- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #7.261
Canim zeytinyağı sürüyordum o bile etki yapmıyor artık dayanamıyorum resmen .cuma gününe az kaldı sezeryan olacağım büyük ihtimalAynen canım bebek büyüyüp aşağı baskı yaptıkça yaşanıyor bir de aniden giriyor bazen panik yapma olursa kaşıntı yırtılma olabilir en çok kadın yırtırilken kaşınıyor benim ilkinde bir gece sabaha kadar karnım alt sağ taraf kaşındı sabah bir baktım karnım sağ alt taraf çizik çizik bir kaç gün sonra da aynı şekilde sol taraf olmuştu istersen sürdüğü n bir şey varsa arttır
Ya inan akşamdan beri ölüyorum karın ağrısı bir giriyor bir çıkıyor sabah nst de duran kıza sordular sancı nasıl çıkar nst de diye o da dedi ki 20 ve yukarısı sancı 60 ve yukarısı doğum sancısı işte benim bebek uyandı en son iki dakika da aynı şu an olduğu gibi ağrılarım oldu bir baktım 40 50 küsürlerde yani anladım ki bu canımı yakan şeyler gerçekten sancı ve ne zaman 60 in üstüne çıkarsa o zaman düzene girer diye tahmin ediyorum hayırlısı artık son bir kaç günümüz kızlar Allah in izni ile haftaya bir çoğumuz kucağımiza alacağız
Canım seni tıp tarihine yazmalılar bence resmen doğumun eşiğinden döndün resmen bebek gelmekten vaz geçti gibi oldu demek ki suyun sızdığı yer küçük bir delikti ve vücut onu onardı bundan sonra hiç kimsenin yada k hiç birimizin kesin konuşmamamız lazım senden ders almamız lazım doktor bile olsak...Cnm ben 22 haziranda hastaneye gittiğimde 100 lü sancılarım çok çıkmıştı. Sonrasindada kanamam olmuştu zaten 10 gün kadar. Sonrasında suyum geldi. Ama son nst lerimde sancı 20 lerde ne oldu bu sancılar a nişana anlamış değilim hoş doçent doktorda çok şaşırdı
Benim yengem öyle oldu daha vardı zamanı bebek pislik yenmiş bir hafta hastanede yattı ikinci de suyu pis gelince açıklık olmasına rağmen sezeryan yaptılarYok kiizz doğumuna 3 hafta olan birinde de bebeği kakasını yemiş hemen sezeryana alıp küveze koymuşlar
Canım ben hamile iken hep şiştim ama doğumdan sonra hızlıca normale dönerim doktora bir danış istersenDoğum yapan arkadaşlar, ödeminiz var mı? Hamileyken bu kadar değildi ayaklarım, bacaklarım ? Kocamanlar, o kadar sistiler ki, aciyorlar deli gibi...Bende mi sorun var herkeste oluyor mu?
Bizim aramizda bikac gun var canimBu arada en son ben. Dogurucam herhalde demi. Benle aynı haftada olan yok gibi :)
Anlamadim benn 100 lu sanci da ztn dogum baslamiyomuu sen cok cikti diyosun nasil hala dogum baslamamis..Ben mi yanlis biliyorum...Ay korkmamak icin hic normal dogum nasil olur napilir okumuyorum..Bilemedim simdi okumak izlemek mi lazim acabaaa..Boyle bise bilmeden de nasil doguracaksammCnm ben 22 haziranda hastaneye gittiğimde 100 lü sancılarım çok çıkmıştı. Sonrasindada kanamam olmuştu zaten 10 gün kadar. Sonrasında suyum geldi. Ama son nst lerimde sancı 20 lerde ne oldu bu sancılar a nişana anlamış değilim hoş doçent doktorda çok şaşırdı
Cnm biz dun hepatit b asisini yaptirdik.isitme testi hastanede yapildi normal cikti.bugun aile hekimligine kaydimiz yapildi 2.topuk kani verildi.dunde babamiz kimligimizi cikartti .dogum parasi icin kuruma basvuru yapilacak birde sut parasi icon sgk ya gidecek esim o kadar. Dikis yelerimde yanma var afedersin buuk abdesti yapmakta zorlaniyorum.sislerim indi yavastan .ama bu ter beni mahvetti
Bizim aramizda bikac gun var canim
Anlamadim benn 100 lu sanci da ztn dogum baslamiyomuu sen cok cikti diyosun nasil hala dogum baslamamis..Ben mi yanlis biliyorum...Ay korkmamak icin hic normal dogum nasil olur napilir okumuyorum..Bilemedim simdi okumak izlemek mi lazim acabaaa..Boyle bise bilmeden de nasil doguracaksamm
Benim de günüm sizinle ayni ve pazara denk geliyor. Ama dr pazartesiye randevu verdi. Buradaki takvime göre de pazartesi 40. Hafta doluyor. Ama benim bebis ufak tefek belki de o yüzdendir.Seninle günlerimiz aynı ama sen benden daha çok sancı çekiyorsun. Benimki arada sıkıştırsa da pek sancı gibi gelmiyor.
Biraz önce uyudum mesela yatarken adet sancısı gibi geliyordu sadece.
Bence de cumartesi gitmek daha iyi.
Canım biz aynı günüz ya benim doktorum da salı nöbetçi imiş salı gel dedi ama arada bir de cumartesi gel bakalım dedi aslında cumartesi gidince mı doğum olsa biz de eşimle konuşup duruyoruz ertesi gün pazar sanki daha uygun gibi söylesem doktor ok der mi kızlar bi fikir verinBenim de günüm sizinle ayni ve pazara denk geliyor. Ama dr pazartesiye randevu verdi. Buradaki takvime göre de pazartesi 40. Hafta doluyor. Ama benim bebis ufak tefek belki de o yüzdendir.
Canım seni tıp tarihine yazmalılar bence resmen doğumun eşiğinden döndün resmen bebek gelmekten vaz geçti gibi oldu demek ki suyun sızdığı yer küçük bir delikti ve vücut onu onardı bundan sonra hiç kimsenin yada k hiç birimizin kesin konuşmamamız lazım senden ders almamız lazım doktor bile olsak...
Annem ve teyzosumun oglusuma yaptigi babynest ve oturma yastigi bitirmisler. Resim attilar bugun... Sizede fikir olsun doye ekleyim dedim...
Ama artık kaçış yok.az önce kontrolden geldim hala kanala inmemiş. Sancı 60 ile 117 arasında ama açılma yok. Doktor da daha fazla riske atmayalım dedi cuma saat 12:45 te sezeryana giriyorum inşallah. Hiç istemediğim bi durumdu ama nasip hayırlısı buymuş demek.
Hadi hayırlısı canım bi önceki doğumunda ne kadar zorlandigin ortada zaten . Belki de böylesi xok daha iyi olacaktır senin için . Genel mi olacak epidural mi? Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?