- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
- #7.301
Ben 38+4 teyim canim henuz hic çatı muayenesi olmadim ultrasindan bakip eliyle disaridan yokladi drCanım sen kaçıncı haftadasın? Çatı muayenesini yapınca mı söyledi bebek aşağıda diye?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 38+4 teyim canim henuz hic çatı muayenesi olmadim ultrasindan bakip eliyle disaridan yokladi drCanım sen kaçıncı haftadasın? Çatı muayenesini yapınca mı söyledi bebek aşağıda diye?
Haklisin canım cuma arayım diyorum doktoru yalnız doğum yaklaştıkça içimi bir korku sardı anlatamam size diğer kuzularımı bırakıp doğuma gitmek baya bir tedirgin ediyor beni şu eşin alt tarafa yerleşme hikayesi kafama takılıyor çok şükür rahim ağzına 5cm uzağa ilerledi ama işte dualar edip gidicez artık sizden de bol dua bekliyorumBen son güne kadar bekleme taraftarıyım canım ama kakasını falan yer diyorlar korkuyorum o yüzden. Tabi ki sen eşin yaninda olsun istiyorsun sen de haklsın. Bir iki gün erken olması çok birsey değiştirmez. En iyisini doktorun bilir bence ona bir danış canım.
Canım nişanın gelmiş o zaman panik yapma sancı olursa sıklasirda süresi de düzene girerse gidersin hadi bakalım dualarımız seninleKızlar biraz önce yatınca belime 2 defa ağrı girdi bebek aşırı hareketliydi. tuvaletim gelmiş gibi hissettim kalktım kanlı akıntı geldi. Evde biraz beklesem mi yoksa hastaneye gitsem mi bilemedim? Sancı falan hissetmiyorum sadece bağırsaklarım çok hareketli.
SanaBunu kime yazdın kız
Canım en çok senden dua bekliyorum cuma günü o saatte sezeryana girerken hepimizin sağlıkla şu doğumlarımızı yapmamız için dua et arkadaşım nede olsa topik sahibimiz olarak bir nevi başımızsın:) ben pıhtılaşma yüzünden sezeryan olamam zaten inşallah eş ile ilgili bir sorun olmasın da rahatca kuzularımı n yanında döneyim kızlar bu arada son on gündür benim suyum baya azaldı doğum yaklaştığı için normal diyorlar doktorlar ve pislik yutma tehlikesi suyla orantılı diye biliyorum onun için de beni çok bekletmek istemiyor kırk hafta bitince almak istiyor
Canım nişanın gelmiş o zaman panik yapma sancı olursa sıklasirda süresi de düzene girerse gidersin hadi bakalım dualarımız seninle
Canım hatırlasana bebeğim seni bekliyorum un nişanı günlerce geldi üstüne suyu da geldi yavaş yavaş ama geri kapandı telaş yapma ağrın sızın yoksa bende dinlen bol bol doğumun yaklaştı son hazırlıklarını filan kontrol et bu saatte hastaneye gitsen de nöbetçi doktor ultrason da bakar suyun gelmemiş der sancı da yoksa zaten geri gönderir sancı olsa zaten duramazsın biraz uyumaya çalışBu nişan parça parça gelir mi? Sakin kalmaya çalışıyorum biraz önce duşa girdim.
İçimde bir his hastaneye git diyor. Ama eşimi uyandırırsam panik yapar uyuyamaz. Kararsız kaldım.
Bir arkadaşın nişandan hemen sonra hastanede suyu gelmişti o geliyor aklıma.
Canım hatırlasana bebeğim seni bekliyorum un nişanı günlerce geldi üstüne suyu da geldi yavaş yavaş ama geri kapandı telaş yapma ağrın sızın yoksa bende dinlen bol bol doğumun yaklaştı son hazırlıklarını filan kontrol et bu saatte hastaneye gitsen de nöbetçi doktor ultrason da bakar suyun gelmemiş der sancı da yoksa zaten geri gönderir sancı olsa zaten duramazsın biraz uyumaya çalış
Günaydın canim ne yaptin en son mesajını okudum rabbim yardimcin olsun insallah.Zaman geçtikçe biraz daha soğukkanlı oluyorum zaten. İlk andaki gibi değilim.
Ağrım yok sadece kuyruk sokumda çok ince sızı gibi arada bir hissediyorum. Uyuyabilirsem uyuyacağım bakalım.
Bunu kime yazdın kız
Canimm sanirim dogum yaptin epeydir ses cikmadi sendenZaman geçtikçe biraz daha soğukkanlı oluyorum zaten. İlk andaki gibi değilim.
Ağrım yok sadece kuyruk sokumda çok ince sızı gibi arada bir hissediyorum. Uyuyabilirsem uyuyacağım bakalım.
Kızlar biraz önce yatınca belime 2 defa ağrı girdi bebek aşırı hareketliydi. tuvaletim gelmiş gibi hissettim kalktım kanlı akıntı geldi. Evde biraz beklesem mi yoksa hastaneye gitsem mi bilemedim? Sancı falan hissetmiyorum sadece bağırsaklarım çok hareketli.
Canım en çok senden dua bekliyorum cuma günü o saatte sezeryana girerken hepimizin sağlıkla şu doğumlarımızı yapmamız için dua et arkadaşım nede olsa topik sahibimiz olarak bir nevi başımızsın:) ben pıhtılaşma yüzünden sezeryan olamam zaten inşallah eş ile ilgili bir sorun olmasın da rahatca kuzularımı n yanında döneyim kızlar bu arada son on gündür benim suyum baya azaldı doğum yaklaştığı için normal diyorlar doktorlar ve pislik yutma tehlikesi suyla orantılı diye biliyorum onun için de beni çok bekletmek istemiyor kırk hafta bitince almak istiyor
Cnm beni görmüyorsun. Bi ay önce geldi bir kaç kere. Sonra 10 günde kanama olmustu. Bir ay oldu hala doğuramadimBu nişan parça parça gelir mi? Sakin kalmaya çalışıyorum biraz önce duşa girdim.
İçimde bir his hastaneye git diyor. Ama eşimi uyandırırsam panik yapar uyuyamaz. Kararsız kaldım.
Bir arkadaşın nişandan hemen sonra hastanede suyu gelmişti o geliyor aklıma.
Bu saate kadar uyumaz canım o tedirginlikle galiba doğuma gitti Rabbim yar ve yardımcısı olsun kendimi iyi hissedince döner bizeeskaram nerelerdesin cnm. Doğum mu yaptın yoksa uyuyormusun. Merakta bırakma bizi
Kızlar biraz önce yatınca belime 2 defa ağrı girdi bebek aşırı hareketliydi. tuvaletim gelmiş gibi hissettim kalktım kanlı akıntı geldi. Evde biraz beklesem mi yoksa hastaneye gitsem mi bilemedim? Sancı falan hissetmiyorum sadece bağırsaklarım çok hareketli.