Gozunaydin canim sende dogum.yaotin demek. Rabbim anali babali buyutsun coxuklarimizi. Gecmisi okumaya zamanim olmuyo kim dogum yapti denk.geldikce goruyorum. Ayy zaman nasilda gecti ya cinsiyet konusuyoduk simdi dogdu bebisler
Çok teşekkürler canım, valla geçmez dediğim zaman geçti, doğdu minik, hala inanamıyorum ben de...
Cnm biz dun hepatit b asisini yaptirdik.isitme testi hastanede yapildi normal cikti.bugun aile hekimligine kaydimiz yapildi 2.topuk kani verildi.dunde babamiz kimligimizi cikartti .dogum parasi icin kuruma basvuru yapilacak birde sut parasi icon sgk ya gidecek esim o kadar. Dikis yelerimde yanma var afedersin buuk abdesti yapmakta zorlaniyorum.sislerim indi yavastan .ama bu ter beni mahvetti
Canım bizim hastanede hepatit ve k vitamini yapıldı, topuk kanı almadılar özellikle, aynı şeye bakılıyor, devlet mutlaka kendi aldığı kanın sonucunu istiyor, çocuk 2 kez gereksiz acı çekiyor diye almiyorlarmış, ben de aile hekiminde aldırdım, ama çocuk doktoruna gidince malesef o da kan aldı topuktan detaylı tarama yapacakmış, bebegim 2 kez acı çekti, o ağladı ben ağladım, napcaz bilmiyorum, evlat ne tatlıymış, eşim bile biri bunu üzsün, çeker vururum diyor (mecazi tabi
, bu zamana kadar yaşamamisız biz diyor, Allah isteyen herkese nasip etsin...
Kızlar dr um dikiş izi kalmaması için contractubex diye bi jel yazmıştı bugün aldım sonunda.. daha önce kullananınız var mı çok etkili bi jel diyolar ama
Ben kullanıyorum canım, doktorum 2. gun bandaji çıkarttığından beri sürüyorum dikis yerine, gayet etkili bir jel...
Canım ben hamile iken hep şiştim ama doğumdan sonra hızlıca normale dönerim doktora bir danış istersen
Canım, doktor 20 güne kadar geçer dedi, inşallah geçer...
Ayy dogum. Yapanlar bebislerin resimlerini koysaniza sakincasi yoksa tabi... Gobus resmi. Koyuyoduk simdi bebis resmi koyalim :)
Kız ben sosyal medyaya bile koydurtmuyorum, sanırım biraz parananoyagim, etraf sapık dolu ya...ne bileyim bebek fotoğrafı paylasmamaktan yanayım herkese açık mecralarda...kişisel gorusumdur isteyen paylaşır, kimseyi yargılamiyorum yanlış anlaşılmasın