• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kızlar aksam saat 8.15 de kızım dünyaya geldi kendi sancı artı suni sancı iyiyiz su an epidural de vardı ama en zor doğumum oldu bir öncekinde dikişim yoktu ama bunda biraz yırtılma oldu dikiş var yani ama agrım sızım yok su an insaallah olmaz da bebeğimi sevip oturuyorum Allah kalan tüm arkadaşlarıma kolay doğum versin kızlar bu arada en kolay doğum ilki galiba sevgiler
Gözünüz aydın çok sevindim ablacım :) öp mis kokuluyu bizim için :)

Canım bu çok doğal kendini kasma hemen depresyon da deme uzun uzun konuşuruz panik yapma hepimiz aynı durumdayız yada olacağız en azından arkanda desteğiniz seni ne mutlu ediyorsa bunları düşünmeye çalış
Zaten siz olmasanız konuşcak başka kimsem yok :( iyi ki varsınız...

Kızlar aksam saat 8.15 de kızım dünyaya geldi kendi sancı artı suni sancı iyiyiz su an epidural de vardı ama en zor doğumum oldu bir öncekinde dikişim yoktu ama bunda biraz yırtılma oldu dikiş var yani ama agrım sızım yok su an insaallah olmaz da bebeğimi sevip oturuyorum Allah kalan tüm arkadaşlarıma kolay doğum versin kızlar bu arada en kolay doğum ilki galiba sevgiler

Gozun aydin cnm Allâh anali babali büyütsün inss... Bu epudralli normal. Dogum. Nasil. Oluyo cnm

Zaten siz olmasanız konuşcak başka kimsem yok :KK43: iyi ki varsınız...

Cnm cok. Normal yasadiklarin... Kendinide bebegide üzme cnm hepsi gecicek emin ol... Ben oglumda o kdr. Cok sey yasadimki üstünden koskoca 8 yil gecti cok sukur... Tadini cikarmaya bak

Gozun aydin cnm Allâh anali babali büyütsün inss... Bu epudralli normal. Dogum. Nasil. Oluyo cnm
Canım çok güzel oluyordu ama bu sefer benim doğumum bir anormal oldu yani dört beş santim iken acilen doğum haneye alındım devamı orada oldu uzun uzun anlatırım müsait olunca ama şu an yani doğumdan hemen sonra kuş gibiyim ve de çok mutluyum çok güzel n bir şey anne olmak yeni bir can geldi hayatıma çok şükür verene kurban

Hadi gözünaydın canım. Allah anali babali büyütsün inşallah. Ben de 4 km yürüyüş yaptim bu akşam. Gelsin artik diye. Şimdi baya hareketli ve kasıklara ağrı vuruyor. İnşallah yarın ya da pazartesi gelir artik kızım. Çok yoruluyorum artık. Ne nefes alabiliyorum ne iş yapabiliyorum.

Yaa kızlar ben depresyona mı giriyorum nedir kendimi hiç iyi hissetmiyorum bunalımdayım galiba :KK43:
1haftadir esimle tartisiyorum ilgi alaka yok gibi ortada kalmis kimsesiz gibi kimse beni anlamiyor gibi,turlu turlu modlara giriyorum bende.lohusaliktan cnm o.âdami yedim bugun tartistim. Ama harbiden insanin yalniz kalmaya baska seylerden sohbet etmeye ve ilgi alaka gormeye ihtiyaci var

Gecmis olsun abla allah anali babali buyutsun.insan o harpten sonra nasil dahafifliyor râbbimin isleri. Bin sukur saglicakla dogurdun ya.

Bu demek oluyo ki muhtemelen haftaya da lohusa psikolojisindeyiz :halay: :KK12:
:KK11: :KK47:ayy kizlar dikkat ettiniz mi hep bi psikolojik hallerle geçiyo ömrümüz.kocalarimiz da belgesel izler gibi yakindan izliyo bizi:KK57:
Yazık be onlara da..ben son iki ayda cok cirkinlestim aynaya baktikca sinirimi ondan çıkardım ne yaptiysa yaranamadi :KK70:once bi bagirip çağırıyorum sonra geri seviyorum
Ama lohusa eziyetini ilk defa yapicam ona kızım da bi gelsin de terör estirelim evde :mad::KK33:

Macir tebrik ederim..Allah analı babalı buyutsun insallah.ne guzel yaa atlattiniz bizim gergin bekleyiş sürüyor.arada bi cesaret geliyo nolacaksa olsun diye sonra bi korku..ohh yaa atlatanlara geçmiş olsun cok sukur.
Evet canım ya haklisin hayırlısı ile hepimiz kurtulsak inşallah toplu rahat ederiz ama o kadar güzel bir şeyy miş ki tüm acılara rağmen tarifi mümkün değil

Kizlar sabah sekizde suyum geldi ardindan nişan simdik hastaneye gidiuoruz 7-10 dk da bir sanci geliyo..dualarınizi eksik etmeyin bizden
Ayyy gadı guzel kolay bır dogum olur ınsallah. Bır bebıs daha katılıyo aramıza.ıyıce kalabalık aıle olduk:)

Back