• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kızlarrr Slm. Benim oğluş cuma saat tam 12:15 te spinal sezeryanla gözlerini dünyayaa merakla açmış bulunmakta :KK66: onun için kolay benim için zor olan dogumun ardından bakışıp duruyoruz şimdi. Rabbim ne güzel yaratmış elhamdülillah. 3820 kg 52 cm. Doğdu yakışıklım. Ben sezeryanda iken durmadan ögurüp durdum titremekten yatağa çarpıp duruyordum. Tansiyonum ignelerle 5 é çıktı. Ama sonunda dünyalar tatlısı yakışıklım oldu maşallah subhanallah
Allah anali babali büyütsün canım. Valla son ana kadar sabirla bekledin seni tebrik ederim. Gözünüz aydın. Hayirli bir evlat olsun inşallah :KK200::nazar::nazar::nazar::KK46:

Kızlar bende dün sezeryan oldum daha hastanedeyim biz iyiyiz çok şükür.Bebek masallah cok tatli rabbim herkese nasip etsin insallah
Allah anali babali büyütsün canim. Gözünüz aydın. :KK46::nazar::nazar::nazar::KK200:
Kızlar bende dün sezeryan oldum daha hastanedeyim biz iyiyiz çok şükür.Bebek masallah cok tatli rabbim herkese nasip etsin insallah

Canım 14 kilo aldım, bugün itibariyle 9 gün oldu doğum yapalı, 6 Kilo kalmış...

Canım kıyamam ya, çok gecmis olsun, allah şifa versin...

İşte beklenen an!!!! B bebegim seni bekliyorum doğurdu, artık herkes dogurabilir gonul rahatlığıyla, aklım hep sendeydi canım, naptin ettin kendi istediğin zamanda doğurdun doktorlara inat, maşallah tosun gibi doğmuş paşa , kaderi güzel olsun inşallah...

Canım allah analı babalı büyütsün inşallah...

Valla ben yaziim : 14 temmuz, sezaryen, kız, 2970 gr. 48 cm, 37+2 hafta

Dualarım seninle canım, güzel haberlerini bekliyoruz...
Canım biz senle aynı gun dogurmusuz :) benimde kızım oldu 2870 gr 39+6 49cm nasil bebegin toparladımi biraz

Kızlar herkes seninki erkek galiba diyor. Kiz olup göbeği benim gibi olan var miydi aranizda? Ben bile şüpheye düştüm artik. Ama yok artik diyorum. Cinsiyeti farkli cikmaz herhalde :anneadayı::anne:

Eklentiler

• 20160720_190125_HDR-1.jpg
    20160720_190125_HDR-1.jpg
    33,7 KB · Görüntüleme: 43
  • 20160720_190125_HDR-1.jpg
    20160720_190125_HDR-1.jpg
    33,7 KB · Görüntüleme: 45
Canım biz senle aynı gun dogurmusuz :) benimde kızım oldu 2870 gr 39+6 49cm nasil bebegin toparladımi biraz
Canim ilk 2 gun 250 gr. kaybetti, 5. gun çocuk doktorunda 2950 gr. cikti yaklasmisti dogum ağırlığına...önemli olan 15. gun kilosuymus dogum ağırlığında olması gerekiyormuş...emiyor benimki su anda sedece, 3 gun takviye mama vermistik ama...seninki nasl gidiyor?

Kızlar herkes seninki erkek galiba diyor. Kiz olup göbeği benim gibi olan var miydi aranizda? Ben bile şüpheye düştüm artik. Ama yok artik diyorum. Cinsiyeti farkli cikmaz herhalde :anneadayı::anne:
Canim harbi ne kadar sivri göbeğin, hiç kiza benzemiyor, benimki nasıl yavvandi kiz kiz diye bağırıyordu resmen...valla cok şaşırdım, insallah surpriz yapmaz sana

Masallah canim allah anali babali buyutsun.sagliginiz terindeyse gerisi onemli degil.nasil bebisin sen toparlanabildinmi

iyiyiz çok şükür sütümüz biraz geç geldi ama şükür geldi şimdi de göğüs ucum yok silikon göğüs ucu kullanıyoruz ama şükür anne sütüyle besleniyoruz

Kızlarrr Slm. Benim oğluş cuma saat tam 12:15 te spinal sezeryanla gözlerini dünyayaa merakla açmış bulunmakta :KK66: onun için kolay benim için zor olan dogumun ardından bakışıp duruyoruz şimdi. Rabbim ne güzel yaratmış elhamdülillah. 3820 kg 52 cm. Doğdu yakışıklım. Ben sezeryanda iken durmadan ögurüp durdum titremekten yatağa çarpıp duruyordum. Tansiyonum ignelerle 5 é çıktı. Ama sonunda dünyalar tatlısı yakışıklım oldu maşallah subhanallah

Bizim kizla ayni senin yakisikli masallah. Geldi gecti coj sukur ayni seyleri bende yasadim cnm tansiyon haric.hatta kan kustum afedersiniz. Ama cok guzeldi o an.allah anali babali buyutsun cnm .masallah minige.sen nasilsin simdi

banada diyolardi canm karnin top gibi seninki erkek galiba diye :) bosver duyma onlari benide supheye dusurmeyi basarmislardi sagolsunlar.

Canim ilk 2 gun 250 gr. kaybetti, 5. gun çocuk doktorunda 2950 gr. cikti yaklasmisti dogum ağırlığına...önemli olan 15. gun kilosuymus dogum ağırlığında olması gerekiyormuş...emiyor benimki su anda sedece, 3 gun takviye mama vermistik ama...seninki nasl gidiyor?

Canim harbi ne kadar sivri göbeğin, hiç kiza benzemiyor, benimki nasıl yavvandi kiz kiz diye bağırıyordu resmen...valla cok şaşırdım, insallah surpriz yapmaz sana
benimki de emiyo şükür ilk iki gun mama takviyesi yapmak zorunda kaldik sonra sutum cogaldi şükür. 5. gun 3 kilo olmus yavrum. ama simdi de gaz sıkıntısı basladi cok fena napicam bilmiyorum :(

benimki de emiyo şükür ilk iki gun mama takviyesi yapmak zorunda kaldik sonra sutum cogaldi şükür. 5. gun 3 kilo olmus yavrum. ama simdi de gaz sıkıntısı basladi cok fena napicam bilmiyorum :KK43:
Cnm o gaz sıkıntısı bikaç gündür bizde de var saatlerce ağlıyo yavrum kıvranıyo :( araştırdım ki kimyon çok iyi gaz söktürücüymüş sana da tavsiye ederim herkes çok övmüş kimyonu.. yemeklerime katmayı düşünüyorum bide rezene çayı içmeye başladım inşallah faydasını görürüm

Back