- 8 Aralık 2015
- 778
- 1.255
- 28
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #7.421
Hay masallah cok sevindim cnm hayirlisiyla sende kurtuldun.allah anali babali buyutsun gozunuz aydin.Kızlar bende dün sezeryan oldum daha hastanedeyim biz iyiyiz çok şükür.Bebek masallah cok tatli rabbim herkese nasip etsin insallah
Walla kizlar vakit buldukca dogum yapanlar,hangi sekilde dogum da yaptiklarini yazsa da listelesek.kim kaldi.ya hatta dogum sekli,cinsiyet ,hatta bebis kimosu bile yazsaniz ayy cok guzel yaa bizler de su bekleme psikolojisini atlatsak..bize de dua edin
Kızlar herkes seninki erkek galiba diyor. Kiz olup göbeği benim gibi olan var miydi aranizda? Ben bile şüpheye düştüm artik. Ama yok artik diyorum. Cinsiyeti farkli cikmaz herhalde
iyiyiz çok şükür sütümüz biraz geç geldi ama şükür geldi şimdi de göğüs ucum yok silikon göğüs ucu kullanıyoruz ama şükür anne sütüyle besleniyoruz
Kızlarrr Slm. Benim oğluş cuma saat tam 12:15 te spinal sezeryanla gözlerini dünyayaa merakla açmış bulunmaktaonun için kolay benim için zor olan dogumun ardından bakışıp duruyoruz şimdi. Rabbim ne güzel yaratmış elhamdülillah. 3820 kg 52 cm. Doğdu yakışıklım. Ben sezeryanda iken durmadan ögurüp durdum titremekten yatağa çarpıp duruyordum. Tansiyonum ignelerle 5 é çıktı. Ama sonunda dünyalar tatlısı yakışıklım oldu maşallah subhanallah
Kızlar bende dün sezeryan oldum daha hastanedeyim biz iyiyiz çok şükür.Bebek masallah cok tatli rabbim herkese nasip etsin insallah
Kizlar gozunuz aydin olsun..Bebislerinizin omru uzun bahti guzel olsun..Darisi bizee insallahh :)Kızlar hastaneye gidiyorum dua edin
Kızlar herkes seninki erkek galiba diyor. Kiz olup göbeği benim gibi olan var miydi aranizda? Ben bile şüpheye düştüm artik. Ama yok artik diyorum. Cinsiyeti farkli cikmaz herhalde
evet canim bende duydum çayını da iciyorum yemeklere de katiyolar bol bol. inşallah işe yarar o kivrandikca ben kahroluyorumCnm o gaz sıkıntısı bikaç gündür bizde de var saatlerce ağlıyo yavrum kıvranıyoaraştırdım ki kimyon çok iyi gaz söktürücüymüş sana da tavsiye ederim herkes çok övmüş kimyonu.. yemeklerime katmayı düşünüyorum bide rezene çayı içmeye başladım inşallah faydasını görürüm
Aynen cnm ben de çok kötü oluyorumevet canim bende duydum çayını da iciyorum yemeklere de katiyolar bol bol. inşallah işe yarar o kivrandikca ben kahroluyorum
Gobuslerimiz ayni cnm... Ama. Ben bu gobek sekline gore cinsiyete inanmiyorum... Acik secik gormedinizmi ki kukuyu :)
Usg 3 boyutlu değil canım pek anlasilmiyor, ben anlayamiyorum. Ama dr yanilmaz herhalde. Bir de ben uyurken 9 ay boyunca hic sirt üstü yatmadim. Hep saga, en cok da sola yattim. Ondan sivri oldu galiba
Canim rezene de iyidir cok fayda eder çayını içinevet canim bende duydum çayını da iciyorum yemeklere de katiyolar bol bol. inşallah işe yarar o kivrandikca ben kahroluyorum
Sesi çıkmadığına göre çok yoğun belli ki bebişiyle uğraşıyordur :)Macir den haber var mi kizlar
Canım bu çok doğal kendini kasma hemen depresyon da deme uzun uzun konuşuruz panik yapma hepimiz aynı durumdayız yada olacağız en azından arkanda desteğiniz seni ne mutlu ediyorsa bunları düşünmeye çalışYaa kızlar ben depresyona mı giriyorum nedir kendimi hiç iyi hissetmiyorum bunalımdayım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?