- 28 Nisan 2008
- 260
- 501
- 303
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #7.281
Çok teşekkürler canım, valla geçmez dediğim zaman geçti, doğdu minik, hala inanamıyorum ben de...Gozunaydin canim sende dogum.yaotin demek. Rabbim anali babali buyutsun coxuklarimizi. Gecmisi okumaya zamanim olmuyo kim dogum yapti denk.geldikce goruyorum. Ayy zaman nasilda gecti ya cinsiyet konusuyoduk simdi dogdu bebisler
Canım bizim hastanede hepatit ve k vitamini yapıldı, topuk kanı almadılar özellikle, aynı şeye bakılıyor, devlet mutlaka kendi aldığı kanın sonucunu istiyor, çocuk 2 kez gereksiz acı çekiyor diye almiyorlarmış, ben de aile hekiminde aldırdım, ama çocuk doktoruna gidince malesef o da kan aldı topuktan detaylı tarama yapacakmış, bebegim 2 kez acı çekti, o ağladı ben ağladım, napcaz bilmiyorum, evlat ne tatlıymış, eşim bile biri bunu üzsün, çeker vururum diyor (mecazi tabiCnm biz dun hepatit b asisini yaptirdik.isitme testi hastanede yapildi normal cikti.bugun aile hekimligine kaydimiz yapildi 2.topuk kani verildi.dunde babamiz kimligimizi cikartti .dogum parasi icin kuruma basvuru yapilacak birde sut parasi icon sgk ya gidecek esim o kadar. Dikis yelerimde yanma var afedersin buuk abdesti yapmakta zorlaniyorum.sislerim indi yavastan .ama bu ter beni mahvetti
Ben kullanıyorum canım, doktorum 2. gun bandaji çıkarttığından beri sürüyorum dikis yerine, gayet etkili bir jel...Kızlar dr um dikiş izi kalmaması için contractubex diye bi jel yazmıştı bugün aldım sonunda.. daha önce kullananınız var mı çok etkili bi jel diyolar ama
Canım, doktor 20 güne kadar geçer dedi, inşallah geçer...Canım ben hamile iken hep şiştim ama doğumdan sonra hızlıca normale dönerim doktora bir danış istersen
Kız ben sosyal medyaya bile koydurtmuyorum, sanırım biraz parananoyagim, etraf sapık dolu ya...ne bileyim bebek fotoğrafı paylasmamaktan yanayım herkese açık mecralarda...kişisel gorusumdur isteyen paylaşır, kimseyi yargılamiyorum yanlış anlaşılmasınAyy dogum. Yapanlar bebislerin resimlerini koysaniza sakincasi yoksa tabi... Gobus resmi. Koyuyoduk simdi bebis resmi koyalim :)
Benim de günüm sizinle ayni ve pazara denk geliyor. Ama dr pazartesiye randevu verdi. Buradaki takvime göre de pazartesi 40. Hafta doluyor. Ama benim bebis ufak tefek belki de o yüzdendir.
Canım biz aynı günüz ya benim doktorum da salı nöbetçi imiş salı gel dedi ama arada bir de cumartesi gel bakalım dedi aslında cumartesi gidince mı doğum olsa biz de eşimle konuşup duruyoruz ertesi gün pazar sanki daha uygun gibi söylesem doktor ok der mi kızlar bi fikir verin
Evet canım hayırlısı buymuş ne güzel bir günde ne güzel bir saatte doğacak
Ama artık kaçış yok.az önce kontrolden geldim hala kanala inmemiş. Sancı 60 ile 117 arasında ama açılma yok. Doktor da daha fazla riske atmayalım dedi cuma saat 12:45 te sezeryana giriyorum inşallah. Hiç istemediğim bi durumdu ama nasip hayırlısı buymuş demek.
Canım bizim serbest kendi işi ama yanında çalışan yok o kapatırım diyor da şimdi herkes biz varız ise gitsin diyecek bende rahatca dursun istiyorumÖyle istiyorsan doktorla cuma günü bir görüş istersen. Eşinin 5 günlük doğum izni hakkı yok mu?
Bizimki öyle olacak mesela eşim 5 gün izinli olacak. Haftaiçine denk gelmesi daha iyi olur onun için.
Bebek ne kadar cok anne karninda kalsa kardir.benim sancim olmasa 1hafta daha kalacakti 42,haftaya kadar yolu var anlicaniz panik yapmayin.yeterki onlar saglikli olsunlar.gununu doldurmasinin cok avantajini gordum.bekleyin kendi gelsin olmadi son gun suniyi takar dogumu gerceklestirir doktorunuzCanım biz aynı günüz ya benim doktorum da salı nöbetçi imiş salı gel dedi ama arada bir de cumartesi gel bakalım dedi aslında cumartesi gidince mı doğum olsa biz de eşimle konuşup duruyoruz ertesi gün pazar sanki daha uygun gibi söylesem doktor ok der mi kızlar bi fikir verin
Ben son güne kadar bekleme taraftarıyım canım ama kakasını falan yer diyorlar korkuyorum o yüzden. Tabi ki sen eşin yaninda olsun istiyorsun sen de haklsın. Bir iki gün erken olması çok birsey değiştirmez. En iyisini doktorun bilir bence ona bir danış canım.Canım biz aynı günüz ya benim doktorum da salı nöbetçi imiş salı gel dedi ama arada bir de cumartesi gel bakalım dedi aslında cumartesi gidince mı doğum olsa biz de eşimle konuşup duruyoruz ertesi gün pazar sanki daha uygun gibi söylesem doktor ok der mi kızlar bi fikir verin
zinedila Canım, bu da benim taki yastığım, instagramda butikhobi diye bir kullanıcıya yaptırdım, çok ilgili biri, sağolsun benim doğum erkene çekilince yetiştirdi doğuma:)
zinedila cok cici olmuslarr ellerine saglikkk cnm Ben de mor renkli olanlari yaptirdim instagramdan..Taki yastigi olarak kullananlar da varmis ama ben nevresimdeki yastigi taki icin kullanacam..
Nasip boyleymis .sen kotu bisey yapmadinki.kasitli istedigin bi durumda degil olsun bebis saglikli olsunda .rabbim saglicakla kavusmanizi nasip etsin insallah.ne mutlu bebisinle bulusma saatin belli.oyy ne guzel bi duygu
Canım sen kaçıncı haftadasın? Çatı muayenesini yapınca mı söyledi bebek aşağıda diye?Kizlar benim minnak geceleri cok hareketli ama resmen sabaha kadar çalışıyo hamleler yapiuo.kasiklarimda ayaga kalkip yürüyünce cok baski oluyo.dun kontrol vardi dr baya aşağı inmis suyu iyi dedi nst de bisey cikmadi.ama iste geceleri cok cirpiniyo kuzum
Kizlar benim minnak geceleri cok hareketli ama resmen sabaha kadar çalışıyo hamleler yapiuo.kasiklarimda ayaga kalkip yürüyünce cok baski oluyo.dun kontrol vardi dr baya aşağı inmis suyu iyi dedi nst de bisey cikmadi.ama iste geceleri cok cirpiniyo kuzum
Ayyyy ben buna bittiiim harikazinedila Canım, bu da benim taki yastığım, instagramda butikhobi diye bir kullanıcıya yaptırdım, çok ilgili biri, sağolsun benim doğum erkene çekilince yetiştirdi doğuma:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?