- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #7.501
Teşekkür ederim cnm değerlendircemCanım biz crsytal baby diye bir markanınkini aldık. Yerli üretim bir marka olduğu için fiyatı uygundu. 300tl ye aldık.
Tamam cnm teşekkürler bakıcamBiz casual cadillac air aldık canım ama fiyati pek uygun değil açıkçası. Craft Bukle mi ne vardi ayni ozelliklerde fiyati 700 tl falandi. Ona bakabilirsin.
Böyle şeyleri okurken hep gözlerim doluyor bebişim karnımdayken daha zor oluyordu şimdi koynumda çok daha mutlu okuyorum. Ama hala gözlerim doluyor.
Amin canım hep beraberHamilelikte yaşadığım zorluklar, doğumda yaşadıklarım falan hepsi bir solukta geçmiş gibi geliyor şimdi. Daha beni görmese bile orada olduğumu bilmesi ve kendini güvende hissetmesi tarifsizmiş gerçekten. Allah kimseyi kuzusundan ayırmasın.
Böyle şeyleri okurken hep gözlerim doluyor bebişim karnımdayken daha zor oluyordu şimdi koynumda çok daha mutlu okuyorum. Ama hala gözlerim doluyor.
AminnHamilelikte yaşadığım zorluklar, doğumda yaşadıklarım falan hepsi bir solukta geçmiş gibi geliyor şimdi. Daha beni görmese bile orada olduğumu bilmesi ve kendini güvende hissetmesi tarifsizmiş gerçekten. Allah kimseyi kuzusundan ayırmasın.
Amin canım hep beraber
Kizlarrr bugun haftalik dr kontrolum vardii..Gecen haftadan beri bebegim 70 gr almiss..3070 gr olmus dr bol su ic bebek en cok sudan kilo alir dedi ama ben ztn bol su icmeye calisiyodumm..Bebegimin kilo almasi icin napmam lazimmm ya cok uzuldumm((
Su kilo mu aldırırmış ilk defa duydum cnm muz yumurta süt ve kaşar peyniri ye.Kizlarrr bugun haftalik dr kontrolum vardii..Gecen haftadan beri bebegim 70 gr almiss..3070 gr olmus dr bol su ic bebek en cok sudan kilo alir dedi ama ben ztn bol su icmeye calisiyodumm..Bebegimin kilo almasi icin napmam lazimmm ya cok uzuldumm((
Canım üzülme bence gayet iyi kilosu 3 u geçmiş en azından . Kasar ve muzun kilo aldirdigini söylüyor herkes muz bence de kilo aldırıyor bebeğe ve kesinlikle kefir .
Su kilo mu aldırırmış ilk defa duydum cnm muz yumurta süt ve kaşar peyniri ye.
Canım, allah analı babalı büyütmek nasip etsin, kendi gibi bahtı da güzel olsun inşallah...Selam teyzeleri kizimiz geldi sabah dokuzdan gece dokuza kadar mucadele ettik kizimla yavrumun boynuna kordon dolanmis...cok zorlandik ama normal dogum oldu.simdi yanimda uyuyo..herkes benim anneme benzetiyo.annem cokk guzel bi kadin Türkan Şoray a benzer ama bakalim kaç defa sekil değiştirecek...
Canım benim 12. gun şimdi, ağrılar geçti, acı var sadece, mesane yada bağırsaklar dolu olunca şişlik oluyor aciyor, onun dışında kesi yeri terleyince yanıyor, bir de garip bir şekilde o bölgede his kaybı var...Hayırlı geceler herkese Allah razi olsun attığıniz mesajlar icin.bugün hastaneden çıktım evdeyiz çok şükür.ama ameliyat yeri ağrıyor bu kac günde geçer kızlar? Sizin nasıl oldu kac günde agri azaldı benim belimde ağrıyor
Aynen benim durumumsun...sabret canım, 1 haftadan sonra geçecek, şu an için fazla ayaklarını sallandırma, uzat mümkün olduğunca, özellikle gece yatarken ayaklarının altina yüksek bir yastık falan koy, ihmal etme, aylar sonra ayak bileklerimi görüyorum, bakıp bakıp gülüyorum kendime, bacaklarım inceldi sonunda kemiklerim gözüküyor:)Kızlar benim ayaklar dün geceden bu yana davul gibi şişti. Alt bacağımla beraber hem de. Hamileyken olmamıştım bu kadar. Ne yapabilirim bu ödemi indirmek için?
Canım benim, şimdilik arkadaşım verdi travel sistem kraft marka onu kullanıcam ama birkaç ay sonra chicco liteway alıcam ben, baston bebek arabası, 7 kilo yani hafif, kolay katlanan bir araba, ben kendi başıma katlayıp kaldırabilecegim özellikte istiyordum, benim amacıma uygun bir araba...Günaydın hanımlar :) gözünaydın @toprak55 Allah analı babalı büyütsün.. dün bebek arabası tavsiyesi istemiştim kimse cvp vermemiş yahu :) bunalıyoruz artık evde.. araba alıp dolaşalım az da olsa diyoruz..
Kac gun gecti cnm gununBenim kızım niye gelmiyor kızlar ya
Benim kız da gelmiyorBenim kızım niye gelmiyor kızlar ya
Cnm alerjin yoksa haslanmis yumurta ye hergun mutlaka yiyebiliyorsan 2tane ye guzek kilo yapiyoTesekkurler kizlar sut yumurta cok sevmesemde zorlayayarak yiyodum..Artik kasarla muz da zorlayip yicem...Suyu bendr duyunca sasirdim valla ne alakaysa artikkk..Bakalim nolcakkk...
Benim kızım niye gelmiyor kızlar ya
Benim kız da gelmiyoreskiler kız çocukları erken doğar derler ama bizimkiler pek bir nazlı çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?