• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Dun gece bende uyuyamadım dogru düzgün bacaklarim cok uyustu kasiklarim agridi. Her donusumde agriyla döndüm... Basenlerim cok uyusuo benim ya sizde varmi boyle bi sorun... Uzun sure ayni yone yatamiyorum
Canım ben mı yatıyorum ölüm mü yatıyor bilmiyorum yatakta dönmek imkansız neredeyse çok ağrım oluyor rahim içinde de çok acı yanma oluyor

Canım ben mı yatıyorum ölüm mü yatıyor bilmiyorum yatakta dönmek imkansız neredeyse çok ağrım oluyor rahim içinde de çok acı yanma oluyor

Aynen cnm. Ya bazen esimin tarafa dondugumde onu cekiyorum kendime ondan guc aliyorum :) adamcagiz korkuyo yazik ama napayim donemiyorum o an :)

Sagol canim benim sanada gecmis olsun. Rabbim bebislerimizi bize bagisladi. Evet ayni gun hamile kalip ayni dogurduk :)
Bebiaim iyi sukur 3700 dogdu. Senin ki
Masallah askim benim yerim onu. Bizde sezeryan olduk bebis asagi inemedi bir turlu 12saatin sonunda 7cm acilma %70 incelme vardi ama plmadi. 14temmuz 4.32de de benim melegim dunyaya geldi 51cm 3840kg ile dogdu ama 2gunde 3600e dustu kuzum..simdide sütüm artti goguslerim tas gibi onunla ugrasiyorum.loğusalikta zormus.ufacik ruzgardn tutuluyorum.

Aynı durumdayım. Bu saatte ayaktayim yine. Uyku haram oldu. Bir de ağırlık, şişkinlik, sinir sıkışması, mide bulantısı, baş ağrısı cabasi. Arada kasiklarima kramp geliyor. Sanki idrarimi kaçıracakmışım gibi. Gününü doldurmasini da çok istiyorum. Bir yandan da artık dayanamiycam gibi geliyor. Bu gece çok fenayim :kızgın::cry:

Kizlar benim kuzu aksamdan beri hic durmadan hareket ediyo ve cok aşırı siddetli hareketler bunlar ilk defa boyle oluyo bi de gecen o 15temmuz gecesi cok toparlanmisti ama noule degil neden acaba
Aynen benimki de bu gece aşırı hareketli. Normalde günde 10 kez falan hissetmiyordum. Bu gece 30 defa falan hissettim resmen. Korkutuyor beni....

Kizlar benim kuzu aksamdan beri hic durmadan hareket ediyo ve cok aşırı siddetli hareketler bunlar ilk defa boyle oluyo bi de gecen o 15temmuz gecesi cok toparlanmisti ama noule degil neden acaba

Aynı şeyi bende söylüyorum. Bi dönemdir deli tekmeler atamıyordu yer kalmadigindan diyordum. Ama şimdi gümbür gümbür :?

Masallah askim benim yerim onu. Bizde sezeryan olduk bebis asagi inemedi bir turlu 12saatin sonunda 7cm acilma %70 incelme vardi ama plmadi. 14temmuz 4.32de de benim melegim dunyaya geldi 51cm 3840kg ile dogdu ama 2gunde 3600e dustu kuzum..simdide sütüm artti goguslerim tas gibi onunla ugrasiyorum.loğusalikta zormus.ufacik ruzgardn tutuluyorum.

Ah ah o lohusalık en zor dönemlerden biridir hem duygusal anlamda hemde fiziki anlamda.

Kızlar bir iki santim açıklık var hiç sancı yok haftaya salı doğum olmazsa gene suni sancı ile başlayacak bu arada kontrol amaçlı cumartesi son kez nst ye gireceğiz. O kadar ağrı yapıp tepinen bebeğim orada uyudu çok canım sıkıldı. Zor çektik nst yi. Çikolata meyve suyu hak getire.

Kızlar bir iki santim açıklık var hiç sancı yok haftaya salı doğum olmazsa gene suni sancı ile başlayacak bu arada kontrol amaçlı cumartesi son kez nst ye gireceğiz. O kadar ağrı yapıp tepinen bebeğim orada uyudu çok canım sıkıldı. Zor çektik nst yi. Çikolata meyve suyu hak getire.

Hadi bakalım hayırlısı Allah yardımcınız olsun. Senin kaçıncı doğumun ama yine de zorluyor.

Benim de dün nst de çok çok sakindi. Çikolata falan da yedim ama öncekilerden daha sakin çıktı. Akşam da tersi aşırı hareketlendi dalga geçer gibi.
Bebeğim resmen 'ben burada iyiyim dokunmayın' diyor. :KK48:

Doktor dün bana 6 gün sonra gel dedi son tarihimiz diye ama pazar gününe denk geliyor. Cumartesi mi pazartesi mi gitsem diye düşünüyorum.

Ben beklerim beklemesine ama bazı komplikasyonlardan korkuyorum. Aklıma bir sürü şey geliyor hareketlerini dinliyorum. O anda uyuyorsa ne yapsam da hareket etse diye düşünüyorum.

Doktor dün bana 6 gün sonra gel dedi son tarihimiz diye ama pazar gününe denk geliyor. Cumartesi mi pazartesi mi gitsem diye düşünüyorum.

Ben beklerim beklemesine ama bazı komplikasyonlardan korkuyorum. Aklıma bir sürü şey geliyor hareketlerini dinliyorum. O anda uyuyorsa ne yapsam da hareket etse diye düşünüyorum.

Cnm ctesi git bence gununu gecirmeden... Sonrasinda kakasini fln yiyebiliomus ya tehlikeye atma derim ben

Back