é çıktı. Ama sonunda dünyalar tatlısı yakışıklım oldu maşallah subhanallah
Hayirli geceler herkese masallah artık muhabbetler daha çok bebekler üzerine olmuşbenimde göğüslerim yara oldu emzirirken ağlıyorum resmen .bunun için kullandığınız krem var mi.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?