Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

A arzerk S sfyvz esinsem zinedila bildigim kadariyla kalanlar bunlar cnm.
Rabbim korkutugunuz yere ugratmasin saglicakla hepinizi yavrulariniza kavustursun insallah. Hadi sizi de bekliyoruz aramiza.

Kızlar herkes seninki erkek galiba diyor. Kiz olup göbeği benim gibi olan var miydi aranizda? Ben bile şüpheye düştüm artik. Ama yok artik diyorum. Cinsiyeti farkli cikmaz herhalde

Oyy masallah cnm.sen millete bakma bana da erkek diyolardi.suan bebegin kasilmaya basladigi icin toplaniyo degisik hallere giriyo.o yuzden bi bakarsin sivrilir bi bakarsin yayilir. Saaglicakli olsunda yinede kulak asma millete

Kızlar bende dün sezeryan oldum daha hastanedeyim biz iyiyiz çok şükür.Bebek masallah cok tatli rabbim herkese nasip etsin insallah

Kızlar hastaneye gidiyorum dua edin
Kizlar gozunuz aydin olsun..Bebislerinizin omru uzun bahti guzel olsun..Darisi bizee insallahh :) Macir Allah yardimcin olsun dualarimiz seninle <3

Kızlar herkes seninki erkek galiba diyor. Kiz olup göbeği benim gibi olan var miydi aranizda? Ben bile şüpheye düştüm artik. Ama yok artik diyorum. Cinsiyeti farkli cikmaz herhalde

Gobuslerimiz ayni cnm... Ama. Ben bu gobek sekline gore cinsiyete inanmiyorum... Acik secik gormedinizmi ki kukuyu :)

Bizde kontrole gittik bugun sukur. Iyi kuzucuk yeride rahat suyum vs hersey cok guzel 3222 gr olmus 49 cm olmus melegim... Tahmini dogum tarihi olarakta agustos 8.9.10.11 fln olabilir dedi... Bakalim. Artik 1 agustosta gidicem tekrar bigun nst ye sokmadi o gun sokucakmis... Gayet iyiymis paşam masallah

evet canim bende duydum çayını da iciyorum yemeklere de katiyolar bol bol. inşallah işe yarar o kivrandikca ben kahroluyorum

Usg 3 boyutlu değil canım pek anlasilmiyor, ben anlayamiyorum. Ama dr yanilmaz herhalde. Bir de ben uyurken 9 ay boyunca hic sirt üstü yatmadim. Hep saga, en cok da sola yattim. Ondan sivri oldu galiba
Gobuslerimiz ayni cnm... Ama. Ben bu gobek sekline gore cinsiyete inanmiyorum... Acik secik gormedinizmi ki kukuyu :)

Kızlar aksam saat 8.15 de kızım dünyaya geldi kendi sancı artı suni sancı iyiyiz su an epidural de vardı ama en zor doğumum oldu bir öncekinde dikişim yoktu ama bunda biraz yırtılma oldu dikiş var yani ama agrım sızım yok su an insaallah olmaz da bebeğimi sevip oturuyorum Allah kalan tüm arkadaşlarıma kolay doğum versin kızlar bu arada en kolay doğum ilki galiba sevgiler

Yaa kızlar ben depresyona mı giriyorum nedir kendimi hiç iyi hissetmiyorum bunalımdayım galiba
Canım bu çok doğal kendini kasma hemen depresyon da deme uzun uzun konuşuruz panik yapma hepimiz aynı durumdayız yada olacağız en azından arkanda desteğiniz seni ne mutlu ediyorsa bunları düşünmeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…