- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #7.441
Gözünüz aydın çok sevindim ablacım :) öp mis kokuluyu bizim için :)Kızlar aksam saat 8.15 de kızım dünyaya geldi kendi sancı artı suni sancı iyiyiz su an epidural de vardı ama en zor doğumum oldu bir öncekinde dikişim yoktu ama bunda biraz yırtılma oldu dikiş var yani ama agrım sızım yok su an insaallah olmaz da bebeğimi sevip oturuyorum Allah kalan tüm arkadaşlarıma kolay doğum versin kızlar bu arada en kolay doğum ilki galiba sevgiler
Zaten siz olmasanız konuşcak başka kimsem yokCanım bu çok doğal kendini kasma hemen depresyon da deme uzun uzun konuşuruz panik yapma hepimiz aynı durumdayız yada olacağız en azından arkanda desteğiniz seni ne mutlu ediyorsa bunları düşünmeye çalış
Kızlar aksam saat 8.15 de kızım dünyaya geldi kendi sancı artı suni sancı iyiyiz su an epidural de vardı ama en zor doğumum oldu bir öncekinde dikişim yoktu ama bunda biraz yırtılma oldu dikiş var yani ama agrım sızım yok su an insaallah olmaz da bebeğimi sevip oturuyorum Allah kalan tüm arkadaşlarıma kolay doğum versin kızlar bu arada en kolay doğum ilki galiba sevgiler
Zaten siz olmasanız konuşcak başka kimsem yokiyi ki varsınız...
Canım çok güzel oluyordu ama bu sefer benim doğumum bir anormal oldu yani dört beş santim iken acilen doğum haneye alındım devamı orada oldu uzun uzun anlatırım müsait olunca ama şu an yani doğumdan hemen sonra kuş gibiyim ve de çok mutluyum çok güzel n bir şey anne olmak yeni bir can geldi hayatıma çok şükür verene kurbanGozun aydin cnm Allâh anali babali büyütsün inss... Bu epudralli normal. Dogum. Nasil. Oluyo cnm
Hadi gözünaydın canım. Allah anali babali büyütsün inşallah. Ben de 4 km yürüyüş yaptim bu akşam. Gelsin artik diye. Şimdi baya hareketli ve kasıklara ağrı vuruyor. İnşallah yarın ya da pazartesi gelir artik kızım. Çok yoruluyorum artık. Ne nefes alabiliyorum ne iş yapabiliyorum.Kızlar aksam saat 8.15 de kızım dünyaya geldi kendi sancı artı suni sancı iyiyiz su an epidural de vardı ama en zor doğumum oldu bir öncekinde dikişim yoktu ama bunda biraz yırtılma oldu dikiş var yani ama agrım sızım yok su an insaallah olmaz da bebeğimi sevip oturuyorum Allah kalan tüm arkadaşlarıma kolay doğum versin kızlar bu arada en kolay doğum ilki galiba sevgiler
1haftadir esimle tartisiyorum ilgi alaka yok gibi ortada kalmis kimsesiz gibi kimse beni anlamiyor gibi,turlu turlu modlara giriyorum bende.lohusaliktan cnm o.âdami yedim bugun tartistim. Ama harbiden insanin yalniz kalmaya baska seylerden sohbet etmeye ve ilgi alaka gormeye ihtiyaci varYaa kızlar ben depresyona mı giriyorum nedir kendimi hiç iyi hissetmiyorum bunalımdayım galiba
Gecmis olsun abla allah anali babali buyutsun.insan o harpten sonra nasil dahafifliyor râbbimin isleri. Bin sukur saglicakla dogurdun ya.Kızlar aksam saat 8.15 de kızım dünyaya geldi kendi sancı artı suni sancı iyiyiz su an epidural de vardı ama en zor doğumum oldu bir öncekinde dikişim yoktu ama bunda biraz yırtılma oldu dikiş var yani ama agrım sızım yok su an insaallah olmaz da bebeğimi sevip oturuyorum Allah kalan tüm arkadaşlarıma kolay doğum versin kızlar bu arada en kolay doğum ilki galiba sevgiler
Evet canım ya haklisin hayırlısı ile hepimiz kurtulsak inşallah toplu rahat ederiz ama o kadar güzel bir şeyy miş ki tüm acılara rağmen tarifi mümkün değilMacir tebrik ederim..Allah analı babalı buyutsun insallah.ne guzel yaa atlattiniz bizim gergin bekleyiş sürüyor.arada bi cesaret geliyo nolacaksa olsun diye sonra bi korku..ohh yaa atlatanlara geçmiş olsun cok sukur.
Ayyy gadı guzel kolay bır dogum olur ınsallah. Bır bebıs daha katılıyo aramıza.ıyıce kalabalık aıle olduk:)Kizlar sabah sekizde suyum geldi ardindan nişan simdik hastaneye gidiuoruz 7-10 dk da bir sanci geliyo..dualarınizi eksik etmeyin bizden
Canım allah bir avazda kurtarır inşallah. Bebişini sağ salim kucağına alırsın inşallah. Bizler için de dua edebilirsen seviniriz canım :)Kizlar sabah sekizde suyum geldi ardindan nişan simdik hastaneye gidiuoruz 7-10 dk da bir sanci geliyo..dualarınizi eksik etmeyin bizden
Allah kolay dogum nasip etsin canim..Saglikla bebisini kucagina al insallah :)Kizlar sabah sekizde suyum geldi ardindan nişan simdik hastaneye gidiuoruz 7-10 dk da bir sanci geliyo..dualarınizi eksik etmeyin bizden
Kizlar sabah sekizde suyum geldi ardindan nişan simdik hastaneye gidiuoruz 7-10 dk da bir sanci geliyo..dualarınizi eksik etmeyin bizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?