- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #7.461
Canım Allah yardımcın olsun haberlerini bekliyoruz.Kizlar sabah sekizde suyum geldi ardindan nişan simdik hastaneye gidiuoruz 7-10 dk da bir sanci geliyo..dualarınizi eksik etmeyin bizden
Canım bebek 3170 gr doğdu ölçümde üç buçuk çıkıyordu boyu 50cm bana benzemiyor aynı babasıMacir gözün aydın abla çok sevindim sende kavustun şükür bebegine darısı başımıza ins :) bebeğin kax kilo.doğdu son olcumuyle uyumlu muydu
Bir avazda kurtulmussundur inşallah canım. Allah yardımcın olsun.Kizlar sabah sekizde suyum geldi ardindan nişan simdik hastaneye gidiuoruz 7-10 dk da bir sanci geliyo..dualarınizi eksik etmeyin bizden
Amin canımKızlar peygamber efendimiz ne buyurmuş kime iyilik yapmalıyız diyen birine üç kere annenize dedikten sonra dördüncü de babanıza demiş. Hatta adamın biri annesini sırtında kabeyi tavaf ettiriyormus be orda ki bir mübarek zata sormuş hakkını ödemiş olur muyum diye o da ne demiş onun karnının içinde attığım tek bir tekmenin hakkını bile ödeyemezsin yani annelik çok kolay olsa bu kadar mükafat olmazdı ve doğum yapınca annenin tüm günahları da siliniyor biliyor muydunuz hepimizin anneligi mübarek olsun
Kizlar sabah sekizde suyum geldi ardindan nişan simdik hastaneye gidiuoruz 7-10 dk da bir sanci geliyo..dualarınizi eksik etmeyin bizden
Bizimkidr babasi ayni sormaCanım bebek 3170 gr doğdu ölçümde üç buçuk çıkıyordu boyu 50cm bana benzemiyor aynı babası
Selam lohusalar ve hamileler
Uzun bir gecenin ve de sabahın ardından gecikmeli kahvaltımı yapıp, giyinip ayaklarımı uzatabilmiş bulunuyorum.
Bayadır giremiyorum. Dün iki arada derede okuyabildim yazamadan kapattım.
Bebişimin bu gece evde ilk gecesiydi. Biz hastanede 2 gece kaldık dün eve geldik. Doğumdan sonra geçirdiğim operasyon çok zordu. 2 ünite kan aldım. Tabi serumlar, antibiyotikler falan. Her yerim delik deşik oldu.
Doktora kalsa 1 gece daha durduracaktı ama 'çok sıkıldım gitmek istiyorum' dedim. Kağıt imzalayıp çıktım.
Sütüm ikinci gece gelmeye başladığı için bebeğim mama takviyesi aldı. Buna da şükür. Biraz önce de mamayla uyutabildik. Bir kaç güne sütüm artar inşallah. Sürekli emziriyorum ebeler 15 er dakika yeter diyor ama ben memede uyumasına izin veriyorum.
Hastanede yüzü sararmaya başladı. Doktor biraz var sarılığı artarsa pazar günü getirin dedi yarın kontrole kadar inşallah artmaz.
Çok zor ama çok güzel bir şey bu. Tarifi bile çok zor. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Kızlar peygamber efendimiz ne buyurmuş kime iyilik yapmalıyız diyen birine üç kere annenize dedikten sonra dördüncü de babanıza demiş. Hatta adamın biri annesini sırtında kabeyi tavaf ettiriyormus be orda ki bir mübarek zata sormuş hakkını ödemiş olur muyum diye o da ne demiş onun karnının içinde attığım tek bir tekmenin hakkını bile ödeyemezsin yani annelik çok kolay olsa bu kadar mükafat olmazdı ve doğum yapınca annenin tüm günahları da siliniyor biliyor muydunuz hepimizin anneligi mübarek olsun
Hadi bakalım canım, allah bir avazda kurtarsin...Kizlar sabah sekizde suyum geldi ardindan nişan simdik hastaneye gidiuoruz 7-10 dk da bir sanci geliyo..dualarınizi eksik etmeyin bizden
Canım çok mutlu oldum senin için, ne mutlu bizlere ki bebeklerimizi kucagimiza almak nasip oldu..Bol bol emzir canım, bol su iç sakın ihmal etme suyu, 15 dakika bir meme için yeterliymis, ilk 15 gün 15 er dakikadan 2 meme 1-3 saate bir, 15 günden sonra tek meme 20-30 dakika...gece 3-5 saate kadar uyumasına izin verebilirsiniz benim çocuk doktoru öyle söyledi... memede uyumasına izin verme gerekirse emzik kullan dedi, aksi halde memen yara olur, bebek edemez..Selam lohusalar ve hamileler
Uzun bir gecenin ve de sabahın ardından gecikmeli kahvaltımı yapıp, giyinip ayaklarımı uzatabilmiş bulunuyorum.
Bayadır giremiyorum. Dün iki arada derede okuyabildim yazamadan kapattım.
Bebişimin bu gece evde ilk gecesiydi. Biz hastanede 2 gece kaldık dün eve geldik. Doğumdan sonra geçirdiğim operasyon çok zordu. 2 ünite kan aldım. Tabi serumlar, antibiyotikler falan. Her yerim delik deşik oldu.
Doktora kalsa 1 gece daha durduracaktı ama 'çok sıkıldım gitmek istiyorum' dedim. Kağıt imzalayıp çıktım.
Sütüm ikinci gece gelmeye başladığı için bebeğim mama takviyesi aldı. Buna da şükür. Biraz önce de mamayla uyutabildik. Bir kaç güne sütüm artar inşallah. Sürekli emziriyorum ebeler 15 er dakika yeter diyor ama ben memede uyumasına izin veriyorum.
Hastanede yüzü sararmaya başladı. Doktor biraz var sarılığı artarsa pazar günü getirin dedi yarın kontrole kadar inşallah artmaz.
Çok zor ama çok güzel bir şey bu. Tarifi bile çok zor. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Bana da iki ünite kan takviyesi yapıldı..oluşan yırtıktan dolayı kanı durduramadılar çok kan kaybım olduCnm gecmis olsun neden kan takviyesi yapildi.simdi iyimisin .bebis nsl
Canım çok mutlu oldum senin için, ne mutlu bizlere ki bebeklerimizi kucagimiza almak nasip oldu..Bol bol emzir canım, bol su iç sakın ihmal etme suyu, 15 dakika bir meme için yeterliymis, ilk 15 gün 15 er dakikadan 2 meme 1-3 saate bir, 15 günden sonra tek meme 20-30 dakika...gece 3-5 saate kadar uyumasına izin verebilirsiniz benim çocuk doktoru öyle söyledi... memede uyumasına izin verme gerekirse emzik kullan dedi, aksi halde memen yara olur, bebek edemez..
Aynen benim bebiş de göğsüme yatmadan uyumuyo :) öyle alışmasın diyorum ama kıyamıyorum da güven istiyo belliBugün emzik vermeye başladım valla. Baktım olacak gibi değil sürekli emmek istiyor. Onda bile huzursuz uyanıp atmaya çalışıyor. Annesine çok düşkün olacak galiba. Zaten yengeç bebekleri en çok güven isteyen bebeklermiş.
Cnm gecmis olsun neden kan takviyesi yapildi.simdi iyimisin .bebis nsl
Aynen benim bebiş de göğsüme yatmadan uyumuyo :) öyle alışmasın diyorum ama kıyamıyorum da güven istiyo belli
Canım benim kan kaybım çok oldu. İçerideki yırtık önceki idrar yolları enfeksiyonu nedeniyle olmuş. Renkli akıntım çoktu zaten. Yüzeydeki tahribat yüzünden bebek yırtıp geçmiş. Dışarıda dikişim yok gibi bir şey. O yüzden beni doğumhaneden çıkarıp ameliyathaneye almışlar. Bebek odaya götürülmüş ben uzun süre sonra çıkmışım.
İkimiz de iyiyiz çok şükür. Ben hala oturup kalkarken zorlanıyorum tabi. Allah güç veriyor valla. Özellikle doğumdan bu yana doğru düzgün uykum yok ama hiç sarsmıyor maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?