Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Cnm gecmis olsun allah anali babali buyutaun sende kurtulmussun cok sevindim neyin oldu durumunuz nasil
benimde kizim oldu canm ilk gunler hic uyumuyodu sancısı var sanmistim herkes öyle diyodu cunku dr a gittik sancısı yokmus doymadigindan agliyo dedi. bi iki kez mama verdim sütüm de cogaldi su an her agladiginda emziriyorum duzene giriyoz Allahin izniyle. 5 dk once de gobegi düştü :) senin bebegin nasil sancı falan oluyomu uyuyomu gece

Kızlar merhaba geçen hafta bugün saat 09:32 de benimde kızım dünyaya gözlerini açtı çok şükür :) önce normal doğum gibi sancı çekip sonrada bebişin ters olmasından dolayı mecburi sezeryan olduk ama olsun onu ilk gördüğüm an herşeyin boyutu değişti rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah :)

Canım bende cumartesi daha iyi ertesi gün eşlerimiz yanımızda olur rahatça bana da daki dedi ama belki cumartesi bebeğim bir sürpriz yapar mı diyorum

Aaa ters se bebek o sancı yı neden çektirirler anlamam ya neyse geçmiş olsun güle güle büyüt inşallah

Gozun aydin cnm. Allah anali babali buyutsun

Canım bende cumartesi daha iyi ertesi gün eşlerimiz yanımızda olur rahatça bana da daki dedi ama belki cumartesi bebeğim bir sürpriz yapar mı diyorum

Seninle günlerimiz aynı ama sen benden daha çok sancı çekiyorsun. Benimki arada sıkıştırsa da pek sancı gibi gelmiyor.
Biraz önce uyudum mesela yatarken adet sancısı gibi geliyordu sadece.
Bence de cumartesi gitmek daha iyi.

Masallah canim allah anali babali buyutsun.sagliginiz terindeyse gerisi onemli degil.nasil bebisin sen toparlanabildinmi

Olsun canm.kismet boyleymis. Ben ilk dogumumda ne acilmam vardi nede sancim direk.sezeryana alindim 41. Haftda.
Bunda allah yardim etti hersey yolunda gitti.normal oldu cok istiyordum. Suyum kakali geldi cok korktum ama bisey olmadi allahtan.
Bebekler ilk 4 5 gun sisligi attigi icin kilo kaybeder canim dert etme hizla geri alicaklar. Biz bugun isitme testini yaptrdik kontrolumuzu olduk cok sukur.

Kız aynen yaa sabaha kadar sanciyla nefesimi kesen paşa sabah 9 nst de sıfır sancı ve usg dede hep uyuyordu

Canim masallah kizlarimiz ayni gun dogmus.allah anali babali buuutmeyi nasip etsin.bahti açik olsun insallah.foruma pek giremiyorum mlum bebisten vakit kalmiyo.senin. ameliyat nasil gecti nasilsin suan bebisin gaz emme durumu nasil
Canım, güle güle büyüt sen de kizosunu:) Benim ameliyat biraz aciliydı açıkçası, karın kaslarım kuvvetliymis acarlarken baya baya hissettim, acı çektim ama kızımın ağlamasını duyduğum an herşey bitti inan... Su an iyileşme sürecindeki kendi kendime kalkamıyorum oturduğum yerden, bebeğimin herşeyini ben yapıyorum, basit mutfak işleri falan da yapıyorum...Benim de sutum geldi şükür, ilk 3 gün gece mama vermek zorunda kaldık, ama şimdi vermiyorum doyuyor minik mis gibi uyuyor, şimdilik gaz sorunu yok maşallah..Bugun cocuk doktoruna gittik..15. gunde doğum kilosunda olmasi gerekiyormuş bebeklerin , bizimki doğum kilosunda şu anda sukur, haftaya da işitme testi yaptırıcaz, kimligini de cikardik bugun, sen de durumlar nasıl?

Saolun hepinize teşekkürler 4580 doğdu paşam
Masallah canim oğluna, neredeyse benimkinin iki katı kilosu, yumuk yumuktur şimdi o, ne sevilir?

Doğum yapan arkadaşlar, ödeminiz var mı? Hamileyken bu kadar değildi ayaklarım, bacaklarım ? Kocamanlar, o kadar sistiler ki, aciyorlar deli gibi...Bende mi sorun var herkeste oluyor mu?

Doğum yapan arkadaşlar, ödeminiz var mı? Hamileyken bu kadar değildi ayaklarım, bacaklarım ? Kocamanlar, o kadar sistiler ki, aciyorlar deli gibi...Bende mi sorun var herkeste oluyor mu?
Gozunaydin canim sende dogum.yaotin demek. Rabbim anali babali buyutsun coxuklarimizi. Gecmisi okumaya zamanim olmuyo kim dogum yapti denk.geldikce goruyorum. Ayy zaman nasilda gecti ya cinsiyet konusuyoduk simdi dogdu bebisler

Cnm biz dun hepatit b asisini yaptirdik.isitme testi hastanede yapildi normal cikti.bugun aile hekimligine kaydimiz yapildi 2.topuk kani verildi.dunde babamiz kimligimizi cikartti .dogum parasi icin kuruma basvuru yapilacak birde sut parasi icon sgk ya gidecek esim o kadar. Dikis yelerimde yanma var afedersin buuk abdesti yapmakta zorlaniyorum.sislerim indi yavastan .ama bu ter beni mahvetti

Hayırlı akşamlar kızlar benim karnım iki gündür çok kaşiniyor ya birde bu çatı kemigim ağrıyor.bebek ağırlık yapıyor diye mi anlamadım ama öldüm resmen ya

Kız aynen yaa sabaha kadar sanciyla nefesimi kesen paşa sabah 9 nst de sıfır sancı ve usg dede hep uyuyordu
Ya inan akşamdan beri ölüyorum karın ağrısı bir giriyor bir çıkıyor sabah nst de duran kıza sordular sancı nasıl çıkar nst de diye o da dedi ki 20 ve yukarısı sancı 60 ve yukarısı doğum sancısı işte benim bebek uyandı en son iki dakika da aynı şu an olduğu gibi ağrılarım oldu bir baktım 40 50 küsürlerde yani anladım ki bu canımı yakan şeyler gerçekten sancı ve ne zaman 60 in üstüne çıkarsa o zaman düzene girer diye tahmin ediyorum hayırlısı artık son bir kaç günümüz kızlar Allah in izni ile haftaya bir çoğumuz kucağımiza alacağız

Hayırlı akşamlar kızlar benim karnım iki gündür çok kaşiniyor ya birde bu çatı kemigim ağrıyor.bebek ağırlık yapıyor diye mi anlamadım ama öldüm resmen ya
Aynen canım bebek büyüyüp aşağı baskı yaptıkça yaşanıyor bir de aniden giriyor bazen panik yapma olursa kaşıntı yırtılma olabilir en çok kadın yırtırilken kaşınıyor benim ilkinde bir gece sabaha kadar karnım alt sağ taraf kaşındı sabah bir baktım karnım sağ alt taraf çizik çizik bir kaç gün sonra da aynı şekilde sol taraf olmuştu istersen sürdüğü n bir şey varsa arttır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…